Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאטא נאנו בקרוב בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לה מנוע בנזין 2 צלינדר שמוציא 35 כ"ס ו4.8 קג"מ.

אני לא רואה את עצמי קונה את הרכב הזה ב35 אלף שקל, או בכל מחיר האמת, עדיף ללכת ברגל.

אני בספק שהרכב הזה יצליח בארץ, אפשר לקנות במחיר הזה אלטו יד שניה שהיא כמו מרצדס לעומת הנאנו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מכונית עם נפיחה, ביחוד אחרי מנה הגונה של דאל עדשים...

ואולי הכוונה היא בכלל לעסקי אויר(לופט-געשעפט) :roll:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

טכנית אפשר בכלל לייבא את הדבר הזה לארץ?

מה עם ESP/ABS? אפס כריות אוויר גם בדגמי ה"דלוקס"?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבן אדם חי בסרט וחיפש לעצמו כמה דקות של פרסום בחינם. קיבל את זה....(מראה רק את רמת השידורים השטחית שלנו).

את האמת - אפילו המנחה גיחכה לעצמה כאשר הוא דיבר וניסה להסביר לה על נפלאות הרכב.

כשאלה אותו לבטיחות הרכב נשנק ולא ידע מה לענות (מזל שלו שתמיד יכול לעשות את עצמו כמי שלא הבין את השאלה במבטא צרפתי קלוקל....)

כששאלה אותו למחיר אמר 5K יורו ובשקלים 35K......

לא להאמין כמה אדם יכול לעשות מעצמו צחוק......

לא מאמין שרכב כזה יוכל לעבור תקינה ולהיכנס לישראל.

פורסם

אני מקווה שזו היתה הלצה. הנאנו היא לא מכונית שהייתי רוצה לראות בארץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה רע? למה ליקטול מיד?

זה יהיה כמו קטנוע של ה4 גלגלים ככל הניראה כמו הקטגוריה של הרנו טוויזי שעלות האחזקה שלה תיהיה שווה ל0 כמעט!

אפשר ליקנות אותו לצורך קניות בעיר - במיוחד למי שלא רוצה רק קטנוע עם עליות ביטוח מטורפות, אולי הוא לא בטיחותי כמו מיני אבל הוא הרבה יותר בטיחותי לקטנוע וגם בחורף יהיה נוח יותר ליסוע איתו-לא?

מה שאותי מעניין- ככל הניראה זה היה הצעד הראשון למיסוי האוויר בארץ חחחחח :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש אמנם דגמים עם ABS אבל לא ראיתי עם ESP , וגם אם יוסיפו את כל דרישות הבטיחות והתקינה הישראליות ייתכן והרכב הזה כבר לא יהיה אטרקטיבי מבחינת המחיר מול האלטו, ישראלים לא יבינו שהרכב הזה לא יכול לנסוע בצורה נורמלית מחוץ לעיר...

Miata ND2

פורסם

ישראלים יקנו אותו בכיף.

במחיר כזה, אני רואה המון אהבלים רצים לקנות לילד/ילדה רכב ראשון במחיר הזה. כי בטיחות מעיינת להם אתה יודע את מה.

ממדינה שמתלהבת מסוזוקי בלנו על הכוכב וחצי ריסוק ותחזוקה נמוכה, מה אתה יכול לצפות??!

הורים שנותנים לילדים שלהם (בני 11) קורקינט ממונע.

או לסוע עם טרקטורון בתוך העיר..

בקיצור מחיר טוב, הצלחה בטוחה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

תוך כמה זמן מהמכירה אתם צופים פה שאלה בסגנון "יסחב עד אילת" ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני חושב שזה יהיה הרכב הראשון שהשאלה הזו תהיה מוצדקת לגביו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת לא שאלה מוצדקת בכלל. עד אילת זה ירידות והכל סוחב, הבעיה היא אם זה יסחב בחזרה מאילת :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איזה קשקשנים.

אם פנדה 45 הגיע לאילת ולחרמון אין סיבה שהנאנו לא תוכל לעשות את זה.

פעם התלוננתם שאין אופציות זולות וכל מיני עלתה 100K וצפונה.

סוף סוף יש אלטרנטיבות.

גם אם הרכב הזה ישרוד חמש שנים וילך לפח, ב35K עבור חלק מהאנשים שצריכים רכב עירוני קטן וזול, ואין להם כסף, זאת אופציה לתחבורה ציבורית.

תפרגנו קצת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מסכים עם הסולל. מה אכפת לי שיש מבחר? מצידי שיביאו הרבה דגמים לא משהו. כל עוד זה לא גורע מהיבואן להמשיך ולהביא גם דגמים מעניינים, אז למי אכפת? מבחר אף פעם לא הזיק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...