Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותגי אופניים? וK2 בפרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, 1.0 זו הרמה הכי גבוהה.

ב-2.5 אלף, קנייה טובה מאוד.

לעומת הזאת, האופניים ש-manual פירסם שהוא מוכר בעמוד הראשון של השרשור, בהנחה שהם תקינים... זה כבר פיצוץ של אופניים. אם אתה מידה S...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

MaDxXx, בתור רוכב מתחיל שיש לו ש"מ (לא קניתי אותם. אם הייתי צריך לקנות הייתי מתחיל בז"ק בלי לחשוב הרבה), אני יכול להגיד לך שבשבילים רגילים ועליות, ההבדל מאוד מורגש.

אני מתאמץ הרבה יותר מאשר השותף שלי לרכיבה (ז"ק), וכשלקחתי את האופניים שלו לסיבוב הרגשתי את ההבדל בבירור.

נכון שהאופניים שלי יחסית ישנות וזה גם תורם לעניין, אבל עדין יש הבדלים בנושא, ולכן אני מצטרף להמלצה כמו כולם - קח ז"ק ברמה גבוהה יחסית מאשר ש"מ ברמה נמוכה.

הדבר היחיד שטוב בהם זה שאני לא חוזר אחרי טיול שטח עם גוף על מצב רטט :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בולם אחורי נעול זה לא מספיק (וחוץ מזה שבולם אי אפשר לנעול לחלוטין, בטח לא ברמת מחירים כזו).

יש עוד פרמטרים שמשפיעים, כמו המשקל, למשל. בש"מ המשקל גבוה יותר- כל ק"ג מורגש ולכן גם ההבדלי התחושות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אין קשר לאליפות העולם. בעליות אתה תקלל בלי סוף בהתחלה.

אין לי אפשרות לנעול אותו לחלוטין.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
אני 165 זה S? (או 16")?

אני חושב שכן.

הבעיה הנוספת עם חלקים יקרים זה שכל החלפה שלהם יכולה להיות יקרה גם, למרות שאפשר לרב לשנמך.

באופניים של manual הייתי בודק אם אפשר לקצר מהלך בולם ל-100. זה לגמרי מספיק למי שלא קופץ מגבהים.

כמובן שההמלצה היא בכפוף לכך שהשלדה תקינה ולא פגומה, והחלקים במצב טוב.

אני לא הייתי קונה בלי שמישהו שמבין ייבדוק את האופניים, בכל מקרה.

אבל אם הם תקינים, אלו אופניים ליגה.

האם ההבדל עד כדי כך מורגש גם למתחילים

בין 12 ל 14 ק"ג?

אני לא מתכנן אליפות עולם איתם..

דווקא למתקדמים, שהם חזקים, פחות מורגש.

אבל כן, מרגישים ועוד איך. בייחוד בעליות (לי יש אופניים די כבדים).

מרגישים בעיקר הבדל כשהגלגלים עצמם קלים (מאסה מתגלגלת ולא מוקפצת).

כמובן שההבדל הכי מורגש הוא כמובן... בצמיגים. החלפתי לאחרונה צמיגים, זה כמו לקבל זוג אופניים אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

+1 לגבי הצמיגים. כמובן שלא צריכים להשתגע אחרי אופניים אולטרה קלות מקרבון וכדו', אבל כן שיקול מבחינתי בבחירה בין הז"ק לש"מ ברמת המחירים המדוברת כאן ולרמה ההתחלתית.

עד היום, באופניים שיש לי כיום, ששוקלות 11.5 ק"ג+ צמיגים, לא ידעתי עד כמה הצמיגים משפיעים.

לאחרונה קניתי צמיגים קלים חדשים, ששוקלים 300 גר' פחות לכל יחידה ביחס למשקל הצמיגים הקודמים, וההבדל בהחלט מוחשי, ובלי הבדלי אחיזה (לא שהרגשתי, לפחות).

עוד שיטה להורדת משקל- חישוקי notube.

איני זוכר מי אמר (מישהו מכאן), אבל הוא אמר שכל ק"ג הפחתה במאסה המתגלגלת שקולה כנגד 3 ק"ג במאסה המוקפצת, איני יודע אם זה נכון מדעית, אבל עם תחושות קשה להתווכח.

פורסם

צודק, הכוונה היא לטיובלס.

אני מניח שהחורים שבסרטון זה להדגים יכולות של חומרי האיטום.

אבל קודם תקנה אופניים להתחלה, בהמשך תשדרג לטיובלס וכדו' אם תראה שיש מקום וצורך בכך מבחינתך. כרגע אין טעם להשקיע עלויות כאלו (אם כי יש אופניים שמראש מגיעים עם חישוקים עם אפשרות לטיובלס).

פורסם
אני 165 זה S? (או 16")?

אני 165 וזה s או 15.5-16״

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

Merida Matts 15v, הוזמנו היום ברוזן ומינץ, צריכות להגיע לחנות מחר בערב. יצא לי אחרי הנחת חבר מועדון ונקודות קבע 1233 שקל

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)

למה לא הAvalanche 1 בסוף?

הבדל של 600 ש"ח אבל אתה מקבל הידראולי.

1233 יוצא אחרי 25%+ 12% לא היה לך נקודות ספורט בכרטיס האפור לבזבז גם כן?

מה עם אביזרים?

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx

• תוכן חדש...