Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק LS 1.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח, פעם נסעתי בסובארו ג'אסטי עם מנוע 1000 סמ"ק ובלי מזגן ולא התלוננתי. עכשיו הדיון הוא אם ספארק עם מנוע 1000 סמ"ק ישרוד נסיעות של 4-5 פעמים בחודש? אתם רציניים, חברים? היא תשרוד גם נסיעה יום יומית מבת ים לים המלח וחזרה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום חברים אני מצטער עם ההקפצה לא במקום(לא ראיתי שיש חוק בחוקי הפורום הספציפי הזה על הקפצות)

אז כך, רעשי כביש אינם אין לי מושג מי אמר את זה אין כלל שחלונות סגורים, יכול להיות שהחלון פתוח זה בעיה, לזה התכוון המשורר? אבל איני נוהג לפתוח חלונות אולי יכול להיות בקיץ מדי פעם, בסה"כ האוטו נוסע מצויין לא אנמי למי שכתב את זה כנראה רגיל לנסוע בפורמולה או כל אוטו אחר בנושא, התפלאתי דווקא האוטו סוחב מצויין לדרכים שאני משתמש בהם תודה לעונים לעניין.

עריכה אחרונה על ידי ShaDj
כולה היה חסר שלוש פסיקים והאדם צריך פיסוק בשביל שני שורת וחצי
פורסם

בבקשה תשתמש בסימני פיסוק,קשה להבין את המשפטים שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום חברים אני מצטער עם ההקפצה לא במקום(לא ראיתי שיש חוק בחוקי הפורום הספציפי הזה על הקפצות)

מקפיצים שרשור אם נראה שיש מה להוסיף על מה שנכתב קודם - בזה אתה בסדר . א-ב-ל הניסוח שלך בעייתי ולקח לי כמה דקות להבין מה רצית לומר

לטובת המשתתפים בפורום אני אנסה לנסח את מה שכתבת בצורה קריאה יותר:

אני שמח לבשר לכם שרכשתי את הספארק 1.0.

בסה"כ האוטו נוסע מצויין, לא אנמי. מי שטען שהרכב אנמי כנראה רגיל לנסוע בפורמולה 1 או בכלי רכב ספורטיביים אחרים. הרכב סוחב מצויין ומתאים לשימושים ולדרכים שאני נוסע בהן - תודה לכל מי שייעץ.

לגבי רעשי כביש אני לא שומע רעשי כביש בכלל. אין לי מושג על מה התבססו אלה שהתלוננו על רעשים כאלה. אין בכלל רעשי כביש כאשר החלונות סגורים, כנראה אלה שציינו את רעשי הכביש כבעיה נסעו עם חלונות פתוחים. אני לא נוסע עם חלונות פתוחים בכלל (אולי בקיץ לפעמים)

שי - תתחדש!

באופן אישי - אם אני כבר נוסע עם חלונות פתוחים - זה בחורף. בקיץ אני מעדיף לשמור את החלונות סגורים ולהשתמש במזגן.

תהנה מהרכב :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...