Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו WRX החדשה - לפני כולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WRX החדשה תוצג ביום רביעי הקרוב בתערוכת לוס אנג'לס, אך בזכות הדלפה ממישהו במערכת קאר אנד דרייבר האמריקאי, כולנו נהנים מההפקר. שימו לב, היא כבר לא נקראת אימפרזה WRX אלא פשוט WRX.

ל-WRX החדשה מנוע 2 ליטר מוגדש שמקורו ב-BRZ האטמוספרית(עם קדח ומהלך זהים), אשר בגרסתו האמריקאית מפיק 268 כ"ס ובגרסתו האירופאית יפיק הספק דומה עד זהה, בתלות בתקן המדידה. בתוך חודשים ספורים תצטרף אליו ה-STI החדשה, לה מנוע 2.5 ליטר, כנף אחורית אימתנית ומערכת ה-DCCD. ל-STI תיבה ידנית בלבד, ל-WRX ידנית ו-CVT, עליה פתח ידידנו שי שרשור נפרד.

ניתן לתמונות ולמלל לדבר - ורק אציין את דעתי האישית; המכונית נראית מצויין, מספיק שונה מהאימפרזה(למעשה, השתיים חולקות מעט מאד חלקי גוף משותפים); אגרסיבית ועם זאת מתוחכמת יותר, כזו שגם תפתה לקוחות של מותגים גרמניים מבוססים.

המכונית צפויה לנחות בישראל בתוך פחות מחצי שנה - ובמידה והמחיר יהיה אטרקטיבי וחוויית הנהיגה הולמת - חייהן של פוקוס ST, מגאן RS וגולף GTI הולכים להיות קשים מאוד.

מאידך, אולי זו הזאפטה שצ'מפיון צריכים לחטוף לאור תמחור ה-GTI החדשה...

התמונות לקוחות מ-wrxforums.com

23927d1384530178-another-2015-subaru-wrx-photo-leaked-1.jpg

23928d1384530196-another-2015-subaru-wrx-photo-leaked-2.jpg

23929d1384530208-another-2015-subaru-wrx-photo-leaked-3.jpg

ולסיום מידע פנימי לסוכנים של 'סובארו אוף אמריקה'. כל הצבעים, כל הדגמים, באדיבות jalopnik.com

original_zpsd842fb29.jpg

שבת שלום לכולם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאידך, אולי זו הזאפטה שצ'מפיון צריכים לחטוף לאור תמחור ה-GTI החדשה...

אתה באמת חושב שמכירות הגולף GTI יושפעו באופן מובהק מאימפרזה WRX בתמחור זהה או אפילו נמוך יותר?

אני חושב שגם אם תהיה השפעה, היא תהיה שולית.

פשוט קהל שונה ששם דגש על דברים שונים ברכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה באמת חושב שמכירות הגולף GTI יושפעו באופן מובהק מאימפרזה WRX בתמחור זהה או אפילו נמוך יותר?

ה-WRX החדשה, אליבא דסובארו, כבר אינה רק "מכונית גרזן"(המנוח שלי, כמובן).

הנוחות, איכות החומרים, הימצאותה של גרסה אוטומטית מושקעת - כל אלו מריחים לי כמו קריצה לעבר בוואריה.

את הדודות הזקנות של רמת אביב לא תמצא בסובארו, אבל אנשים כמו רועי ובר 72 שלנו, בהחלט כן...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

את הדודות הזקנות של רמת אביב לא תמצא בסובארו, אבל אנשים כמו רועי ובר 72 שלנו, בהחלט כן...

לגבי bar 72 אני לא כל כך בטוח :-D , אצלו VW זה בדם.

לגבי roee יכול מאוד להיות שכן ימצא בסובארו בית חם, אבל תסכים איתי שהוא לא עונה לפרופיל של הרוכש הטיפוסי של גולף GTI דור 7?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לגבי bar 72 אני לא כל כך בטוח :-D , אצלו VW זה בדם.

לגבי roee יכול מאוד להיות שכן ימצא בסובארו בית חם, אבל תסכים איתי שהוא לא עונה לפרופיל של הרוכש הטיפוסי של גולף GTI דור 7?

הלו! מי שמכיר אותי יודע שעבורי סובארו זה כמו VW, ושאחת משאיפותיי הכמוסות (לאחר מעבר לפרברים) היא B4 חזקה או אאוטבק. משפחה וכו'. כמו שאמרתי לאיילון: ב- 200 זה יקר. בתמחור סביר מתחת - אני מזמין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי מדיניות התמחור של ה- BRZ...אני לא רואה איך רכב ה- WRX שהיא גדולה יותר, חזקה יותר ועם הנעה ליותר גלגלים תתומחר נמוך יותר מה- BRZ.

בכלל, מי אמר שהיא תגיע לארץ?

פורסם

הנוחות, איכות החומרים, הימצאותה של גרסה אוטומטית מושקעת - כל אלו מריחים לי כמו קריצה לעבר בוואריה.

פח זבל גודש VS בוואריה, לא רואה קשר.

אני מסתכל על זה ככה: למה לי לשלם מחיר אסטרונומי על אימפרזה (לא STI) כשבאותו מחיר אפשר להזמין GTI חדשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מסתכל על זה ככה: למה לי לשלם מחיר אסטרונומי על אימפרזה (לא STI) כשבאותו מחיר אפשר להזמין GTI חדשה.

פח זבל גודש הזה לימד את VW איך עושים מכונית , חברה עם מורשת מירוצים ופיתוחים ששום יצרן לא חלם באותה תקופה להיות מספיק מטורף לשחרר לציבור מכוניות קצה יחסית קיצוניות , אז אל תקניט סתם יצרנים כמו פאן בוי.

בתור בעלים של WRX, שהיא התפשרות כי גם שקלתי STI, וגם גולף GTI .

אני אחכה מספר שנים שהמחיר יצנח וארכוש את החדשה :-) אם תיהיה מוצלחת.

פורסם
פח זבל גודש הזה לימד את VW איך עושים מכונית , חברה עם מורשת מירוצים ופיתוחים ששום יצרן לא חלם באותה תקופה להיות מספיק מטורף לשחרר לציבור מכוניות קצה יחסית קיצוניות , אז אל תקניט סתם יצרנים כמו פאן בוי.

בתור בעלים של WRX, שהיא התפשרות כי גם שקלתי STI, וגם גולף GTI .

אני אחכה מספר שנים שהמחיר יצנח וארכוש את החדשה :-) אם תיהיה מוצלחת.

בוא ניזכר בימני ה GT העליזים VW ביכלל לא הייתה בליגה הזאת בשום תצורה..אולי GTI הראשונה , אם נשווה כמה GT לוגמות עד היום וגודשות לעומת הנוסטלגיה של גולף GTI שלקח להם לפחות מעל עשור להחזיר לחיים הנאה מנהיגה.

פורסם

החדשה עוד לא יצאה אז מוקדם לחרוץ את גורלה אבל בנוגע לקודמות:

ברקסים חרא, מתלים רופסים, איכות חומרים מזכירה סובארו DL, צריכ(ח)ת דלק מגוחכת!

אין שום קשר ל-STI עליה גם נהגתי וממש התלהבתי.

סתם סרטון:

וזה מול דור 5 ידנית, דור 6 היה משפיל אותה לחלוטין. לא מדבר על דור 7.

ה-GT הייתה אגדה בזמנו, ה-WRX ממש לא, סורי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם אתעלם מהעיצוב שלטעמי זוועתי (כמיטב מסורת סובארו) אני נוטה לשער שבתמחור הנכון אכן היא הולכת לנגוס טוב טוב בפלח השוק של הסגמנט הזה.

באותה נשימה אומר שאני מסכים בהחלט שהיא יכולה לתת יופי של פייט (אולי גם נוקאאוט) ל-GTI אבל אני בספק רק שהיא באמת בתחרות כלשהי עם הגרמניות האחרות בעיקר כשמדברים על עיצוב ואיכות חומרים, בעיצוב סובארו כבר הרבה שנים נמצאת ברוורס כשכל היצרנים טסים קדימה, באיכות החומרים היא בהחלט התקדמה אבל מספיק לשבת בסלון של בווארית ובסלון של סובארו (כל סובארו) כדי להבין שהפערים עדיין קיימים.

בכל אופן, תמחור נכון והיא כנראה תזכה להצלחה למרות עיצוב בינוני ומטה (אם סובארו הצליחו למכור את האימפרזה עם העיני זבוב הם כנראה יצליחו למכור גם גוש חרא עם מנוע....).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
החדשה עוד לא יצאה אז מוקדם לחרוץ את גורלה אבל בנוגע לקודמות:

ברקסים חרא, מתלים רופסים, איכות חומרים מזכירה סובארו DL, צריכ(ח)ת דלק מגוחכת!

אין שום קשר ל-STI עליה גם נהגתי וממש התלהבתי.

סתם סרטון:

וזה מול דור 5 ידנית, דור 6 היה משפיל אותה לחלוטין. לא מדבר על דור 7.

ה-GT הייתה אגדה בזמנו, ה-WRX ממש לא, סורי.

עניין של התפשרות ואפשר להגיע עם ה WRX למצב של STI , החלקים זהים אחד לאחד בשינויים מינוריים ,

רכב שימושי ומהנה מאוד מאוד לנהיגה היא WRX, ה STI זה רכב סופש נטו ומי שמחפש את שני העולמות STI היא בחירה שגוייה, מה שכן בתור אחד שעבר זאת למצוא אחת לא שבורה גם WRX גם GT ו STI זה סיפור כמעט בלתי אפשרי.

פורסם

טוב, זו לא טויוטה חשמלית, זה נכון, אבל פח זבל זה כנראה לא ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...