Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מקווה שאתה לא קונה את הג'ולייטה המחודשת. 170 אלף ש"ח על פאקינג ג'ולייטה בסיסית ידנית עם 120 כ"ס :2gunfire:

זה לנשים בנות 50 שאהבות גיר ידני ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה לנשים בנות 50 שאהבות גיר ידני ;-)

אהבתי את הרפרנס ;-) וגם את הסיכום. מאוד.

GTI הוא רכב החלומות שלי עוד מהביקור שלי באולם התצוגה של פולקסוואגן בברלין. בעוד שחברה שלי הזילה ריר על הבוגאטי ויירון שהוצגה שם ועל הבנטלי קונטיננטל, אני נשארת צמוד לGTI קבריולט. מה אומר? התאהבתי. לא יכלתי להתאפק והעפתי מבט לכיוון המחיר, אני עד עכשיו זוכר את הכאב. יכלתי להרשות לעצמי את הרכב במחיר הזה, לו רק הייתי מתגורר בברלין.

אבל לא, אני ישראלי, ולכן גרסה מסורסת, וערומה לרכב החלומות שלי עולה פי 2 יותר.

אז נסתפק בפולו GTI, משומשת, כשיגיע הזמן, בהנחה והמיסים לא יעלו עוד בזמן הזה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

סיכום מעניין. תודה על השיתוף.

גולף GTI מארק 5 מבחינה היא הקניה האידיאלית אולם המחיר עבור דגמי 2007-8 פשוט יקר מדי עבורי.

לגבי האלפא - אני מאוד נהנתי מהג'ולייטה 170 דיזל שעשיתי עליה בגרמניה מאות ק"מ. עם 800 ק"מ על השעון וריח עור חדש ובמצב D בבורר DNA

הרכב פשוט עקר את האספלט בכל לחיצה בריאה.

הבנתי שלארץ לא מביאים את הדיזל וחבל.

אחרי 3 ימי נהיגה מצאתי כי ניתן לכוון את הרכב למצב עדין N בבורר DNA ש"מרגיע" את הרכב.

סה"כ רכב מצויין עם SETUP של 3 מצבים ברכב אחד. מומלץ בלבן או אדום ובגרסת ה SPORTIVA.

מקווה שתהנה ממנה!!

2013-04-23 23.23.49.jpg

2013-04-24 08.39.34.jpg

2013-04-24 08.39.54.jpg

2013-04-24 08.41.31.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
סיכום מעניין. תודה על השיתוף.

,,,,,,

,,,,,,,

לגבי האלפא - אני מאוד נהנתי מהג'ולייטה 170 דיזל שעשיתי עליה בגרמניה מאות ק"מ. עם 800 ק"מ על השעון וריח עור חדש ובמצב D בבורר DNA

הרכב פשוט עקר את האספלט בכל לחיצה בריאה.

הבנתי שלארץ לא מביאים את הדיזל וחבל. - צודק - לפי תקנות זיהום האויר , הרכב לא יקבל הקלה ויותר

המחיר יהיה די גבוה .

אחרי 3 ימי נהיגה מצאתי כי ניתן לכוון את הרכב למצב עדין N בבורר DNA ש"מרגיע" את הרכב.

סה"כ רכב מצויין עם SETUP של 3 מצבים ברכב אחד. מומלץ בלבן או אדום ובגרסת ה SPORTIVA.

מקווה שתהנה ממנה!!

גם בגרסה הבנזין 170 כ"ס ו 25 קג"מ היא לא רעה ב DNA הנכונה .

ואם (לפי שמועות ) מוסיפים קופסת ניהול מנוע של TMC המתאימה למנוע ללא בעיות , (בעלות של 2,000 ש"ח )

ונותן 34 קג"מ ו 204 כ"ס - הכייף והחפירה עולים .

לכן הרכב הנ"ל כפשרה ליום יום , ועם אפשרות לשינוי כאשר רוצים , נותן שינויים בהרגלי הצריחה ( גם בסאונד )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אמנון, טעות לחשוב שמכונית ספורטיבית זה רק למי שיש זמן פנוי רב למסלולים כאלו ואחרים.

מי שנהנה ממכונית מתקשרת עם ביצועים מעולים, ימצא סיפוק גם בחיים שאתה מגדיר כשגרתיים.

פה ושם כביש שנפתח, סיבוב פנוי, קשת יפה במחלף, עקיפה או סתם מצב רוח רגעי שמשתלב עם תנאים אקראיים שמתאימים. כל אלו עם מכונית טובה עושים טוב על הנשמה.

יש גם מכלול תכונות שמפצות על תכונות פרקטיות - כמו המפגש כל פעם עם מכונית שהיא קצת שונה משל אחרים, נשמעת אחרת ועם אבזור ואווירה שעושים לך טוב - אם זה הקטע שלך.

איל - שיהיה בהצלחה!

לא יכולתי לכתוב את זה יותר טוב!!

• תוכן חדש...