Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד הדברים שהכי חסרים לי בעקבות המעבר מהקריות ליקנעם זה פיצה נורמלית.

למה אין דומינוס בסביבה, למה???

אני זוכר את התקופה שביקנעם הייתה פיצריה אחת ובאמת נחשבה לטובה.

עכשיו יש איזה 15 וכולן גרועות.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב פעם, אם זה יותר מדיי טוב מכדי להיות אמיתי אז כנראה שזה לא אמיתי. מי שמוכר לך פיצה בפחות מ 40 שקלים למגש יכול לעשות זאת בגלל שהגבינה שלו לא אמיתית בדרך כלל.

נו ו?...אתה מתכוון מבחינה בריאותית? כי אם לא, אז אני קונה פיצה מפיצריה שכונתית בכפ"ס (אמריקן פיצה) ב30 שקל למגש (היה 25 בעבר) ומבחינתי היא טעימה (אבל אם משווים ראש בראש עם האט אז כמובן שהאט לוקחת בגדול) ומספקת תמורה טובה מאוד למחיר, אז מה הבעיה?

פורסם

אתה אוכל שומן צמחי מוקשה במקום גבינה (שלא לדבר על זה שאין סיכוי שזו מוצרלה אמיתית בכלל,שזה גם בגדולות מזייפים)

מה לעשות כשכדור מוצרלה די באפלו עולה כמו סטייק טוב באותו משקל , אין פיצה זולה איכותית כי טכנית אי אפשר להכי כזו.

וגם לא בריאה.

אני בעיקר קונה גבינה ומכין בבית עם מוצרלה אמיתית.

כשאני חש עצלן (כלומר לרוב :)) כדור מוצרלה באפלו, כמה פרוסות פפרוני ובסיס פיצה קפוא של זוגלובק סוגרים את הפינה :)

להתעסק עם הבצק זה כבר גדול עלי...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בואו נרד לרגע מהרמה של פיצה איטלקית אורגינל- גם בפיצריות שמעזות לדרוש 80 שקלים הגבינה היא לא מוצרלה אמיתית והרוטב שקרכלשהו כזה או אחר. גם ככב נגזר עלי לאכול שומן צמחי מוקשה כזה או אחר, אז אם כבר- שיהיה טעים, ושיהיה במחיר הגיוני.

נכון לעכשיו הפייבוריטית שלי זו פיצרינו בנשר, לא מתקמצנים בבצק, לא בגבינה, והגבינה שם היא אכן גבינה.

50 שקלים למשפחתית הגונה עם שתיה.

כל מה שאני מבקש זה משהו דומה פה. לא ביקשתי את איטליה בשקל וחצי.

לכן, cerebral cortex, בסביבה שלי דה לה קאזה לפחות מתקרבת לזה....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תן לי להבין משהו, אתה גר ברמת ישי ומזמין הביתה פיצה מנשר?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא. שאני בנשר/חיפה בשעות הערב המוקדמות אני הולך לשם ומביא איתי פיצה הביתה אם וייז אומר שהכביש לא פקוק מדי.

אם הייתי יכול להזמין, הייתי עושה את זה. הפיצריות פה או דרעק, או יקרות בהיסטריה, או גם יחד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וכשאתה מגיע הביתה הפיצה עדיין חמה והקרטון לא ספוג בלחות?!

ד"א זה הדבר העיקרי שעצבן אותי עם פדאל, הסניף נמצא בטבעון אבל הפיצה מגיעה לחה וקרירה. מה זה, השליח שלהם הוא סאב זירו?

יצא לי לשבת אצלהם בסניף ולאכול את הפיצה על המקום - הבדל של שמיים וארץ.

פורסם

פותחים את הקרטון טיפה באחד הצדדים (מעקמים למעלה), הפיצה לא סופגת לחות מגעילה והקרטון יבש. אם אין פקקים בכלל- נשארת מספיק חמה, מקסימום מכניסים אותה לתנור ל 2 דקות בדיוק וזה בדיוק כאילו היא יצאה מהתנור בפיצריה.

מה שכן, הריח באוטו בזמן הנסיעה פשוט מטמטם.

פורסם
אתה אוכל שומן צמחי מוקשה במקום גבינה (שלא לדבר על זה שאין סיכוי שזו מוצרלה אמיתית בכלל,שזה גם בגדולות מזייפים)

מה לעשות כשכדור מוצרלה די באפלו עולה כמו סטייק טוב באותו משקל , אין פיצה זולה איכותית כי טכנית אי אפשר להכי כזו.

וגם לא בריאה.

שוב פעם - אז מה?...אם נתעלם מהבחינה הבריאותית (פעם בחודשיים-שלושה לא תהרוג אותי, יש דברים הרבה יותר גרועים), ואם היא נותנת תמורה טובה למחיר (והיא נותנת), אז איפה הבעיה?

אגב, מהביקור שלי באיטליה בלפחות 10 מסעדות שונות, המחיר הממוצע של פיצה משפחתית (אפילו יותר גדולה מהמשפחתית הסטנדרטית בארץ) עמד על 5 יורו - כ25 שקל, וכמובן שגם הפיצה הכי פחות טעימה שאכלתי היתה בכמה רמות מעל הפיצות בארץ.

פורסם
פעם בחודשיים-שלושה לא תהרוג אותי

פעם בחודשיים-שלושה לשלם 60-70 שקל לפיצה איכותית גם לא יהרוג אותך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת בדיוק הבעיה, גם פיצות עממיות עם שומן צמחי מוקשה עולות 60-70 ש"ח. איך אתה יכול לדעת מה הם שמים לך?

חוץ מזה, אין על פיצה עם בולגרית. לא צריך מוצרלה וגבינה צהובה, זה לטוסטים.

פורסם

מה עם פיצוש?

עוד קיימים?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
ומי שמך להחליט איזה סכום יהרוג אותי ואיזה לא?

אני מקווה שאתה צוחק נכון?

אנחנו מדברים על הבדל של 20-30 שקל בחודשיים, אם אתה לא יכול לחסוך לעצמך סכום כזה אני מציע גם לא להוציא 40 שקל על פיצה.

ההערה שלי היא מיועדת לאנשים שמפנקים את עצמם (אני לא מדבר רק על פיצה) ואחר כך בוכים שאין להם שקל על התחת והם שקועים בחובות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

קיימים, פיצה "ענקית" עולה 60 שקלים, והיא כל כך קטנה שאני מסוגל לסיים אחת שלמה בעצמי. לפרוטוקול ולשם השוואה, אני לא מסוגל לסיים פיצה משפחתית של אף אחד מהפיצריות האחרות לבד.

בנוסף, הם משתמשים בתחליפי גבינה באיכות נמוכה, פיצה לא טעימה זה דיכאון במגש.

אגב, מהביקור שלי באיטליה בלפחות 10 מסעדות שונות, המחיר הממוצע של פיצה משפחתית (אפילו יותר גדולה מהמשפחתית הסטנדרטית בארץ) עמד על 5 יורו - כ25 שקל, וכמובן שגם הפיצה הכי פחות טעימה שאכלתי היתה בכמה רמות מעל הפיצות בארץ.

+1

אני עדיין מתחרפן מהעובדה שהפיצה הכי טעימה שאכלתי בחיים עלתה לי כ 28 שקלים עם שתיה.במסעדה בטוסקנה, פיצה כמעט בגודל של משפחתית ממוצעת בארץ, גושי מוצרלה שלמים שוחים בים של רוטב עגבניות, אני חושב שלרגע כמעט בכיתי מאושר.

דוד- איפה יש לנו פה פיצה איכותית ב 60-70 שקל? כל השרשור הזה הוא תלונה אחת גדולה על זה שכל הפיצריות, שגובות מחירי פרימיום, לא קרובות להצדיק את המחיר הזה.

ברמת ישי ספציפית הטובה ביותר כרגע היא "פיצה בצומת" החדשה, שהגבינה אצלם היא בפועל גבינה, אבל הבצק דקיק מדי והפיצה מרגישה כמו סמרטוט בגלל זה, ותעלה לך 70 שקלים למשפחתית+שתיה.

• תוכן חדש...