Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק LS 1.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא,

אני אשתמש ברכב פחות או יותר 4 או 5 פעמים בחודש בנסיעה בין בת ים עד ליד צומת כנות האם הרכב יוכל לעמוד בדרך הזאת בצורה סבירה או שלא כדאי?

כמו ששמתם לב, השימוש באוטו הוא לא כזה רציני, השאלה הנוספת היא, העם מכונית זאת בנפח 1 ליטר יכולה לעשות זאת בצורה סבירה? אשמח לתשובה מהירה וקונקרטית תודה.

אשמח גם, לחוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב הזה בנפח המנוע הספציפי הזה, כי עד עכשיו קראתי על ה-1.2 ושמעתי לרוב ביקרות טובות מאוד.

פורסם

לרכב לא תהיה בעיה עם זה,אגב,אני הייתי ממליץ לבדוק את היונדאי i10 החדשה,לדעתי היא עדיפה,המושבים הרבה יותר טובים,היא מאובזרת יותר,לפי הביקורות היא גם שקטה עם בידוד טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מתאימה בידיוק לצרכים שלך. אתה לא צריך יותר מזה, I10 מיותרת 5 אלף ש''ח יותר ..

הספארק יותר יפה ויותר עם ''סטייל'' מאשר יונדאי..

פורסם

צריך לראות מה מקבלים בכסף הזה - יפה שמיד החלטת שזה מיותר.

ביונדאי אתה מקבל תא מטען גדול יותר בכ-50%, רכב נעים יותר עקב מומנט בסל"ד הרבה יותר נמך (3500 לעומת 4800 גבוהים), מערכת EBA (מערכת עזר לבלימת חירום), 4 חלונות חשמל לעומת 2 ומראות חשמליות. אני אישית חושב שזה שווה את ה-5000 ש"ח. מעבר לדברים ה"יבשים" נראה כי היונדאי פשוט טובה ונעימה יותר ברמת השקט בנסיעה מנהלתית וכו'

פורסם

הרכב יספיק לך לצרכיך, אבל עם כ"כ הרבה חלופות טובות יותר, אני הייתי שוקל שוב - במיוחד את ה-I10 שציינו קודם ומסתמנת כתמורה מעולה לכסף.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אם כל מה שדרוש לך זה להתנייד 4-5 פעמים בחודש, אל תקנה אוטו ותשתמש במוניות ספיישל, יחסוך לך הרבה כסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם כל מה שדרוש לך זה להתנייד 4-5 פעמים בחודש, אל תקנה אוטו ותשתמש במוניות ספיישל, יחסוך לך הרבה כסף.

+10000

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תודה על התגובות דווקא על I10 שמעתי פחות תגובות טובות ולגבי מונית ספיישל לא נראה לי שהם יכול לקחת איתי כלב גדול ביחד LOL.

פורסם

שמעת פחות תגובות כי זה רכב שהגיע לא מזמן לארץ,בחול קיבל ביקורות טובות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם בארץ הוא הספיק להיבחן גלובס וע"י "אוטו" אני אם אני לא טועה והוא קיבל ביקורות טובות בכולן. נדמה לי שהטענה המרכזית והעיקרית שלהם היא שהרכב איטי - אבל זה תמיד הפתיע אותי כי אני לא חושב שמישהו קונה את הרכב כדי שיאיץ מהר. הרכבים הללו לא משמעותית יותר איטיים ממשפחתיות מלפני מס' שנים

פורסם

אממ,גם לנטיס 2001 משמעותית זריזה יותר.

פורסם

לקחתי בחשבון מאזדה 3 מהדור הקודם עם מנוע 1.6 שלקח לה על הנייר 13.1 שניות להגיע למאה. ה-I10 החלשה ביותר עם הגיר הידני הוא 14.9 - אני לא חושב שזה הבדל גדול בכלל, במיוחד כשלא לזה יועד הרכב. בכל מקרה - זה לדיון אחר.

פורסם

על הנייר לא,בפועל יש הבדל מוחשי.

פורסם

בעיניי הספארק היא באמת מהפחות טובות בקטגוריה.. ולגבי הנסיעה אני לא מאמין שיש היום רכב חדש שלא יוכל לשרוד נסיעה עד צומת כנות מבת ים, זה לא כזה סיפור רציני. דיברו פה על חלופות "שקטות" יותר כי אחת הבעיות עם הספארק זה הרעשי כביש שמאוד חזקים. הייתי מציע לבדוק גם את האופציה של הפיקנטו שמסתמנת כהצלחת מכירות רצינית של קיה, זה הרכב הכי נמכר בשנת 2013.. בקיצור, בעיניי לרדת מהספארק ולבדוק את יתר החלופות שהציעו לך כאן.

פורסם

נהגתי בגרסת ה 1.0 של הספארק (רכב השכרה), ולדעתי היא הפחות טובה מכל מכוניות המיני שנמכרות היום בארץ.

גרסת ה 1.2 לפחות מציעה מנוע חזק יחסית, ה 1.0 לא, והיא מרגישה חלשה ואנמית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...