Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאטא נאנו בקרוב בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר הטוב ביותר שזה יעשה הוא: תחרות. היבואנים יורידו את מחירי המיני והסופר מיני זה בטוח.

וגם- בשביל נסיעות ממש בתוך העיר לקניות וכו' לדעתי זה רכב סבבה.

על כביש מהיר לא הייתי עולה איתו.

Subaru Impreza 1.6 04

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה יכול להיות אחלה תחליף לרכב פנימי במפעלים גדולים, שצריך להסיע עובדים ממקום למקום בתוך המפעל.

אפשר לחתוך לזה את החלק האחורי ולהתקין בו ארגז וזה יכול להיות אחלה רכב לצבעים/זפתי גגות בתוך העיר.

אפשר גם לצבוע אותה באדום וצהוב והיא תיראה כמו זה:

IMG_2211-224x300.jpg

אפשר גם להעיף את המושבים האחוריים ולמכור את זה לאמריקאים כקלנועיות ממוזגות לשמנים.

ומי יודע, אולי בזכות הדגם הזה יתפתח שוק של ג'אנטים מגנזיום 12 - 13 אינץ'.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב, לפני 20 שנה לערך, 'טלקאר' היתה יבואנית 'טאטא' לישראל ומכרה טנדרים בשם 'טלקוליין', אם זכרוני אינו מטעני.

איך כבודו מעז להשמיט מההיסטוריה המוטורית של ישראל את מקומו המפוקפק של הטאטא ספארי (רכב 4X4, אם אפשר לקרוא לזה רכב).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לקטנוע יש גם כמה חיסרונות. לנסוע איתו בגשם על כביש רטוב זה לא כזה כיף,

זה מדהים שאתה אומר את זה, כי ממלכת הדו-גלגלי באירופה היא אנגליה, שהיא גם במקרה אחת המדינות הגשומות בעולם...

כאשר יש רוח חזקה זה גם לא מוסיף לתענוג.

חוץ מזה הביטוח יקר וזה רק שני מקומות, כן כי הטאטא נאנו היא לימוזינה. אי אפשר על קטנוע להסתתר מגשם, אי אפשר עם קטנוע בצורה בטיחותית לקחת את הילדים לגן, לנסוע לקניות ועוד.

עם קטנוע, להבדיל מאופנוע, אפשר לנסוע לקניות בכיף, יש להם תא מטען די גדול, ואם יש ארגז אז בכלל. ציוד גשם קיים וזמין, רכבתי בגשם שוטף ונכנסתי הבייתה יבש יותר מהשכן שלי שבדרך מהאוטו הספיק להירטב.

יותר מזה, אני טוען שלחארטא נאנו הזאת יש בטיחות אקטיבית פחותה מאופנוע ממוצע, אין לה כח לברוח מכלום, האחיזה שלה לפי מה שאני רואה בסרטונים היא אפסית, ואם מישהו נכנס בך, אתה מוצא את עצמך נמאך בתוך ברזלים, אני מעדיף להחליק על הכביש במעיל רכיבה ממוגן מאשר להימחץ בקופסאת טונה הזאת.

זה מדהים שבמדינה שיש בה עשרה ימי גשם של ממש בשנה מישהו בכלל לוקח בחשבון את מזג האוויר... אולי גם נקנה שרשראות לשלג שיורד פה פעם בעשור?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
זה יכול להיות אחלה תחליף לרכב פנימי במפעלים גדולים, שצריך להסיע עובדים ממקום למקום בתוך המפעל.

אפשר לחתוך לזה את החלק האחורי ולהתקין בו ארגז וזה יכול להיות אחלה רכב לצבעים/זפתי גגות בתוך העיר.

[ATTACH=CONFIG]370456[/ATTACH]

אפשר גם להעיף את המושבים האחוריים ולמכור את זה לאמריקאים כקלנועיות ממוזגות לשמנים.

זה מזכיר לי את זה

http://www.youtube.com/watch?v=SOf8xEHwAZc

הנאנו עדיין לא עומדת בתקן האירופאי ודצ'יה בדרך לארץ.

עדיף דג'יה על הזוועה הזאת

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

[ATTACH=CONFIG]370456[/ATTACH]

כזה דבר?

http://www.rushlane.com/tata-nano-convertible-gujarat-1267338.html

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לקטנוע יש גם כמה חיסרונות. לנסוע איתו בגשם...

חיפשתי בעבודה. חיפשתי בבית. חיפשתי בכיסים. חיפשתי במגפי הרכיבה הישנים בארון. איפה לא חיפשתי...

לא מצאתי את ה"גשם" הזה שאתה מדבר עליו. :-P

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

דעה: החיים עם דו-גלגלי יקרים מדי

http://cars.walla.co.il/?w=%2F4711%2F2719710

עזבו לרגע אם הרכב טוב או לא... מה שהכי מעניין אותי זה כיצד המדינה הולכת למסות את האוויר כעת? מה אתם חושבים-כמה יעלה קילו אוויר?

הרי את מהפכת החשמל במחירי פרימיום כולנו הכרנו כאן בפורום- כעת מה יהיה עם האוויר?

אני כבר רואה את הפירסומת של סונול- GoldAir! : אוויר משופר בעל תוספי סיכוך, משפר את הביצועים ומעריך את חיי המנוע- GoldAir!

נקודה בטיחותית חשובה - מי הולך להבטיח שהמנוע של הרכב הזה לא יפלוט שבבי מתכת מיקרוסקופים לאוויר ליד האנשים? יש תקן לנושא? יש לו מסנן מיוחד?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

דאציה, פולונז, נאנו, שיביאו את כולם וכמה שיותר.

לא שאני הולך לקנות כזו אבל זה משפר פלאים את סיכויי ההשרדות בתאונה, כמה שיותר רכבים כאלה על הכביש, עולה הסיכוי (סטטיסטית) שתאונה תתרחש עם רכב כזה :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
עם קטנוע, להבדיל מאופנוע, אפשר לנסוע לקניות בכיף, יש להם תא מטען די גדול, ואם יש ארגז אז בכלל.

בארגז הזה נכנסות שני שישיות מים וקניות לכל השבוע, כולל סיבוב בשוק עם שקיות פירות וירקות?

אני מעדיף להחליק על הכביש במעיל רכיבה ממוגן מאשר להימחץ בקופסאת טונה הזאת.

במהירות נמוכה אני לא מאמין שהרכב ימחץ, להבדיל מלהחליק עם דו גלגלי שעלול להסתיים רע מאוד (למשל להחליק לנתיב נגדי ישר מתחת לגלגלים של איזו משאית ואוטובוס ולצערי כבר קרו מקרים כאלה וזה מזעזע ועצוב).

חיפשתי בעבודה. חיפשתי בבית. חיפשתי בכיסים. חיפשתי במגפי הרכיבה הישנים בארון. איפה לא חיפשתי...

לא מצאתי את ה"גשם" הזה שאתה מדבר עליו. :-P

זה בגלל שהמגפיים ישנות עם חורים וכל הגשם יוצא - תבדוק מסביב. :lol:

וגם בקיץ במעיל רכיבה ממוגן זה לא כזה כיף בחום, לאומת טאטא נאנו שבאה עם מזגן. זה רכב עירוני אידיאלי - תופס מעט חנייה, שותה מעט דלק, עולה מעט כסף. מב יותר מזה? בטיחות? אני מאמין שעל 30 קמ"ש לא תיהיה בעיה.

בקיצר חברים, לא שכנעתם אותי שהרכב הזה לא יתאים לשימושים שהוא מיעוד להם. אם נמכרים פה רכבים שמיועדים לעולם השלישי כמו לחמניות חמות, גם טאטא נאנו תמכר. אני למשל הייתי שמח שהיה לי רכב כזה לסידורים בעיר.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שותה מעט דלק,

מדברים כאן על הגירסה מונעת אוויר דחוס- אין עלויות דלק אלה עלויות דחיסת אוויר- ולכן אני שואל האם תנחשו מה יהיה המחיר לקילו אוויר?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני חושב שאנשים קצת מזלזלים במינוח "מכונית לעיר" והבטיחות שהיא צריכה להפגין.

העיר היא מקום סואן ומסוכן, זה ממש לא מקום פסטורלי בו תנועת המכוניות אפסית עם מהירות מקסימלית של 25 קמ"ש. גם רכב עירוני צריך לתת רמת בטיחות מינימלית ואת זה כנראה לא נקבל בנאנו. אני בכלל לא מדבר על המנהג שבארץ אין תרבות מפותחת של רכב יום-יום ורכב סופ"שים וסביר מאוד להניח שנראה כמויות מכובדות של נאנו גם על כבישים בין עירוניים, כי זה זול וחסכוני ולעזאזל הבטיחות, לי הרי זה לא יקרה, נכון?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מספיק שנהג משאית יעזוב את הברקס והוא רק "ינשק" את הנאנו מאחורה. אני מאמין שהספסל האחורי יכנס פנימה ואבוי למי שיושב שם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בארגז הזה נכנסות שני שישיות מים וקניות לכל השבוע, כולל סיבוב בשוק עם שקיות פירות וירקות?

ובבטטה נאנו זה כן יכנס?

הנה תראה 1:http://www.youtube.com/watch?v=JIukSFC5ZzA

והנה תראה 2:lol:: [video=youtube_share;okPZiD3E4bM]

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מבחינת ביטחות כל רכב עדיף על דו גלגלי ! (שלא נדבר על "ההטבות" שמסביב מזגן,מוזיקה,הגנה מפני המזג אוויר)

זה בדיוק אותו סיפור כמו עם הMG הסינית,כולם היו אנטי וחשבו "מי יקנה רכב ללא שם ועוד סיני" והנה קנו כמה עשרות כאלה..

המחיר מפתה לרכב חדש,אפשר להפתיע את האישה ,אם אתה עצמאי זה יכול להיות אחלה עיסקה לקנות רכב לעובד שלך,לקנות לבת שלך בצבע וורוד היא תעוף על זה, ואם באמת היא פועלת על אוויר כמו שאמרו או אם היא ממש ממש חסכונית היא יכולה לשגע את ישראל!

• תוכן חדש...