Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו WRX החדשה - לפני כולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכמובן מרוב התעסקות עם הWRX, שכחנו שגם הLEVORG הוצגה שם.

לפי כל הכתבות, הLEVORG היא בעצם הלגאסי החדשה, שנראת כאן בעיצוב סדרתי לחלוטין.

עם זאת, כל חלקי המכונית - מלוח השעונים דרך יחידות התאורה הקדמיות והאחוריות - כולם מרמזים שזו בעצם אימפרזה סטיישן (הגיוני לאור העובדה שבדורה האחרון של האימפרזה לא יוצרה גרסת סטיישן, וחסרונה פגע קשות בתדמית).

או שסובארו הצליחו סוף סוף - אחרי שנים של נסיונות כושלים - ליצור אחידות עיצובית מדהימה כמעט בין הדגמים.

כך או כך, יש לי להגיד עליה את מה שאמרתי על הWRX: אלגנטית, "נקייה", בלי אלמנטים גסים וולגריים אה-לה היונדאי.

מפרט המנועים כרגע מעניין לא פחות: 1.6 עם 168 כ"ס, 2.0 עם קרוב ל 300 כ"ס.

נחיה ונראה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לזכות סובארו יאמר שפנים הרכב לא נראה מדכא כמו בBRZ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לזכות סובארו יאמר שפנים הרכב לא נראה מדכא כמו בBRZ.

לזכות סובארו יאמר שאת הפנים של הBRZ היא קיבלה במתנה (יחד עם כל עיצוב המכונית) במתנה מטויוטה.

פורסם

יש למישהו מושג אם הרכב יגיע לארץ בכלל, או שמא סמל"ת מכוונים את סובארו לסתום ספציפית כמה חורים בהיצע שלהם (ג'יפון/משפחתית סדאן)?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יש למישהו מושג אם הרכב יגיע לארץ בכלל, או שמא סמל"ת מכוונים את סובארו לסתום ספציפית כמה חורים בהיצע שלהם (ג'יפון/משפחתית סדאן)?

אם אתה מתכוון לWRX, אני מניח שהוא יגיע.

זה גם מתאים לתאוריה שסמל"ת משתמשת ביפנאוטו כדי לסתום חורים בקשת היצע הדגמים.

אני מניח שלא נראה WRX-ים בכמויות שהתרגלנו בעבר.

אני חושב שהWRX הזו הולכת להיות יקרה במיוחד, והשוק הישראלי נמצא מקום אחד מתחת למקום האחרון בסדר העדיפויות של היצרן.

לאחרונה סובארו סובלת מעודף ביקוש היסטרי, ומצליחה בקושי לייצר את המכסות הדרושות לשוק האירופאי (המפעל באינדיאנה מייצר לשוק האמריקאי, וגם שם יש עודפי ביקוש לא קטנים), כך שאני לא רואה איך סמל"ת הולכת לקבל מלאים ומחירים אטרקטיביים.

פורסם
וכמובן מרוב התעסקות עם הWRX, שכחנו שגם הLEVORG הוצגה שם.

WOW! משהו טוב עובר על סובארו לאחרונה :-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני לא יודע אם מישהו פרסם את זה אבל הציגו גם BRZ CROSSOVER

4986206099895490283no.jpg

498620401000100490325no.jpg

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
להפוך רכב ספורט לקרוסאובר... איזה גועל נפש.

השאלה היא איך יהיו הביצועים שלו או יותר נכון האם הם ישמרו על רוב התכונות של הBRZ, אם אכן הוא יהיה ספורטיבי מאוד כמעט כמו הרגילה יש פה רכב טוב לאיש משפחה שצריך גם מקום בספסל האחורי ובבגאץ' וגם רוצה להנות כשהילדים לא ברכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כי אחרים לא עשו את זה? הקונספט נראה נחמד ואני מקווה שיגיע ליצור - אך כפי שהWRX מראה, סובארו לא ממש דבקים בעיצובי הקונספט שלהם. אפשר אפילו לומר שכשמגיעים ליצור, מישהו שם פשוט גורס את כל השרטוטים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

דווקא אם הוא יהיה כמו הXV הראשון שהיה למעשה B3 מעט מוגבהת ועם פגושים שחורים דווקא הרכב הזה יהיה מגניב לגמרי- כל ההנאה של הBRZ על שבילים :twisted:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...