Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותגי אופניים? וK2 בפרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה הם מקבלים גם את הgift וגם הנקודות?

האם ניתן לשלם במבצע של הGT עם הכרטיסים הללו?

איך האופניים? מה עם אביזרים?

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, גם גיפטקארד וגם נקודות. מניסיון שלי (שנתיים וחצי קבע, השתחררתי לפני שנה וחצי) יש כפל מבצעים.

לפני השחרור, כשהבאתי לחברה שלי לבזבז את הנקודות האישיות שלי באילת, זה כלל: 25% הנחה מהכרטיס * 16% הנחה חבר מועדון במשביר * 17% הנחה (בערך) בלי מע"מ * 20-50% הנחה שהיו באותו הזמן בחנות

לגבי האביזרים, מה שחברים מביני עניין אמרו שחובה בהתחלה:

1. קסדה

2. כפפות

אני אשמח גם להצטרף לשאלה הזאת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אביזרים: חולצה מנדפת. לא חייבים חולצת רכיבה, אבל יש מי שאוהב עם כיסים מאחורה

תחתונים או טייץ או מכנסיים מרופדים, בהתאם לצורך.

מתקן לבקבוק + בקבוק זה נוח.

תתחיל עם זה.

אם תעבור לרכיבות ארוכות בשטח, אז ציוד לתיקון פנצ'רים, מולטי-טול, עזרה ראשונה, משאבה, תיק... יש עוד זמן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לעניות דעתי אחד הדברים החשובים הוא מישהו לרכב איתו.

אחרת, מי יצלם אותך נופל?

:lol:

גם אני (כבר לא ממש) רוכב על GT אבאלנץ'1.

מתחדשת*

פורסם

אני רוכב על GT 3.0.

חובה- כפפות, בקבוק מים חות( אני משתמש בשקית מים בתוך תיק יעודי. וכמובן משאבה (מנפח).

השארתי לסוף את הקסדה כי היא פריט שאדם שהבריאות חשובה לו לא יחשוב לשניה לא לרכוש.

אני חייתי בסרט שאני רוכב ממש טוב, הרי מה זה לרכב? שטויות.

אז זהו שלא, בשבילים אתה מגלה עד כמה זה קשה והנפילות קורות תמיד.

ה-GT משרת אותי כ-4 שנים ואני ממש מרוצה.

החיים הם כמו....

פורסם

טוב...אני אחרי ביקור בחנות,

סוף סוף ניסיתי וראיתי את ההבדלים בין זנב קשיח לשיכוך מלא...

וההבדל....ואו..

לכן הומלץ על הדגם הבא

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=1252&ArticleID=5942

דגם חדש שרק הגיע ,30 הילוכים...

כמובן שהמחיר פי 3 כמעט ממה שרציתי אבל כאן נכנס חבר לתמונה...וההנחה דיי משמעותית המחיר שיוצא בסוף מצחיק...

האם מבחינת אבזור זאת לא הרמה הבסיסית של השיכוך המלא? והאם האבזור נותן תמורה טובה למחיר?

פורסם

בשביל מה אתה צריך את זה?

איזה "וואוו" אתה מקבל משיכוך מלא מסיבוב בעיר?

כשתתחיל לעשות סינגלים ברמה של קק"ל ומעלה, ותחליט שאתה לא רוצה לעבוד קשה, תקנה אופני שיכוך מלא בתקציב הזה (לאו דווקא חדשים).

עד אז, תתחיל קודם כל לרכב ואל תזרוק כסף סתם.

אם כבר להשקיע יותר, אז לשימושים המיועדים שלך - 29" זנב קשיח.

אבל באמת שלא חובה.

קודם כל, תתחיל לרכב.

המכשלה הראשונה היא כושר.

אח"כ טכניקה.

אח"כ אופניים.

פורסם
בשביל מה אתה צריך את זה?

איזה "וואוו" אתה מקבל משיכוך מלא מסיבוב בעיר?

כשתתחיל לעשות סינגלים ברמה של קק"ל ומעלה, ותחליט שאתה לא רוצה לעבוד קשה, תקנה אופני שיכוך מלא בתקציב הזה (לאו דווקא חדשים).

עד אז, תתחיל קודם כל לרכב ואל תזרוק כסף סתם.

אם כבר להשקיע יותר, אז לשימושים המיועדים שלך - 29" זנב קשיח.

אבל באמת שלא חובה.

קודם כל, תתחיל לרכב.

המכשלה הראשונה היא כושר.

אח"כ טכניקה.

אח"כ אופניים.

+1

חמישה תווים...

עופר

פורסם (נערך)

מחזק את עופר (falou).

גם אני רציתי קודם שיכוך מלא, אבל לבסוף הלכתי על ז"ק מיד2 עם גלגלי 29".

אחרי קצת חריש בחרובית, בן שמן ועוד כמה מקומות החלטתי שאני רוצה שיכוך מלא. אבל לפני ההחלטה אכן היה צריך לעבוד על הכושר והטכניקות (מעבר מכשולים נכון וכדו'). וכל העסק הזה נמשך כשנתיים עד שהגיעה ההחלטה, ובשנה הראשונה אכן כמעט ולא רכבתי עד לרמה שאנשים התחילו לומר לי: "אתה רואה? אמרתי לך שלא תתמיד בזה", מיותר לציין שהם טעו במקרה שלי, אבל מצד שני לא חסר אנשים שקנו את מיטב הציוד והציוד שכב במחסן.

האופניים שיש לי, נקנו מאדם שקנה אותם בהתלהבות, ב5600 ש"ח (ראיתי את הקבלה), נרכבו כ"כ קצת שאפילו בתחתית השלדה ועל הפדלים לא היו שריטות ופגמים שנובעים משימוש, ונמכרו לי לאחר 8 חודשים וב-2000 ש"ח.

כמובן שעוד לא קניתי ש"מ, כי כרגע מסיבות תקציביות וסדרי העדיפויות נושא השידרוג מושהה (2 האפשרויות שאני מפנטז עליהם עולים 13K-16K זוזים כחדשים, ולא יצא לי לראותם ביד 2 עד כה, ואני עוקב הרבה).

עריכה:

אמנם יש בנושא מחלוקות, אבל ז"ק יתנו לך יעילות טובה יותר בעיר/ שבילים קלים, שכן בז"ק ישנם פחות הפסדי כוח. לפחות באופניים הפשוטות יחסית.

בש"מ בגלל הבולם האחורי ישנם הפסדי כוח מסויימים, כתלות באופניים וברמת נעילת הבולם, ולכן לדעתי פחות יתאימו לשימושיים שאינם טכניים/ דרדרת וכדו'.

היתרון של הש"מ, זה בעיקר באחיזה- איפה שנדרש אחיזה טובה יותר בגלגל האחורי (הבולם דואג להצמיד את הגלגל למסלול) ובנוחות. אבל הם ידרשו ממך יותר מאמץ בהתמדה ובמהירות.

סה"כ ש"מ יותר קלות ברמה התפעולית וחוסכות עבודה, אבל רכיבה לומדים טוב יותר על הז"ק, ועם הז"ק תצא רוכב טוב יותר, ובשלב המתקדם יותר ואם וכאשר תעבור לש"מ, אתה תנצל אותם יותר טוב.

זה כמו ידני ואוטומט במידה מסויימת- אוטומט זה נוח, אבל זה מנוון במידה מסויימת את הנהג והמיומנויות התפעול שלו.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
למה כבר לא?

מקווה שזה לא בגלל תקלה או אי נוחות?

חוסר זמן ומוטיבציה לעוד שעות היעדרות מהבית.

מתחדשת*

פורסם

ה-ואוו מההתרשמות הראשונית נובע קודם כל מכך שאתה לא מרגיש כל אבן קטנה על הכביש והמפשעה לא כואבת אחרי 5 דקות רכיבה...פשוט היה כייף יותר על הש"מ

אז למה לא להתפנק בהתחלה בנוחות?

ולכל הנסיעות בעיר 2 הבולמים ננעלים.

אבל מה לגבי תמורה של המכללולים בדגם הזה? האם היא טובה?

פורסם

מבחינת נוחות טכניקה חשובה יותר מש"מ.

כשאני קיבלתי אישור להתחיל לרכב נושא הנוחות והשיכוך היה חשוב מאוד בגלל המגבלות האורטופדיות שלי ( האגן שלי חולק לחמישה חלקים לא שווים). כשהגעתי לחנות לבדוק זוגות אופניים הסברתי למוכר מה המגבלות ומה הדרישות והוא אמר שש"מ זה נחמד אבל שעם רכיבה נכונה לא תהיה לי שום בעייה. קיבלתי כחצי שעה הדרכה איך לרכב בשטח משובש/מכשולים ואני באמת לא מרגיש שום מגבלה עם הז"ק.

הרכיבות שלי הן עירוניות ושבילים לבנים בעיקר ומקסימום סינגלים קלים. בתנאים האלה ש"מ הן רק משקל עודף וסרבול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מבחינת נוחות טכניקה חשובה יותר מש"מ.

אני לא יודע...

אין לי ניסיון עם שיכוך מלא, אבל כשאני רוכב ליד או מאחורי מישהו עם שיכוך מלא, הוא עובד הרבה פחות ממני באותו תוואי שטח. אפילו בירקון המזרחי, אם עוברים איזור זרוע עם חלוקי נחל, רוכב עם שיכוך מלא פשוט נעמד ומשייט מעל הג'עג'ועים, כשהמתלים עושים את העבודה. אני נעמד, אבל כל הזמן סופג עם הבולמים שמחוברים לי לגוף (ידיים ורגליים).

במקומות אחרים והזדמנויות אחרות, אני צריך לעמוד כשרוכב שיכוך מלא יכול להמשיך לשבת.

כשיורדים מדרגה (קטנה, אני לא עושה גדולות), אני רואה רוכבי שיכוך מלא לפני פשוט נעמדים, כשאני צריך להכין את הגוף כפוף ולרדת כמו בספר.

כל זה כמובן לא רלוונטי לדרכי עפר.

• תוכן חדש...