Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוום חברים,

הגיע זמן לעשות טיפול לאמריקאית שלי מבקש המלצות לחלקים ושמן.

1.השמן המקורי הוא של acdelco 5w30 אני מעוניין במשהו יותר איכותי אבל במחיר סביר,בנוסף אם מישהו מכיר באיזור עכו נהריה קריות חנות לחלקי חילוף אני ישמח.

2.הרכב אם 103k על השעון, לפי הוראות היצרן פלאגים מחליפים ב 150k אבל אני החלטתי להחליף בטיפול הקרוב מה אתם ממליצים ומה בערך העלות ל 6 פלאגים אירודיום?

3.פילטר שמן ואויר האם לקנות מקורי או שיש חברות אחרות איכותיות טובות שגם יספקו את הסחורה.

כמה לדעתכם אמור לעלות טיפול כזה?

תודה רבה מראש לכל המגיבים

פורסם

בקשר לפלגים והפילטר אוויר, נתחיל מהפלגים קודם תחפש ב eBay שם בטוח יותר זול (תנסה למצוא של NGK הם יפנים ומאוד מוצלחים) ועל הדרך תזמין גם פילטר אויר על k&n (הוא לא חד פעמי אבל כל טיפול מנקים אותו עם חומר ייעודי) לדגם שלך.

פורסם

מצאתי ב ebay פלאגים גם פילטרים העניין הוא שהחלקים עצמם די זולים אבל המשלוח מאוד יקר לדוגמא מצאתי פלאגים של ngk או acdelco(המקוריים) ב 50$ לשישייה אסל המשלוח 70$ אני לא הצלחתי למצוא משהו עם עלות משלוח נמוכה זאת הזיבה ששאלתי כמה בערך אני ישלם על כזאת שישייה בארץ.

• תוכן חדש...