Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"פ הסטטיסטיקה האישית שלי? 100٪ מהחבילות שהזמנתי בשלושת החודשים האחרונים נעלמו מהרדאר ביציאה מארץ המוצא ו'הופיעו' באורך פלא בסניף הדואר לאחר חודש-חודשיים.

במיוחד חבילה אחת, במקרה גם מגרמניה, שנעלמה לחודשיים בדיוק. כולם נשבעו שהיא לא בארץ, החנות פתחה בהליך בירור מול הדואר והפלא ופלא, אחרי יומיים - החבילה בסניף עם דרישה לתשלום מכס.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

שמתי לב לאחר 5 הזמנות בחצי שנה האחרונה, שמה שנשלח מלטביה מגיע לסניף ליד הבית תוך 5 ימים (כולל שישישבת).

מכל שאר המקומות בעולם זה לא כך.

מוזר.

פורסם
ע"פ הסטטיסטיקה האישית שלי? 100٪ מהחבילות שהזמנתי בשלושת החודשים האחרונים נעלמו מהרדאר ביציאה מארץ המוצא ו'הופיעו' באורך פלא בסניף הדואר לאחר חודש-חודשיים.

במיוחד חבילה אחת, במקרה גם מגרמניה, שנעלמה לחודשיים בדיוק. כולם נשבעו שהיא לא בארץ, החנות פתחה בהליך בירור מול הדואר והפלא ופלא, אחרי יומיים - החבילה בסניף עם דרישה לתשלום מכס.

טוב לדעת. המוזר הוא שחבילה מגירבסט שיצאה מסין בערך באותו הזמן כבר הגיעה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הזמנתי ביגוד חם לכלבים שלי לפני הרבה חודשים, בינתיים אני חושב שעד הקיץ יש סיכוי שיגיע :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מצחיק שהדואר מפרסם את האפליקציה שלו למעקב משלוחים, אותו הדואר שלא משחרר את המידע למערכת המעקב.

אם אלפי אנשים רבים מזמינים עשרות חבילות (ומכיוון שיש פריטים, כולל משלוח, בסנטים בודדים, זה אפשרי), אפשר להפיל על הדואר כמות של מיליונים.

לצורך הניסוי, הזמנתי כרגע גומייה לשיער לבת שלי, במחיר שערורייתי של $0.07, כולל משלוח.

הניסוי הוכתר בהצלחה. היום חיכתה לי בתיבה מעטפה קטנה ובה שתי גומיות לשיער, למרות שהזמנתי אחת, בשבעה סנט כולל משלוח. תסלחו לי שאני לא אשלח חזרה את הגומיה העודפת שכן מחיר המשלוח (מעטפה, 20 גרם) הוא 7 ש"ח, לא 7 סנט.

:turn-l:
פורסם

נפלאות הדואר...לפני כ-6 חודשים הזמנתי מאוסטרליה מתאמים למעגלים משולבים באריזת SMD ל-Through hole והיום בעזרת הקנגרו הם הגיעו.

IMG_20170305_132340.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

אתמול קיבלתי חבילה שהוזמנה ב25/11 מאלי-אקספרס ועוד חבילה מאיביי שהוזמנה ב12/01.

כנראה זה נטו עניין של מזל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
סיכום שנה חלקי , מחבילות שהוזמנו ב 2016 (מאיביי ועלי אקספרס בלבד )

הוזמנו 40 משלוחים דרך דואר ישראל 3 לא הגיעו מעולם.

טוב הממוצע השתפר פלאים , מתוך 3 החבילות שלא הגיעו בדיווח הקודם (סוף ינואר ) שתים הופיעו בימים האחרונים.

אחת חמישה חודשים אחרי המשלוח.

השלישית כנראה כבר לא תגיע היות שהיא מתחילת 2016.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רק שאלה

הזמנתי פריט מחנות ארה"ב (חולצה),וזה סוף סוף נשלח (לא מוכר\חנות באיביי\אמאזון,סתם אתר של בגדים לבעלי כלבים\חתולים)

אממה,משום מה הם שלחו עם DHL (?),ועדיין אין פרטים ב TRACK17 או באתר DHL

האם מדובר בדואר DHL הגרמני ? למה לא שלחו פשוט עם USPS ושות'?

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=class: m_-516174235426018250content-wrap]Your Teecosi order has shipped![/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: m_-516174235426018250content-wrap m_-516174235426018250main, bgcolor: #fff][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=class: m_-516174235426018250content-block]Your order #RL-xxxxx-xxxxx from Teecosi has been shipped! View your order here.

Shipping provider: DHL GM Packet Priority

Tracking number: GMxxxxxxxxxxxxxxxxx

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לדעתי זה משלוח זול של DHL, שאוספים את החבילה מהשולח , ומעבירים למרכז ההפצה של הדואר המקומי

משם מגיע לישראל ומופץ בארץ כדואר חבילות ללא מספר מעקב.

היה לי בעבר משהו דומה אם אני לא טועה.

בקיצור , סבלנות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כפי הנראה המוצר נשלח בDHL שליחים, לאו דוקא מארה״ב . תנחומי על העמלות

על מה עמלות ? על חולצה ב27$? שיחנקו עם זה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני רק שאלה

הזמנתי פריט מחנות ארה"ב (חולצה),וזה סוף סוף נשלח (לא מוכר\חנות באיביי\אמאזון,סתם אתר של בגדים לבעלי כלבים\חתולים)

אממה,משום מה הם שלחו עם DHL (?),ועדיין אין פרטים ב TRACK17 או באתר DHL

האם מדובר בדואר DHL הגרמני ? למה לא שלחו פשוט עם USPS ושות'?

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=class: m_-516174235426018250content-wrap]Your Teecosi order has shipped![/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: m_-516174235426018250content-wrap m_-516174235426018250main, bgcolor: #fff][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=class: m_-516174235426018250content-block]Your order #RL-xxxxx-xxxxx from Teecosi has been shipped! View your order here.

Shipping provider: DHL GM Packet Priority

Tracking number: GMxxxxxxxxxxxxxxxxx

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

זה כנראה DHL E-COMMERCE.

פורסם

פעם ראשונה (תמיד יש פעם ראשונה) שקורה לי כך עם חבילה.

לפני יומיים אני מקבל מסרון:

לקוח יקר, משלוח עבורך שהוזמן מאמזון הגיע לארץ ויימסר בימים הקרובים. מעקב אחר החבילה באתר דואר ישראל מספר משלוח....

אני עוקב באתר הדואר וכבר באותי יום רבע שעה לאחר מכן מופיע:

מוחזר לשלוח - פגום

מאמאזון אמורים להגיע אלי שני חבילות, בודק באמאזון וגם הם כנראה קצת אפופים.

מלפני יומים וגם היום עדיין רשום על חבילה אחת שכבר קבלתי:

Delayed

Your package is still on the way, but it will arrive later than originally expected due to a transit delay.

ועל החבילה השניה, רשום:

In transit

פעם ראשונה שאני נתקל שהדואר דואג להחזיר מוצר פגום, ולמה באמאזון לא רואים זאת במעקב משלוחים שלהם?

פורסם

סבלנות, כבר ראיתי סטטוסים הזויים במעקב המשלוחים של הדואר (הכי טוב: "נתפס בידי המכס והוחזר לשולח", למיכלי דיו למדפסת) שאחריהם החבילה הגיעה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...