Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה אתה מתאונן? אתה גר באיזור מאוד יוקרתי ויקר מין הסתם שהמחירים יהיו בהתאם. בוא אלי צפונה ממך ואני מארגן לך כמה פיצות שאתה רוצה במחיר של 43 שקלים למשפחתית. אם נרחיק עוד צפונה אני מארגן לך פיצה ענקית (42 ס"מ) במחיר 40 שקלים או אותה פיצה ענקית ללא הגבלה של תוספות במחיר של 50 שקלים.

"מן הסתם שהמחירים יהיו בהתאם"? בתל אביב אפשר למצוא פיצה משפחתית סבירה פלוס ב 30 שקלים, טובה ב 40, ואני לא מדבר על שכונת התקווה (מגש משפחתי ב 20 שקלים, ואחלה פיצה)

גם לא דרשתי משהו צמוד לבית. שאלתי בין טבעון לנהלל, כולל כל מה שבאמצע. אם אני רוצה לנסוע קצת רחוק יותר במגדל העמק יש את "פיצה דה לה קאזה", 2 פיצות+בקבוק שתיה ב 65 שקלים, אחלה פיצה. אבל אם אסע להביא, עד שאגיע הביתה בשעות הרלוונטיות היא תהיה קרה בגלל התנועה.

מה שעוד יותר מעצבן זה שבמקביל להתייקרות הפיצות עצמן הופכות להיות דקות יותר (ולא כי למדו להכין שם פיצה דקה אמיתית- סתם בגלל התקמצנות בבצק) ופחות איכותיות.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיצה מאנצ'.

בצק עבה עם מוצרלה ב"קשה" של הפיצה.

משפחתית פלוס שתיה ב-48 ש"ח.

יש סניף ברמת ישי.

אני מעדיף אותם, אפילו שהם כשרים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הסניף בנשר- אחלה.

הסניף ברמת ישי, משם בסוף נשברתי והזמנתי אתמול- זוועת עולם. (גם פעם שעברה שהזמנתי משם היה אותו סיפור, החלטתי לתת עוד הזדמנות)

הפיצה דקיקה להחריד ושמנונית, 3 חתיכות= צרבת, זמני משלוח ארוכים (פעם שעברה- מעל שעה. אתמול- 40 דקות)

היא הייתה פעם טובה באמת, הזמנתי משם לא מעט.

פורסם
הה! זהו, זה סופי. הוכתרת כגורו הפורום באופן חד-צדדי על ידי.

להמליץ על רסק העגבניות של mutti בפיתה-פיצה. גאוני. מושלם.

זה מסוכן, אני כבר מתקשה לגעת ברסק ישראלי מצוי אחרי הדבר הזה.

הא הה! רוטבים מסוכנים בהחלט, אם זה טעים as is מהצנצנת זה כובש בבישול.

יש אישור להחליף את האלכוהוליסט בגורו ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין לך סניפים של פיצה האט או דומינוס באזור? לדומינוס יש פיצה מעולה!

פיצה האט מאוד חסכונית למי שרוצה במחיר של הפיצה לקנות גם שמן, לפני השימוש מומלץ לסחוט את הפיצה לבקבוק של ליטר וחצי.

פורסם
אין לך סניפים של פיצה האט או דומינוס באזור? לדומינוס יש פיצה מעולה!

פיצה האט מאוד חסכונית למי שרוצה במחיר של הפיצה לקנות גם שמן, לפני השימוש מומלץ לסחוט את הפיצה לבקבוק של ליטר וחצי.

פיצה דומינוס ממש לא פיצרייה זולה.

פות"ש תתנחם בעובדה שאתה נמצא באיזור מצוין מבחינה קולינרית, מבחר המסעדות האיכותיות באיזור (מממ שפר) ומסעדות השף פשוט עצום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לבד אחינו, לבד.

בצק אין בעיה להכין:

קילו קמח, שקית שמרית (כף שמרים יבשים), 2 כפות סוכר, (אפשר להחליף כף סוכר בכף דבש), כפית מלח, 3 כוסות מים פושרים, 2 כפות שמן (עדיף זית).

שים הכל במיקסר עם קרס לישה לכמה דקות. אם אין לך מיקסר לוש היטב ביד.

רשמית - הבצק צריך 2 התפחות.

מעשית - אפשר ליישם מייד.

אפשר להשתמש בבצק כבסיס לפוקאצ'ה. זה המקור שלו. אבל אז חובה שתי התפחות.

תרדד את הבצק דק דק על תבנית.

שים רוטב (כבסיס - רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, שום) אם אתה אוהב אורגנו - מצווה.

תוספות - כיד הדמיון הטובה. פרוסות בצל דקיקות, זיתים, תירס, פפרוני.

פזר מעל הרוטב גבינה צהובה ותכניס לתנור בחום של כ 180 מעלות.

במחיר של 25 שקלים יש לך יותר משני מגשים גדולים עם גבינה אמיתית ולא חלבון גבינה.

זה כל השמן שאתה שם?

אני שם כחצי כוס שמן זית ומקילו קמח תקבל כ 4 מגשים עבים. לגבי הרוטב אם מתעצלים פשר גם מוכן בבקבוק לחיץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה כל השמן שאתה שם?

/quote]

כן. לא צריך יותר למתכון הזה. יוצא מעולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מתכון מצוין של דיסקו, אני נוטה להוסיף עוד כף שמן - יותר נוח ללישה ביד.

אה, כן, וכשאין mutti, מכין את הרוטב לבד מעגבניות טריות + סלרי + תבלינים. כן, זה סיפור די ארוך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
דומינוס פיצה , זו התשובה.

בימי ראשון תמיד יש להם מבצעים , לפעמים 40% הנחה.

אין על הפיצה של דומינוס.

אנחנו בד"כ מזמנים שני מגשים עם 5 תוספות כ"א ב110 ש"ח.

יש למישהו המלצה לפיצירה טובה באזור זכרון/חדרה/פרדס חנה?

פורסם
"מן הסתם שהמחירים יהיו בהתאם"? בתל אביב אפשר למצוא פיצה משפחתית סבירה פלוס ב 30 שקלים, טובה ב 40, ואני לא מדבר על שכונת התקווה (מגש משפחתי ב 20 שקלים, ואחלה פיצה)

גם לא דרשתי משהו צמוד לבית. שאלתי בין טבעון לנהלל, כולל כל מה שבאמצע. אם אני רוצה לנסוע קצת רחוק יותר במגדל העמק יש את "פיצה דה לה קאזה", 2 פיצות+בקבוק שתיה ב 65 שקלים, אחלה פיצה. אבל אם אסע להביא, עד שאגיע הביתה בשעות הרלוונטיות היא תהיה קרה בגלל התנועה.

מה שעוד יותר מעצבן זה שבמקביל להתייקרות הפיצות עצמן הופכות להיות דקות יותר (ולא כי למדו להכין שם פיצה דקה אמיתית- סתם בגלל התקמצנות בבצק) ופחות איכותיות.

אם זה ככה, מי שמוכר לך פיצה משפחתית במחיר של 30 שקלים עובד עלייך בגדול. כנראה בפיצות עם גבינות של "כפיר" שהן סינטטיות ועשויות משמן עם חומר מקשה וצבעי מאכל והופה לה, יש לך משהו דמוי גבינה.

יש לי ידידות עם פצריות. בצק עם רוטב וגבינה אמיתית עולה לפיצרייה 20 שקלים וזה עוד לפני שהכנסת אותה לתנור.

אני קונה בדומינוס פיצה משפחתית ללא תוספות ב 40 שח. (בא לקחת)

קודם כל, הם מתקמצנים בגבינה ובתוספות לכן לא פלא שאתה מקבל אותה בכזה מחיר. יש לפיצה שלהם מרקם כל של דיקט. היא דקה וקשה. שים לב שאתה יכול לכסח מגש שלם של הפיצה שלהם וזה ממש לא יזיז לך.

בית שאן- 2 מגשים ושתיה 60-80 ש״ח.

שוב פעם, אם זה יותר מדיי טוב מכדי להיות אמיתי אז כנראה שזה לא אמיתי. מי שמוכר לך פיצה בפחות מ 40 שקלים למגש יכול לעשות זאת בגלל שהגבינה שלו לא אמיתית בדרך כלל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...