Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אתה לא מבין שפיצריה שמשתמשת בגבינה נורמלית זה נדיר.

גם הפיצריות שאני מתלונן עליהן פה כבר 5 עמודים, שגובות 60, 70 ו 80 שקלים על פיצה לא בדיוק גדולה, משתמשות בתחליפי גבינה באיכות לא גבוהה במיוחד.

זה שאי אפשר לקבל פיצה עם גבינה אמיתית במחיר נמוך זה בסדר- אבל זה לא מבטיח לך שבמחיר גבוה תקבל אותה. העובדה בשטח היא שזה לחלוטין לא ככה, וברוב המקומות תשלם מחיר נמוך או מחיר גבוה- על אותו תחליף גבינה.

צריך לפתוח איזה דאטאבייס קארספורום לפיצריות נורמליות.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בישראל נדיר למצוא 4 גבינות בפיצה, בחו"ל זה יותר נפוץ. אתה יודע שבארה"ב הם שמים ברוקולי, פתיתי בשר או עוף ועוד כל מיני תוספות מוזרות? זה פסיכי לגמרי. מעניין מאוד מה שמים במדינות אחרות. אגב, בישראל נהוג לשים טבעות זיתים ירוקים על הפיצה, בארה"ב רק שחורים. לא תמצא שם פיצה עם זיתים ירוקים. משום מה, האמריקאים אוהבים גם פלפל ש'יפקה בתור תוספת. נו? זה לא פסיכי?

הנה סרט מעניין.

http://www.youtube.com/watch?v=ImOHS3zb0xM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ספר לי על זה, זאת הפיצה האהובה עליי.

אגב גם אני מעדיף זיתים שחורים ולא ירוקים על הפיצה.

גם פלפל חריף זה מצוין, אני מניח שהאמריקאים לא קוראים לשיפקה ככה נכון?

את הסרטון לצערי אני לא יכול לראות מה פלאפון. אראה אותו מחר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אבל אתה לא מבין שפיצריה שמשתמשת בגבינה נורמלית זה נדיר.

גם הפיצריות שאני מתלונן עליהן פה כבר 5 עמודים, שגובות 60, 70 ו 80 שקלים על פיצה לא בדיוק גדולה, משתמשות בתחליפי גבינה באיכות לא גבוהה במיוחד.

זה שאי אפשר לקבל פיצה עם גבינה אמיתית במחיר נמוך זה בסדר- אבל זה לא מבטיח לך שבמחיר גבוה תקבל אותה. העובדה בשטח היא שזה לחלוטין לא ככה, וברוב המקומות תשלם מחיר נמוך או מחיר גבוה- על אותו תחליף גבינה.

צריך לפתוח איזה דאטאבייס קארספורום לפיצריות נורמליות.

אתה צודק בהחלט, ברור כשמש שישנם כאלה תעבי בצע ואפילו אפשר לקרוא להם רמאים בגלל שהם משתמשים "בכאילו" גבינה אבל גובים מחירים של פיצה עם גבינת פרימיום.

הדרך היחידה שלך להבטיח שאתה מקבל גבינה איכותית ואמיתית שאם כבר אתה משלם סכום עתק על פיצה זה לקנות אותה מאחת מהרשתות הגדולות.

כמו שאתה יודע שכאשר אתה קונה שמן מחברה מוכרת וידועה אז אתה מקבל שמן שאתה יכול לסמוך עליו ככה זה בפיצות.

ספר לי על זה, זאת הפיצה האהובה עליי.

אגב גם אני מעדיף זיתים שחורים ולא ירוקים על הפיצה.

גם פלפל חריף זה מצוין, אני מניח שהאמריקאים לא קוראים לשיפקה ככה נכון?

את הסרטון לצערי אני לא יכול לראות מה פלאפון. אראה אותו מחר

לש'יפקה הם קוראים הלפיניו פפר. אגב, את הטבסקו הירוק הם מכינים מפלפל ש'יפקה. יש לי אגב את כל הליין של טבסקו אצלי במטבח ודווקא הירוק שעשוי מש'יפקה הוא הכי עדין. אגב, יצא לטבאסקו רוטב חדש מיוחד לכנפי עוף (בופלו ווינגס) הוא מגיע באריזת 150 מ"ל במחיר של 20 שקלים. אני אישית לא אהבתי. הוא מלוח ולא כל כך טעים.

אני יודע שזה לא הגיוני לדבר על פיצה ובריאות באותה שורה. אבל אם אתה אוכל זיתים שחורים מקופסה תוודא שכתוב זיתים שחורים ולא זיתים מושחרים. האחרונים קיבלו את הצבע השחור שלהם בעזרת צבע מאכל וזה לא ממש בריא. זיתים שחורים הם שחורים מטבעם ולא נצבעו בצבע מאכל כזה או אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

חשדתי ששיפקה זה חלפניו אבל לא הייתי בטוח.

טבסקו באפלו דווקא אהבתי אבל המעודן עדיין הכי טוב לטעמי.

זיתים שחורים קניתי לאחרונה צנצנת של מותג אזוטרי שבשם שלו הייתה המילה סבא, היו מקומטים ומלוחים כמו שרק שחורים יכולים להיות.

אם אני מתעצל אני לוקח טבעות זיתים שחורים של קיבוץ בית השיטה. לא יודע אם הם שחורים טבעית או מושחרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא מאמין לאף אחד, אבל עדיין אין לי בעיה לאכל מהרשתות הגדולות שאני מאוד רעב :-).

בכל מיקרה אין על הפיצה של הבית, הכי אכותי והכי טעים!?

עכשיו עזרה קטנה - היכן קונים את האבן לאפיית פיצה בתנור? זה הדבר שעושה את ההבדל , מי שמכיר היכן קונים אבן אכותית כזו אשמח!.

כמובן שיהיה מדובר באבן מחומר בריא(מה האפשרויות?) שלא אקנה משהו מוצר שיפלוט לי ריחות ורעלים באפייה :-) (לך תדע מה מיסתובב בשוק..)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אם חשקה נפשכם בפיצה איכותית ואתם ברמת השרון - אזי פיצה רסקו היא הפתרון.

יש גם את סלייס כבר איזה 40 שנים, אבל מזמן לא הזמנתי מהם כך שאני לא יודע לומר אם הם שומרים על אותה האיכות.

כל יתר הפיצריות, לטעמי, הן בינוניות מינוס. זה לא אומר שלפעמים אני לא מזמין איזה מגש מדומינוס, אבל כמעט תמיד אעדיף לעשות בצק לבד (עם הילדים) ולתת לכ"א מהם לפזר על הפיצה שלו מה שבא לו. בכל מקרה הם אוכלים אח"כ את מה שאבא הכין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מי שרוצה לאכול פיצה טובה באמת והזוייה עוד יותר יש את פיצה שבתאי בכפר ויתקין

http://13644.dmobile.co.il/תפריט?menu=1&menutitle=תפריט

פיצה פרגיות, שרימפס, מרגז, מולארד, בולונז :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא ממש צריך את האבן. סליחה, בעצם לא צריך בכלל. מיותר ב-100%.

תשקיע את העודף בגבינות...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מי שרוצה לאכול פיצה טובה באמת והזוייה עוד יותר יש את פיצה שבתאי בכפר ויתקין

http://13644.dmobile.co.il/תפריט?menu=1&menutitle=תפריט

פיצה פרגיות, שרימפס, מרגז, מולארד, בולונז :)

פיצה שבתאי מצויינת וגם לא זולה, מתאימה בול לשרשיר הזה :-)

יש גם סניף חדש באבן יהודה, מדובר במסעדה לכל דבר ולא פיצריה מהסוג שעושה שליחויות.

פורסם

כן.

אם אתה מהמחמירים, תחמם תבנית ריקה הפוכה בתנור,

וזרוק עליה את הפיצה, עם או בלי נייר אפייה מתחת.

(בלי - מכת חום טובה יותר, עם - אין סכנת הידבקות, יש הגנה מפני גבינה נוזלת).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמנם לא בצפון אלא חולון

טיפו - במדיהטק, פיצה על בסיס טורטייה

אחת הטובות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חשדתי ששיפקה זה חלפניו אבל לא הייתי בטוח.

טבסקו באפלו דווקא אהבתי אבל המעודן עדיין הכי טוב לטעמי.

זיתים שחורים קניתי לאחרונה צנצנת של מותג אזוטרי שבשם שלו הייתה המילה סבא, היו מקומטים ומלוחים כמו שרק שחורים יכולים להיות.

אם אני מתעצל אני לוקח טבעות זיתים שחורים של קיבוץ בית השיטה. לא יודע אם הם שחורים טבעית או מושחרים.

אין יותר פשוט מזה. רשום בפירוש על הקופסה "זיתים שחורים" או "זיתים מושחרים". הראשונים שחורים מטבעם, השניים נצבעים בעזרת צבע מאכל.

אני לא מאמין לאף אחד, אבל עדיין אין לי בעיה לאכל מהרשתות הגדולות שאני מאוד רעב :-).

בכל מיקרה אין על הפיצה של הבית, הכי אכותי והכי טעים!?

עכשיו עזרה קטנה - היכן קונים את האבן לאפיית פיצה בתנור? זה הדבר שעושה את ההבדל , מי שמכיר היכן קונים אבן אכותית כזו אשמח!.

כמובן שיהיה מדובר באבן מחומר בריא(מה האפשרויות?) שלא אקנה משהו מוצר שיפלוט לי ריחות ורעלים באפייה :-) (לך תדע מה מיסתובב בשוק..)

לידידה שלי נשברה האבן בתנור (תנור מסחרי בפיצריה). תתפלא, היא קנתה אבן חדשה מעסק שמספק אבנים למצבות.

ראיתי את הכתבה בערוץ 2

http://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast/Article-f2ff68bee992241004.htm

לא התיחסו בכלל לדומינוס ופיצה האט...

דומינוס מתחייבת בפירסומים שלה שהיא משתמשת רק במוצרלה אמיתית 100 אחוזים. למען האמת הם משתמשים רק בגבינת מוצרלה ולא ביחד עם עמק. דבר זה משפיע על הטעם של הפיצה לפי דעתי. כאמור, גבינת מוצרלה לבד לא ממש טעימה על פיצה וזאת שוב לפי דעתי.

תבנית ברזל רגילה מספיקה?

תקנה את התבניות מתכת העמוקות. לא את אלה עם החורים ולא את אלה שבצורת מגש שטוח. אם אתה באמת רוצה אני יכול לתת לך כתובת בפרטי של בית עסק לכל מיני ציוד לפיצריות ששם הוא מוכר את התבניות. הידידה שלי שקנתה משם תבניות לפיציריה שלה אומרת שיש לו מחירים נוחים. הם נמצאים אבל בצפון.

בכדי למנוע הדבקות של הבצק, פשוט מאוד, קח קערה קטנה, מלא בה קצת שמן, קח מברשת צבע קטנה ופשוט תמרח את התבנית עם שמן. זה ימנע מהבצק להידבק לתבנית באחריות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...