Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחילה לי תופעה הזוייה עם המגבר.

שהרכב מונע ,המגבר לא מתפקד משמע-נדלק לד ירוק המגבר דולק אבל הסאב לא עובד.

ברגע שאני סוגר סוויץ (לא עד הסוף מצב ACC)הכול עובד נהדר,בדקתי מתחים הכול תקין,ניסיתי לגשר את ה+ עם כניסה של הרימוט ,המגבר עובד אבל שהרכב מונע חוזר לאותו מצב מישהו ניתקל בתופעה הזאת?אשמח להכוונה.

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

שהרכב מונע המגבר לא ניכנס לפרוטקט,חיווט 4 גייג',פיוז תקין ,כמו שציינתי מגיעים מתחים תקינים עד המגבר,תקלה מוזרה איזה כייון אפשר עוד ליבדוק?

פורסם

מדוד מתח על ההדקים של המגבר כשהרכב מונע וכשהמנוע מדומם (כולל הרימוט).

החלף את החיווט מהמגבר לכיוון הסאב.

על פניו זה נראה שהמגבר תקול.

פורסם

לא הייתי ממהר להגיד שהמגבר תקול אם הוא עובד נורמאלי כשהרכב לא מונע ורק הסוויטש פתוח, אם היה תקול סיכוי גבוה הוא לא היה עובד בכלל. נסה לחבר את הrca של הרמקולים למונו , תניע את הרכב ותראה אם הסאב מנגן משהו אם הוא מנגן הבעייה מגיעה מהhu , בכל מקרה בעייה מוזר תעדכן מה התוצאה ונחשוב הלאה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מתחים על הדקי המגבר:

מנוע דומם סוויץ פתוח-12.3 על הפלוס הראשי ,רימוט 8.3

מנוע עובד-14.3 על הפלוס הראשי , רימוט 8.3

בדקתי עם RCA נוסף אותה תופעה

*האם יש דרך להוריד את מתח הפלוס במצב עבודה(רכב מונע)ל12.3 עם רכיב כלשהו?

פורסם

אפשרי, אבל זו לא תהיה הדרך הנכונה לפתור את העניין (וזה יהיה גם יקר עבור הזרם שהמגבר צורך).

באופן כללי הרימוט אמור לעמוד על 12 וולט, מוזר שהוא עומד על 8 (וזה שההמתח זהה כשמנוע דולק ומדומם, רומז שהרימוט מיוצב בכוונה משום מה למתח הזה), הייתי חושד ברימוט אם לא היית מציין שניסית לקצר אתו עם הפלוס הראשי.

יש עוד אפשרות, יש מצב שכבל המתח עובר במקום מאוד רועש מבחינה חשמלית וסופח אליו את הרעשים, מכיוון שאני מתאר לעצמי שאין לך סקופ, אתה יכול לניסיון להעביר 2 כבלים (פלוס ומינוס, לא לקחת מינוס מהשלדה) ישירות מהמצבר אל המגבר כשהכבלים עוברים מחוץ לרכב, את הפלוס אתה מחבר לכניסת הפלוס במגבר וגם לכניסת הרימוט (ברור שאי אפשר לנסוע ככה, זה רק לשלול בעיית רעשים על הקו).

• תוכן חדש...