Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד מאלו שהוזכרו בפוסט, אכן מדובר ברכב בתול ושמור (למעט דברים פה ושם) ובבעלים שכל קונה של רכב היה שמח לקנות רכב ממנו.

אני לא הייתי מוכר כזה רכב , זה רכב חדש לגמרי ואפשר לנסוע בו בכיף עוד 4-5 שנים עם 0 תקלות. כמו הגברת שאני נוהג בה (מודל 2006).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

השאלה הכי בעייתית שאני שואל את עצמי תמיד.

האם לסבול מכאבי גב ברכב קוריאני יפני או להמשיך לסבול משרות ויחס מזלזל של לובינסקי וצמפיון.

מה פחות גרוע ?

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם
השאלה הכי בעייתית שאני שואל את עצמי תמיד.

האם לסבול מכאבי גב ברכב קוריאני יפני או להמשיך לסבול משרות ויחס מזלזל של לובינסקי וצמפיון.

מה פחות גרוע ?

הרכבים היפנים כבר לא קרשים כמו שהיו (סוזוקי עדיין כן אבל לא ברמה של כאבי גב). המושבים הקוראינים עדיין קשיחים והמתלים לא תורמים לנוחות נסיעה סופר מצויינת אבל לא מדובר בנוחות בלתי נסבלת.

נכון, הצרפתים עדיין נוחים יותר אבל לא בהפרש כזה גדול כמו פעם. הם בעצמם הפכו לפחות נוחים (אבל יותר אמינים).

פורסם
הרכבים היפנים כבר לא קרשים כמו שהיו (סוזוקי עדיין כן אבל לא ברמה של כאבי גב). המושבים הקוראינים עדיין קשיחים והמתלים לא תורמים לנוחות נסיעה סופר מצויינת אבל לא מדובר בנוחות בלתי נסבלת.

נכון, הצרפתים עדיין נוחים יותר אבל לא בהפרש כזה גדול כמו פעם. הם בעצמם הפכו לפחות נוחים (אבל יותר אמינים).

לא בדקתי את כולם, אך מנסיעה של שבוע חצי על ניסן מיקרה עם 0 ק"מ אבל עם 1000 כאבי גב בהחלט לא סביר.

פורסם

אני מנסה להבין את הראש של שאול,

נוסע במיקרה, לא נוח לי, כל היפניות והקוראניות לא נוחות!

Facepalm.png

אגב, לגולף אף פעם לא היתה נוחות יוצאת דופן. יש לא מעט יפניות/קוראניות שהרגישו לי יותר נוחות. וצרפתיות כבר ממזמן ברובן לא פורצות דרך בנוחות ובטיחות.

תתעוררו, אתם ב2014 ודברים השתנו.

פורסם

נראה לי השרשור היה על 3 שנות GTI. בכל מקרה ההימור הפרוע שלי היא רכישת לאנצ'יה דלתא בת שנה-תיים ועוד משהו למשפחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני לא יודע על כמה רכבים אסייתים יוצא לך לנהוג ועל כמה צרפתיות,אבל אתה טועה בגדול.

היפניות,למעט הטויטה החדשה,קשות מאד ולא נעימות,כל בור,כל סדק,כל באמפר,מורגש חזק מאד,וגם שומעים את המתלים עובדים,אין מה להשוות בכלל איכות נסיעה של פלואנס,308,C4 לשל סיויק,מאזדה 3,או סוזוקי,בנוחות הכסאות ההבדל אפילו גדול יותר.

ועוד לא הגעתי לקוריאניות ששם המצב פשוט זוועה אפילו לעומת היפניות.

דרך אגב,גם הגרמניות קשות,אבל להם יש מתלים שסופגים את הזעזועים בצורה יעילה,והכסאות ב3 רמות מעל האסיתיות.

פורסם
איך מסכמים כזה רכב, כשבעצם לא ניצלתי אותו ממש כמו שצריך?"

/

בקלות.

יכולתי להשאר עם הגולף 160. הרכב מצוין לכשעצמו אבל בשבילי הוא היה קנייה שלא הצדיקה את העלות הנוספת שלו, להוציא תחושת הגאווה שבעצם הבעלות והיכולת לרכוש.

וזו גם העצה לכל מי שלא מתגרזן ורוצה vag: לכו על הגרסאות הכמעט ספורטיביות. תחסכו כסף על קנייה, אחזקה ועדיין הרכב לא ייבאס מבחינת ביצועים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני לא יודע על כמה רכבים אסייתים יוצא לך לנהוג ועל כמה צרפתיות,אבל אתה טועה בגדול.

היפניות,למעט הטויטה החדשה,קשות מאד ולא נעימות,כל בור,כל סדק,כל באמפר,מורגש חזק מאד,וגם שומעים את המתלים עובדים,אין מה להשוות בכלל איכות נסיעה של פלואנס,308,C4 לשל סיויק,מאזדה 3,או סוזוקי,בנוחות הכסאות ההבדל אפילו גדול יותר.

ועוד לא הגעתי לקוריאניות ששם המצב פשוט זוועה אפילו לעומת היפניות.

דרך אגב,גם הגרמניות קשות,אבל להם יש מתלים שסופגים את הזעזועים בצורה יעילה,והכסאות ב3 רמות מעל האסיתיות.

סיוויק מאז ומעולם הייתה רכב קשיח ולא נוח. הוא תמיד ניסה להיות רכב כאילו ספורטיבי ולכן תמיד היה על הצד הקשה של הסקאלה. אבל טויוטה, סובארו, מיצובישי תמיד היו נוחות. נכון לא מדובר בסיטרואן C5 או C6 אבל הרכבים עצמם לא רעים.

מאזדה 3 בדור הראשון הייתה מכונית קשה ולא נוחה בכלל זה נכון אבל בדור השני היא שופרה מאוד והפכה למכונית נעימה יחסית. לגבי הדור החדש שנחת לא מזמן בארץ- עדיין לא יודע כיוון שלא בדקתי.

גם הקוריאניות בשיפור מתמיד. נכון הן עדיין לא שם אבל בתוך 5-7 השנים האחרונות אתה בכלל לא יכול להשוות איזה מהפך הן עברו והן הסיד והI30 הן מכוניות לא רעות בכלל, נוחות (לא ברמה של 308 אבל להזכירך שC4 דור ראשון גם לא הצטיינה יותר מידי בסעיף הזה. בדור הנוכחי היא הרבה יותר טובה) ומפגינות אמינות מצוינת. אני מאמין שתוך שנים בודדות אתה תראה שהן השלימו לחלוטין את המהפך.

פורסם

טויטה קורולה עד הדגם החדש תמיד הייתה זוועה מבחינת הנוחות,בוודאי רחמנא ליצלן המיצובישי,הסובארו דווקא די רכה אבל לא ברמה של רכב צרפתי.

המאזדה 3 גם בדור השני היא קרש גיהוץ,אפילו בפורום בעלי הרכב לא פעם התלוננו שהרכב "דופק את הגב".

הC4 החדשה רכב מאד נוח ונעים,אין מה להשוות בכלל לכל האסייתיות,ככה שגם היא השתפרה בפער גדול לעומת הדור הקודם.

מכיוון שבמסגרת של התפקיד שלי אני בכל שבוע-שבועיים מקבל רכב אחר,אני מרגיש את ההבדלים בצורה מוחשית.

יש הבדל גדול מאד בנוחות בין הצרפתיות לאסייתיות,הבדל שמורגש בקלות ובפער גדול.

פורסם
יש הבדל גדול מאד בנוחות בין הצרפתיות לאסייתיות,הבדל שמורגש בקלות ובפער גדול.

צריך להבדיל בין נוחות המושב לבין הבולמים, וזה משתנה מרכב לרכב.

בקלות.

יכולתי להשאר עם הגולף 160. הרכב מצוין לכשעצמו אבל בשבילי הוא היה קנייה שלא הצדיקה את העלות הנוספת שלו, להוציא תחושת הגאווה שבעצם הבעלות והיכולת לרכוש.

וזו גם העצה לכל מי שלא מתגרזן ורוצה vag: לכו על הגרסאות הכמעט ספורטיביות. תחסכו כסף על קנייה, אחזקה ועדיין הרכב לא ייבאס מבחינת ביצועים.

אכן. אלא שלא מביאים גולף/ג'טה חזקות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...