Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותגי אופניים? וK2 בפרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח את ה-Evoke מיד 2.

זה סוג של מדבקה (מותג של יבואן טרק, CTC, אבל עם חלקים גנריים טובים למחיר), אבל חדשים. זה אומר (כנראה) שאין בלאי.

באופניים משומשים אתה בקלות יכול להוציא כפול ממה שאתה מתכנן, אם צריך להחליף שרשרת, צמיגים וקסטה, שהם חלקים שמתבלים.

רק תבין, בשטח שהוא יותר משביל כורכר/עפר, בסוף אופניים כאלו ייתפרקו.

אתה מתכוון לאופני המדבקה הספיציפיים שהמלצת עליהם או לכל האופניים בטווח מחירים האלה ?

אם רק לאלה התכוונת אז אני מעדיף לוותר.

וגם, נראה לי יותר שווה לקנות אופניים משומשות ממותג ידוע על פני אופני מדבקה כמעט חדשים, לא?

מה תהיה ההעדפה השנייה שלך מבין האופניים שבהודעה הקודמת ?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מתכוון לאופני המדבקה הספיציפיים שהמלצת עליהם או לכל האופניים בטווח מחירים האלה ?

כל אופניים במחיר הזה. אם הם איכותיים מספיק לא להתפרק, אז החלקים כבר בטח ממש בלויים.

וגם, נראה לי יותר שווה לקנות אופניים משומשות ממותג ידוע על פני אופני מדבקה כמעט חדשים, לא?

לא.

כי אין אחידות בין אופני "מדבקה".

במקרה של Evoke הרכיבים סבירים למחיר והאופניים חדשים.

מה תהיה ההעדפה השנייה שלך מבין האופניים שבהודעה הקודמת ?

אין.

זה תלוי במצב האופניים הספיציפיים.

אבל כל אחד מהזוגות הללו צריך ואפשר לדחוף את המחיר עוד למטה (אולי להוציא ה-Evoke, כי הם נראים חדשים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תודה על התגובה, אבל האופניים במידה XL. מידה אחת גדולה מדי ממה שהבנתי ( אני 1.77 עם inseam של 32".. או שאני צריך מידיום בכלל?:|)

איך אלה?

http://www.harim.co.il/yad2/164540/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%96%D7%A0%D7%91-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-Haro-Haro-FL1.htm

ביד2 אחרי חיפוש ממוקד מצא לי 5 תוצאות, יש משהו שווה בדיקה מאלה?

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=1&SalesCatID=14&SalesSubCatID=256&SalesSubCat3ID=134&ManufacturID=0&SaleCondition=0&fromPrice=500&untilPrice=1000&Info=

אתה כנראה צריך 18-20", שזה מדיום-לארג', תלוי גם במידות גוף המדויקות, וגם בגאומטריה של האופניים הספציפיים.

לא קונים מידה לא נכונה. ממש ממש לא. זה מתכון נפלא לכאבי גב ונטישה מאוד מהירה של התחום.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הייתי במספר חנויות, (מתמחות כן)

אף אחד לא עשה שום מדידה,

איך אני בתור אחד שמתחיל צריך לדעת מה מתאים לי?

פורסם

לא נתקלתי במדידות. זה רלוונטי אם אתה נאלץ לקנות בליינד מאיזושהי סיבה.

כשיש לידך אופניים, אתה תדע אם נוח לך או לא, ואני רוצה להאמין שהמוכר ידע להגיד אם יש בעיה בגודל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אחרי רכיבה בפארק בבית שמש על האופניים של חברה שלי (Specialized Myka, מוגדרות כאופני נשים אבל לא יודע מה נשי בהם):

1. כדאי להצטייד בפנימית ספייר שתהיה איתך, הייתי בלי ואחרי 5 דקות היה לי פאנצ׳ר, מזל שהיה קרוב לבית

2. משאבה קטנה (כדי שלסעיף הקודם יהיה שימוש)

3. כפפות חד פעמיות, כי זה באסה ללכלך את הידיים בלי יכולת לשטוף אותן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אילוחה,

קנית חדשות?

ספר לנו מה שידרגת (ולמה) ?

בנוסף מה לגבי הסט הזה (יש טעם לנסות אפילו?)

http://www.aliexpress.com/store/product/carbon-mtb-bike-parts-set-handlebar-seatpost-stem-green-carbon-parts/732854_1523626096.html

או זה:

http://www.aliexpress.com/store/product/fs-carbon-bike-parts-set-mtb-handlebar-seatpost-stem-white-carbon-bike-parts/425986_968016295.html

פורסם

MaDxXx:

למה אתה צריך כידון חדש?

ואיזה אופניים קנית בסוף?

iluxxxa:

למה הפכת אופני הרים לכביש?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

טרם קניתי משהו, ואני כבר משתגע :lol::lol:

לגבי הקידון (ולא רק יש שם 3 חלקים)

רציתי לדעת אם זה באמת שווה משהו כפי שרשום קארבון-באתר.

פורסם

באתר יכתבו לך שזה חולק רכיבים עם פאביה ספורט, כולנו יודעים שבאליקספרס אין רכיבים של פאביה.

חבל להשקיע סתם, בטוח יהיו מכירות נוספות, אחרי שתקנה אופניים תראה כבר מה צריך (שים לב לתובנות שלי מ5 דקות רכיבה ופאנצ׳ר מיידי)

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

כן, פאנצ׳ר ונתקעתי. לא היה לי מה לעשות עם זה

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...