Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותגי אופניים? וK2 בפרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תתחיל עם הבלמי הV (אגב, הערה: לרוב כשאומרים בולמים מתכוונים לקפיץ או המשכך הקדמי/ האחורי, לעומתו כשאומרים בלם/ בלמים זה הברקס. שני דברים שונים), כמתחיל קל מאוד להתפזר בהוצאות ובסוף האופניים עוד ישכבו במחסן, לא חבל?

אם תראה שיש לך מה להתקדם בתחום- תשדרג לדיסקים הידראוליים, אלא אם כן לבחירה עכשיו תהיה השפעה על המזלג/ החישוק והתמיכה שלו באפשרויות השדרוג העתידי. כלומר ייתכן וה500 ש"ח הנוספים בעצם גם נותנים לך שילדה קצת שונה ומזלג שונה בגלל המקום לקאליפרים של הדיסק, וגם נותנים לך חישוק עם הכנה לחיבור הדיסק.

בקיצור- אם האופניים עם כל התשתית מוכנה מראש, וה-500 ש"ח זה בעצם רק המע' הבלימה עצמה ולא מעבר- חכה עם השדרוג. אם זה באמת גם חישוקים ומזלג שונה- ייתכן וכן שווה לשדרג, כתלות במפרט שתקבל (תעלה אותו לפה).

אני אישית רוכב עם הידראולי- עולם אחר יחסית ביחס לבלמי הV שהיו לי בזוג האופניים שקדם להם.

בכל אופן, לעניות דעתי לפחות- לא להתפשר על דיסק מכאני! עדיף או V brake או הידראולי בלבד.

עריכה: בנוגע לקסדה- לי יש את זו:

http://shop.harim.co.il/product_info.php?cPath=53_231_226&products_id=5473

קלה להפליא, יחסית, ונוחה מאוד לטעמי. וגם יפה לטעמי.

מאליאקספרס ושאר אתרים סיניים- לא הייתי מזמין, כי לך תדע מה הם שוות באמת, וכמו בצמיגים- עדיף יצרן מוכר ולא זבל סיני. נכון שזה עולה יותר, אבל זה הראש שלך...

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מה שכתוב למעלה, אני אומר הפוך...

לאחר בדיקה מסתבר שב2K הבולמים הם V, האם תוספת של 500 שח תצדיק לקחת את ההדראולים?

כן.

לשדרג אחרי כן זה בלתי אפשרי (תיאורטית כן, אבל העלות יותר מכל האופניים, כי צריך מערכת בלמים, רוטורים, להחליף בולם...).

אבל האם זה ההבדל האיכותי היחיד?

מסופקתני...

אין שום בעיה להזמין מעלי אקספרס, כי אין באמת הבדל בקסדות מבחינת בטיחות. ההבדלים הם בנוחות, מס' פתחי האיוורור וכו'. בעלי מוכרים קסדות ממותג מוכר, Giant (למרות שכל הקסדות במחירים הרגילים הם בת'כלס מוצרי OEM...).

הקסדה הזו נראית עם הגנה עודפת על העורף ובהחלט עדיפה ויקרה מזו שקישרו לך משופ-הרים, שנראית לוקה מאוד בעניין האיוורור גם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היו לי K2 ZED2 פשוט אופניים נפילה(כל יומיים תקלה,מרגישות כבדות מאוד מקרקשות ובקיצור תחושה חרא...)

עברתי לMERIDA MATTS 70 ולא היה בכלל מה להשוות(הרבה יותר טובות)

לשון עבר משום שהאופניים נזנחו אחרי תאונת 360 התרסקות על הראש ופריקת כתף.

חבוש קסדה,היא הצילה אותי.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
מעדיף את החנות של רוזן-מנצ (יש שם הנחה לחבר קבע)

גיליתי שבחלק מחנויות ספורט ורטהיימר אתה יכול לקנות מהמבחר של מצמן את מרוץ בהנחה של חבר

פיפינואדר, תודה על המידע! אני מוריד מהרשימה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הייתי בדיוק באותה התלבטות עד היום בבוקר. אחרי שהראיתי לחברים שרוכבים כבר כמה שנים את המפרט של הgt שבמבצע כולם אמרו לי לחטוף אותם. קניתי אותם הבוקר.

גם אני חששתי לקנות 26 בתקופה שבה הטרנדים הם 29 ו27.5 אבל בסוף השתכנעתי שזה מספיק להתחלה וככה יהיה לי לאן להשתדרג...

פורסם

עכשיו חזרתי מסבב בדיקות. איזה מה2 עדיף?

1. Specialized Hardrock

2. Merida Matts 15v

ההבדל הוא 100 בין 2 הדגמים לטובת המרידה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

צריך קישור למפרטים, אבל יותר חשוב ההתאמה של הגיאומטריה (הפרופורציות) לך, מכל דבר אחר.

הרבה יותר חשוב.

פורסם (נערך)

מבחינת ההתאמה, שניהם מתאימים ונוחים לי באותה המידה

קישורים:

Specialized Hardrock

http://www.matzman-merutz.co.il/?CategoryID=3608

Merida Matts 15v

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=1111&ArticleID=5272

עריכה אחרונה על ידי In Flames

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

יוצא לי בסביבות ה1300 עם הנחות שהשגתי

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

OK, יותר טוב.

המרידה עם 24 הילוכים ובולם עדיף (לא ליגה, אבל לפחות עובד קצת. זה שבספשלייזד נראה לי עודפים של ענתיקה).

לבדוק עם הגלגלים במרידה עם דופן כפולה.

פורסם
הייתי בדיוק באותה התלבטות עד היום בבוקר. אחרי שהראיתי לחברים שרוכבים כבר כמה שנים את המפרט של הgt שבמבצע כולם אמרו לי לחטוף אותם. קניתי אותם הבוקר.

גם אני חששתי לקנות 26 בתקופה שבה הטרנדים הם 29 ו27.5 אבל בסוף השתכנעתי שזה מספיק להתחלה וככה יהיה לי לאן להשתדרג...

אתה מדבר על הAvalanche 1?

גם אני התרשמתי לטובה..מה מצריך המועדון חברות שלהם?

עד כמה שאני יודע מדובר על 15₪ לחודש למינימום 18 חודשים זה נכון? ניתן להירשם במקום?

יש לך מושג אם בנוסף אפשר לשלם דרך חבר?

אספת אותם כבר?

פורסם

כן אני מדבר על הAvalanche 1.0

המועדון עולה כמו שאמרת 270 שקל אני שילמתי במכה אחת במעמד הקניה. אומנם הסכום מקפיץ את מחיר האופניים אבל קניתי גם אופניים לאשתי כך שיצא לי די משתלם. בנוסף אתה צובר נקודות.

כן אספתי אותם אתמול

פורסם
אתה מדבר על הAvalanche 1?

גם אני התרשמתי לטובה..מה מצריך המועדון חברות שלהם?

עד כמה שאני יודע מדובר על 15₪ לחודש למינימום 18 חודשים זה נכון? ניתן להירשם במקום?

יש לך מושג אם בנוסף אפשר לשלם דרך חבר?

אספת אותם כבר?

אם אתה משלם עם הכרטיס האפור, אתה מקבל רק 25% אבל אוטומטית מקבל 12% הנחה של חבר מועדון

עם הכתום, אתה יכול לשלם עם 30% הנחה רק עד 1000

(אני מתגעגע להנחות של חבר!!)

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

נ.ב. באיזשהו שלב ינסו לשגל לך את הדעת שספשלייזד זו שלדה עדיפה על מרידה.

זה שטויות.

אין לאף יצרן שום פטנט או משהו ייחודי ברמות במחיר הללו, מה גם שמרידה מייצרים עבור ספשלייזד את השלדות, והיא גם הבעלים של 49% מספשלייזד.

• תוכן חדש...