Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו משנת 2008 ומעלה ועד 40K - דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתגוררת כרגע בקריית שמונה וצריכה רכב לנסיעות לצפת מספר ימים בשבוע.

התקציב שלי הוא גג 40K בתקווה להוציא פחות [35K].

הציעו לי רנו מגאן או קליאו [מה ההבדל?] מעל שנת 2008, כי המחיר שלה אטרקטיבי.

אז קודם כל - הצצתי קצת ביד2 והמחירים אכן נמוכים. למה זה ככה?

חוץ מזה-אשמח לשמוע את דעתכם על הרכב.. האם החלפים שלו יקרים כמו פג'ו כי זה רכב צרפתי? האם הוא עשוי לעשות בעיות כמו פג'ו? הדברים שחשובים לי ביותר זה האמינות והבטיחות..

אם יש לכם רכב אחר להמליץ עליו שיתאים למגבלות התקציב ולדרך אותה אני עתידה לעבור עם הרכב - אשמח לשמוע!

תודה

:)

פורסם

רנו מגאן זאת מכונית משפחתית, רנו קליאו היא סופר מיני. ההבדל - מכונית משפחתית גדולה יותר ממכונית סופר מיני.

למה המחיר של המגאן אטרקטיבי? כי הדגמים הראשונים של המגאן סבלו מבעיות אמינות ותקלות רבות, מה שיצר לה שם רע בשוק הישראלי וכתוצאה מכך הוריד את מחירה בשוק. בפועל הדגמים של 2008 כבר די בסדר, אבל עדיין המחיר נשאר נמוך. הרכבים האלו בטיחותיים יחסית לשנתון שלהם אבל לא מתאימים למי שמחפש אמינות כפרמטר החשוב ביותר. כי למרות הכל, למרות שבאופן כללי הם די בסדר, פה ושם יהיו לך בעיות עם רכב כזה ולפעמים אפילו בעיות קצת יקרות לתיקון. ולמרות שאם תחשבי את עלות האחזקה הכוללת של המגאן (עלות רכישה + ירידת ערך + ביטוחים + טיפולים + תיקונים) היא כנראה תהיה דומה לעלות של מכונית מקבילה, את עדיין תרגישי פרייארית כי מראש באת בגישה הלא מתאימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם כל מילה של צביקה, בתקציבך ממליץ על פורד פוקוס 2008 רכב אמין ובטיחותי מאוד, חפשי את הדגם שלאחר מתיחת הפנים 6 כריות אויר ובקרת יציבות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

בניגוד לפוקוס המאגאן חסכונית בדלק מול הפוקוס אשר אוהבת את הנוזל היקר.

חייב לציין שהמאגאן והקליאו טובות בהרבה מהתדמית אשר יצרו להם בשוק הישראלי ואשר התבססה בעיקר על שנתונים 2004+5/

מודל 2008 מפגין אמינות טובה מאוד ללא בעיות מיוחדות , הגיר האוטומטי רגיש מעט אך עיקר הבעיות נפתרות בהחלפת שסתום חשמלי בעלות של כ 2000 ש"ח, לטעמי הרכב מהווה את התמורה הטובה ביותר למחיר המצחיק שלו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בקריית שמונה יש לך את רמי קאר מוטורס בא.ת.

תלכי אליהם,הם תותחים וכבר ימצאו לך רכב מתאים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כבעל נסיון, מדובר על רכב מדהים בהנחה שתרכשי אחד במצב מעולה.

ממליץ על קרסו טריידאין.

הם טיפה יותר יקרים אבל הרכבים מתוחזקים בצורה טובה.

הרכב אמין, נח, בטיחותי וחסכוני באופן יחסי.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...