Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו WRX החדשה - לפני כולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לתמונות ולמלל לדבר - ורק אציין את דעתי האישית; המכונית נראית מצויין, מספיק שונה מהאימפרזה(למעשה, השתיים חולקות מעט מאד חלקי גוף משותפים); אגרסיבית ועם זאת מתוחכמת יותר, כזו שגם תפתה לקוחות של מותגים גרמניים מבוססים.

המכונית צפויה לנחות בישראל בתוך פחות מחצי שנה - ובמידה והמחיר יהיה אטרקטיבי וחוויית הנהיגה הולמת - חייהן של פוקוס ST, מגאן RS וגולף GTI הולכים להיות קשים מאוד.

נברך על כל מכונית עם יכולות חדשה שתנחת בישראל.

לטעמי האישי, כונס האוויר המפלצתי והאינפנטילי שלה ובתוספת ההגזמות הנוספות בפרונט, כחלק ממסורת כמובן, מוציאים אותה מחוץ לתחום של חלק משמעותי מרוכשי GTI, ST, QV. זה לא ממש זאב בעור של כבש. זה כבש שניכר בעליל ובמכוון שלקח סטרואידים. לגיטימי אולי, אבל לא בגבולות הטעם של כולם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, זו לא טויוטה חשמלית, זה נכון, אבל פח זבל זה כנראה לא ;-)

נו אז תשים להם מקדמה ואז למרות הכל תסגור על גולף עם טאסות ב-150K :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כבעלים עד לא מזמן של סובארו פורסטר XT ,אותו מנוע 2500 טורבו של WRX רק בפורסטר אני יכול להגיד שאוטו מדהים ,רק מה יש בעיית אמינות רצינית בדגם הזה של מנוע ,אני מבין שהחדשה זה לא אותו מנוע ,אבל בSTI יהיה גם מנוע 2500 ואני מתריע מראש,

לי הלך מנוע ב60000 ק"מ ,הכרתי עוד כמה חברה בעלי אותו מנוע ואוטו שהיו להם אותם בעיות.מקווה שפתרו את הבעיה הזו .

אותי איבדו סובארו בעקבות הרכב הזה אחרי שזו הייתה הסובארו החמישית שלי .

החליפו לי מנוע ואחרי עוד 40000 ק"מ שוב התחמם לי,מזל שאני נהגתי ותפסתי את זה ולא אשתי,אבל מכרתי תאוטו כמה שיותר מהר .

המנוע 2500 טורבו נחשב לא אמין .

פורסם

קודם כל אתה מדבר שטויות, מנועי הבוקסר הינם אמינים מאד, בארץ היתה בעייה של תוכנת ניהול מנוע לא מתאימה.

דובר על זה רבות!

דבר שני, המנועים החדשים של הWRX והSTI לא דומים למנועים בדגמים היוצאים, מדובר בדור חדש למנועי הבוקסר.

פורסם

גם אני , כמו כולם, חשבתי אכזבה כשראיתי את הWRX החדשה בגרסה האמיתית שלה.

הקונספט המרהיב יצר ציפיות גבוהות מאוד.

וכידוע, כגודל הציפייה כך גודל האכזבה.

אבל אז חשבתי קצת והבנתי שבעצם טעיתי כל הדרך.

סובארו עשתה מעשה מחוכם, ופרשה מהמירוץ האינסופי והמיותר של "למי יש יותר לדים" או "אצל מי הספוילר יותר גבוה".

אחרי כמעט עשור שבו סובארו איבדה עצמה לדעת מבחינת ניפוח האימפרזה לממדים קריקטוריים כמעט, סוף סוף למישהו שם נפל האסימון.

הרי גדולתה של הWRX המקורית (אצלנו GT) הייתה בכך שעם עיצוב זהה כמעט לחלוטין לזה של ה1.6 המשפחתומטית, קיבלנו מכונית שיכלה לעשות קציצה אפויה ממכוניות שעלו פי 4 ופי 5 ממנה.

העיצוב היה חלק מהגדולה של המכונית הזו.

ועם השנים זה הלך לאיבוד. כונס האויר תפח לממדים שכבר הפכו לא בטיחותיים, הספויילר התעצם בצורה מוגזמת, חלקי פלסטיק התווספו למכביר בכל פינה, וקיבלנו מכונית שנראתה כמו רובוטריק, וכבר ממש לא ענתה על ההגדרה "זאב בעור כבש".

והנה באה הWRX הזו, ומחזירה למשחק את הקלפים הישנים.

ואולי טוב שכך.

העובדה שהמכירות של סובארו נמצאים כבר כמעט עשור בנסיקה מתמדת (חרף משברים כלכליים ואסונות טבע) זו תעודה לכך שמישהו ביפן עושה משהו נכון.

כנראה שאנחנו טועים.

פורסם

כשחושבים על זה שהיבואן זה סמלת, באמת הגיוני שיתקעו מחיר של 250 ויתפלאו שאין מספיק רוכשים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קודם כל אתה מדבר שטויות, מנועי הבוקסר הינם אמינים מאד, בארץ היתה בעייה של תוכנת ניהול מנוע לא מתאימה.

דובר על זה רבות!

אני שמח שאני מדבר שטויות אבל לי היה את הרכב , היה לי פורסטר 2500 סמ"ק טורבו,הלך לי מנוע ב60.000 ק"מ,עשיתי קצת מחקר ופרסמתי קצת איפה שצריך,ותוך חודש הגיעו אלי עוד 10 פניות מאנשים בעלי אותו רכב או מנוע שככה פתאום הלך ראש מנוע מהתחממות בק"מ מאוד נמוך.

זה לא סוד שהמנועים האילו של סובארו לא אמינים, אני מכרתי את האוטו בגלל זה היות ובמנוע החדש מקופסא שהותקן לי הגעתי ל45000 ק"מ בערך ושוב התחמם לי האוטו בנסיעה ,ולא היה חסר כלום באוטו לא שמן לא מים ומטופל במרכזי .

הבנתי שבחדשה זה לא אותו בלוק ,אבל שוב אני נשרפתי.

היו לי לא מעט מנועי בוקסר של סובארו ,אחלה אוטו אוהב אותם מאוד ,ובעיקר את הB4 הקודמת,המנוע 2500 טורבו נפילה ושומר נפשו יברח.

עכשיו אני מדבר שטויות ואתה מוזמן לקנות מנוע כזה.

פורסם
גם אני , כמו כולם, חשבתי אכזבה כשראיתי את הWRX החדשה בגרסה האמיתית שלה.

הקונספט המרהיב יצר ציפיות גבוהות מאוד.

וכידוע, כגודל הציפייה כך גודל האכזבה.

אבל אז חשבתי קצת והבנתי שבעצם טעיתי כל הדרך.

סובארו עשתה מעשה מחוכם, ופרשה מהמירוץ האינסופי והמיותר של "למי יש יותר לדים" או "אצל מי הספוילר יותר גבוה".

אחרי כמעט עשור שבו סובארו איבדה עצמה לדעת מבחינת ניפוח האימפרזה לממדים קריקטוריים כמעט, סוף סוף למישהו שם נפל האסימון.

הרי גדולתה של הWRX המקורית (אצלנו GT) הייתה בכך שעם עיצוב זהה כמעט לחלוטין לזה של ה1.6 המשפחתומטית, קיבלנו מכונית שיכלה לעשות קציצה אפויה ממכוניות שעלו פי 4 ופי 5 ממנה.

העיצוב היה חלק מהגדולה של המכונית הזו.

ועם השנים זה הלך לאיבוד. כונס האויר תפח לממדים שכבר הפכו לא בטיחותיים, הספויילר התעצם בצורה מוגזמת, חלקי פלסטיק התווספו למכביר בכל פינה, וקיבלנו מכונית שנראתה כמו רובוטריק, וכבר ממש לא ענתה על ההגדרה "זאב בעור כבש".

והנה באה הWRX הזו, ומחזירה למשחק את הקלפים הישנים.

ואולי טוב שכך.

העובדה שהמכירות של סובארו נמצאים כבר כמעט עשור בנסיקה מתמדת (חרף משברים כלכליים ואסונות טבע) זו תעודה לכך שמישהו ביפן עושה משהו נכון.

כנראה שאנחנו טועים.

ה wrx תמיד היו מופנמות באופן יחסי ובשנתונים מסויימים היה קל להתבלבל בינה לבין סתם אימפרזה עם מנוע 2 ל'. הדגם שהפך לרובוטריק זו ה sti.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הערב נחשפה WRX רשמית בתערוכת LA. תמונות העיתונות מדליקות והמכונית מעוררת את בלוטות החשק להכנס ולהניע...

הנה טעימה קצרה;

איזה יופי; הצמיגים נותרו שפויים במידתם, 215/45X17.

לא יודע מה אתכם, אותי הרכב הזה מדליק לא פחות מ-M235i החדשה.

אגב, שימו לב לטרנד החם במכוניות הביצועים של 2013; לבן אאוט, אדום אין.

וכאן תמונות העיתונות: http://www.netcarshow.com/subaru/2015-wrx/

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

בפרונט ובצללית אני מוצא דמיון לB4 2008 שלי שאני רואה כל יום, שזה לדעתי הדגם הכי יפה של סובארו בשנים האחרונות. טוב שהם הלכו עם הכיוון הזה הWRX נראית מעולה וכנראה שקטפה את התואר :-P

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לאחר שחלפה האכזבה הראשונית מהפער בין הקונספט לסדרתי, אני חוזר ומביט בסרטונים שסובארו שחררה ביוטיוב וגם בתמונות, ומקבל את הרושם שזאת הולכת להיות מכונית מאוד אלגנטית.

לא צעקנית, לא וולגרית.

אלגנטית, אגרסיבית במידה וחסונה.

אני מקווה שהיא ננהגת בהתאם.

• תוכן חדש...