Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם האג"ח עם מח"מ 6 הקצר יותר וטיפה יותר בטחונות זה אותו המנפיק.

בר שינה מנפיק וקיצר מח"מ כי יש לו אחריות. הוא גם גיוון את התיק שלו כי הוא חובב גיוון.

כמובן, כל זה עולה לו בכסף, אך את זה כנראה הסטרטאפ שלו כבר יודע לייצר.

אם גם רכש עם הטבות למוסדיים, גם פער המימון אינו גדול.

יש גם מינוסים אך הוא מודע להם וממילא לא ניצל את מלוא המינוף בן מאתיים הסוסים שהיה לו.

הגיטיאיי, לפי דבריו הייתה גם סגירת מעגל נחמדה. אחריה אפשר להמשיך הלאה.

אגב, השוק נהייה תנודתי, לא?

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בר שינה מנפיק וקיצר מח"מ כי יש לו אחריות. הוא גם גיוון את התיק שלו כי הוא חובב גיוון.

איזו אנלוגיה, אפילו אני - שמקורב עד מאוד לתחום - לא הייתי מעלה אותה על דעתי... :lol:
פורסם (נערך)

השרשורים כאן נהיו סיפורי מתח, :-) עכשיו אתה אייל לא מספר מהו הרכב החדש שרכשת, לפני זה שי נהג כך.

תתחדש דרך אגב,

סקירה מהנה,

לגבי הסיבה להחלפת הגולף gti לרכב שהוא פחות ספורטיבי ו/או מהיר, אני יכול להבין את הסיבה מההסבר בתחילת השרשור על אופי הנהיגה שלך. מדובר בפרמטרים תיאורטיים שלא ניתנים למימוש בתנאי נהיגה כאלו וההבדל לא יהיה ממש מורגש.

אני מבין שתנאי הנהיגה שלי דומים לשלך מבחינת חוסר היכולת לנצל יכולת של רכבים ספורטיביים (ואפילו קיצוניים יותר: 80% עירוני ממש ולא בכפר פסטורלי ו- 20% ביעירוני בכבישים ישרים ומשעממים) וגם אצלי אישתי נוהגת יותר ממני על הרכב (ולנו יש רכב אחד) ואני לא מתכוון לערוך נסיעות מיוחדות לנס הרים וגם באופן מזדמן לא יוצא לי לנהוג בכבישים כאלו, כך שהחלום על רכישת רכב ספורטיבי ימשיך להישאר, מתוך ״בחירה מאולצת״, בגדר חלום, לעומת המציאות האפרורית יותר, שבה אני יכול לרכוש רכבים אחרים שבהם אני יכול לנצל בפועל פרמטרים אחרים.

אבל לפחות אני נהנה לקרוא שרשורים על אנשים אחרים שכן רוכשים רכבים כאלו :wink:.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

קצת מבאס לקרוא שמכרת אוטו טוב, אבל לא נורא אני מחכה לראות מה קנית :-D

כמובן שאני חייב להמר על ג'ולייטה אוטומטית. זה לא מעבר חד כמו מעבר לפריוס אבל גם שינוי פאזה נחמד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה הולך להיות שרשור השנה מבחינתי.

למה? גם רכב, וגם הדליקו אותי עם מח"מ שלא חשבתי שאני אשמע את המושג הזה בפורום הזה. (בכל זאת כן...)

אולי פקיעת ינואר עשו את התנודה... אין הרבה חדש המכונה ממשיכה להדפיס.

ועכשיו נחזור לנושא :-D

איזה רכב החלטת לקנות? יש מצב נראה עוד ST אצל חבר הפורום? לא ממש הבנתי אם אתה יורד מספורטיבי לרגיל...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני שם 1 ל 10 שזה לא ST אלא TCT

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תמיד רציתי איזו VAG חמודה, במיוחד ה GTI שקורצת אבל כל הזמן הנושא של ה DSG הרתיע אותי (למרות שבאמת ה 6 הוא בסדר לפי השמועות) עושה רושם שבשבילי המתכון המנצח יהיה איזו VAG בת 3 שאוכל לטפל בה אצל רון..

אהבתי את הסיקור, שיהיה לך בהצלחה

פורסם

קצת תשובות:

אגב, למה מכרת בכלל? להתחדש?

ועל איזה רכב חדש מדובר? סליחה שלא יצא לי לעקוב.

כן, מכרתי כדי להתחדש, וגם כי יצאנו מתל אביב אל הספר (רמת גן :-) ), ואנו צריכים שני רכבים. משום שאני מממן את הרכבים ולא שם את הכסף ישר, מבחינתי זו הוצאה חודשית קבועה, שעכשיו מתפצלת לשני רכבים במקום אחד (ולכן בהכרח זה רכב זול יותר ולא ST, אף שמאוד אהבתי אותה).

זו שאלת השאלות.

ידידנו מכר מכונית משגעת שקנה כחדשה עם קילומטראז' נמוך ובמצב מעולה על מנת להחליף - ביודעין - למשהו פחות טוב.

ואם המשהו הפחות טוב הוא עוד משומש קלות, אז בכלל...

בכל מקרה, נהניתי מהכתיבה.

504 צודק ברוב מה שכתב. וגם ניסה להניא אותי מהרכישה ברוב אהבה ותשומת לב ;-) אבל הלב שלי, הוא מושך לכיוונים אחרים... במלוא הרצינות אני יכול לומר, שאני רואה על הכביש רכבים מוצלחים מאוד כגון מזדה 3 2.0, מגאן סטיישן 1.5, אוקטביה, ג'טה, וכמובן גולף, ואני אומר לעצמי: למה דווקא החיידק הזה, שעולה כסף כל הזמן? למה אתה לא יכול להסתפק באיזו I30 סטיישן? נו שוין...

צודק אבל: מחירן של רוב האגחי"ם היום מופקע מאוד, באג"ח שלו כתוב בתשקיף:די אס ג'י.

כ"כ הכותב לא מתיימר מלכתחילה לראציונאליות בתחום ולכן קשה לדבר על כשל לוגי.

נהנתי מהסקירה המשלבת מידע עם סיפור אישי.

אכן, לא מתיימר :-)

העניין שבתשקיף לא צויין שה dsg מרחף באוויר. ההיפך, בכל סקירה קיים מאמץ משמעותי לבדל את ה 6 מה 7...

ואכן, כבעל ניסיון עם שניהם, על פני 7 שנים, בהחלט יש הבדל. אומרים שכעת גם ה- 7 בסדר ולכן האחריות קוצרה לשנתיים; לא מעודד רכישה, אם שואלים אותי...

כמובן, כל זה עולה לו בכסף, אך את זה כנראה הסטרטאפ שלו כבר יודע לייצר.

אם גם רכש עם הטבות למוסדיים, גם פער המימון אינו גדול.

יש גם מינוסים אך הוא מודע להם וממילא לא ניצל את מלוא המינוף בן מאתיים הסוסים שהיה לו.

הגיטיאיי, לפי דבריו הייתה גם סגירת מעגל נחמדה. אחריה אפשר להמשיך הלאה.

אגב, השוק נהייה תנודתי, לא?

תשובה מעולה, לא הייתי יכול לכתוב זאת טוב יותר :-)

השרשורים כאן נהיו סיפורי מתח, :-) עכשיו אתה אייל לא מספר מהו הרכב החדש שרכשת, לפני זה שי נהג כך.

תתחדש דרך אגב,

סקירה מהנה,

לגבי הסיבה להחלפת הגולף gti לרכב שהוא פחות ספורטיבי ו/או מהיר, אני יכול להבין את הסיבה מההסבר בתחילת השרשור על אופי הנהיגה שלך. מדובר בפרמטרים תיאורטיים שלא ניתנים למימוש בתנאי נהיגה כאלו וההבדל לא יהיה ממש מורגש.

אני מבין שתנאי הנהיגה שלי דומים לשלך מבחינת חוסר היכולת לנצל יכולת של רכבים ספורטיביים (ואפילו קיצוניים יותר: 80% עירוני ממש ולא בכפר פסטורלי ו- 20% ביעירוני בכבישים ישרים ומשעממים) וגם אצלי אישתי נוהגת יותר ממני על הרכב (ולנו יש רכב אחד) ואני לא מתכוון לערוך נסיעות מיוחדות לנס הרים וגם באופן מזדמן לא יוצא לי לנהוג בכבישים כאלו, כך שהחלום על רכישת רכב ספורטיבי ימשיך להישאר, מתוך ״בחירה מאולצת״, בגדר חלום, לעומת המציאות האפרורית יותר, שבה אני יכול לרכוש רכבים אחרים שבהם אני יכול לנצל בפועל פרמטרים אחרים.

אבל לפחות אני נהנה לקרוא שרשורים על אנשים אחרים שכן רוכשים רכבים כאלו :wink:.

תודה רבה, הכפר היה בעבר, היום זה נראה כמו כפר, אבל נמצא ברמת גן :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אמנון, טעות לחשוב שמכונית ספורטיבית זה רק למי שיש זמן פנוי רב למסלולים כאלו ואחרים.

מי שנהנה ממכונית מתקשרת עם ביצועים מעולים, ימצא סיפוק גם בחיים שאתה מגדיר כשגרתיים.

פה ושם כביש שנפתח, סיבוב פנוי, קשת יפה במחלף, עקיפה או סתם מצב רוח רגעי שמשתלב עם תנאים אקראיים שמתאימים. כל אלו עם מכונית טובה עושים טוב על הנשמה.

יש גם מכלול תכונות שמפצות על תכונות פרקטיות - כמו המפגש כל פעם עם מכונית שהיא קצת שונה משל אחרים, נשמעת אחרת ועם אבזור ואווירה שעושים לך טוב - אם זה הקטע שלך.

איל - שיהיה בהצלחה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

ברכות על המכירה החלקה.

כמה ק"מ הרכב גמא ב-3 שנותיו?

העבר המוטורי שלנו היה מקביל בחלקו. אחרי הגולף 2.0 שנת 2001 (שנגנבה), רכשתי גולף 140 שנת 2008. אחריה, גם אני רכשתי גולף 160 שנת 2010, שעדיין אצלי ומאוד נהנה ממנה. כשרכשת gti, זה כבר היה גדול עלי, אז עצרתי.

סקרן לשמוע מה רכשת..

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תוכן חדש...