Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התקנתי מערכת מולטימדיה שהזמנתי מאליאקספרס, במקום המערכת הרגילה, ברכב שברולט ספארק שלי.

במהלך ההתקנה התחברתי לחשמל של הקונקטור הישן שהיה במערכת , אך לאחר כיבוי והוצאת המפתח מהסטרסר המערכת ממשיכה לפעול.

לכן פניתי פה לפורום , כדי להתייעץ איתכם ולהגיע להבנה איך אני מוצא כבל חשמל שלא נותן מתח כשהרכב כבוי.

פורסם

בס"ד

תעבוד עם רב מודד ותבדוק עם קיים מתח לאחר כיבוי או לא.

אמור להיות מוליך כזה באזור הרדיו...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)
בס"ד

תעבוד עם רב מודד ותבדוק עם קיים מתח לאחר כיבוי או לא.

אמור להיות מוליך כזה באזור הרדיו...

בדקתי לאחר ההרכבה , קיים מתח לאחר כיבוי.

מה שמוזר שהמערכת הקודמת הייתה נכבית לאחר הוצאת המפתח מהסוויץ.

עריכה : עוד סיבה שנראית לי אולי , שהחשמל מחובר מהקונקטור של המערכת ישר לחוט של הקונקטור השני. מכיוון שבמתאם שקניתי החשמל לא נמצא ביחד עם שאר הכבלים לכן נאצלתי לגלף חלק מהחוט האדום כדי להלחים אליו את הכבל של הקונקטור מערכת.

עריכה אחרונה על ידי gamepol
פורסם
בס"ד

אין לך אפשרות להתחבר לפלוס המקורי של המע'?

התחברתי לפלוס המקורי של המערכת.

אך עדיין הוא נותן מתח ללא מפתח בסוויץ.

פורסם

בס"ד

ככל הנראה ביצעת מעקף כל שהוא בטעות.

את צריך ללכת אל קצה הפלוס שמתחבר למע'

ומשם לחבר לפלוס שלך.

פורסם

גם לי הייתה בעיה כזו כששמתי מערכת בספארק,צריך לחבר את הכבל האדום לכבל שמקבל מתח בסוויצ.

כי במתאם שמוכרים פה הכבל האדום לא מחובר לקונקטור של המערכת המקורית.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]508272[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]508273[/ATTACH]

מקווה שזה יעזור לך

וואו מדהים , קודם כל תודה לשניכם על העזרה.

דבר שני לא כולכך הבנתי את התרשים והדף.

תוכל להסביר לי לעומק ?

פורסם

אם הקונקטור נראה אותו דבר אז זה התרשים של החיווט,אני חיברתי את הכבל האדום לאיפה ששמתי סוויצ ואת הכבל הכתום לתאורה,

ככה המערכת נדלקת/נכבית עם סוויצ ומדליקה תאורה של הכפתורים כשאתה מדליק אורות

פורסם

בס"ד

הכי טוב, יהיה לצלם את המוליכים שיוצאים מהרכב, אז נוכל להבין יותר טוב מי נגד מי.

פורסם
אם הקונקטור נראה אותו דבר אז זה התרשים של החיווט,אני חיברתי את הכבל האדום לאיפה ששמתי סוויצ ואת הכבל הכתום לתאורה,

ככה המערכת נדלקת/נכבית עם סוויצ ומדליקה תאורה של הכפתורים כשאתה מדליק אורות

כן אותו קונקטור. זאת אומרת לחבר ל16 את האדום.

ול27 את הכתום?

פורסם

היי חבר,

מערכת מולטימדיה מקבלת מתח 12 וולט באופן קבוע גם כשהרכב כבוי. אחרת היית צריך לכוון שעון, תחנות רדיו והשיר שנשמע אחרון לא היה נזכר כי זה בדרכ משהו שאין לו זיכרון.

הבעיה שלך נובעת מכך שכבל הacc(מצב סוויצ פתוח) לא מחובר נכון. קודם תמצא בתרשים של המערכת איזה צבע כבל הוא acc, ואז תעבור עם רב מודד על כל הכבלים שהתחברו חמערכת המקורית של הרכב ותחפש כבל שפועל רק עם סוויצ פתוח.

פורסם

ככה אני חיברתי לפי בדיקות עם מד מתח והכל עובד כמו שצריך,אם יש לך כפתורים בהגה גם אותם אפשר לחבר

פורסם
ככה אני חיברתי לפי בדיקות עם מד מתח והכל עובד כמו שצריך,אם יש לך כפתורים בהגה גם אותם אפשר לחבר

היום אנסה לבדוק עם הרב מודד. את הקונקטור המקורי של הרכב. ולראות באמת אם מקבל מתח רק שהמפתח בסוויץ בפין מספר 16 כמו שאמרת.

תודה רבה לכם על העזרה. לא מובן מאליו!

• תוכן חדש...