Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בחיפושים אחר רכב נוסף למשפחה - שמטרתו העיקרית היא סידורים.

מדובר ברוב המקרים בנסיעות עירוניות קצרות, ולעיתי רחוקות בנסיעות קצת יותר ארוכות (לא יותר מ20km)

הדרישות מהרכב הן (לפי סדר חשיבות):

*אוטומטי - חובה

1)אמינות\טיפולים

2)צריכת דלק

3)עדיפות לרכב האצ'בק שיקל על עניין החנייה.

אין לי עדיפות או כיוון לדגם מסויים - פתוח להצעות :)

תודה,

ייטב.

פורסם

אתם יכולים לבדוק פונטו ספייס עדיפות לדגם elx עקב גיר רציף מאשר הרובוטי ב sx,הרכב מאוד חסכוני ולא יקר לאחזקה.

עוד רכב הוא הגטס,היא לא חסכונית אבל אמינה מאוד וזולה לאחזקה,עם קמ נמוך כמו שלך חוסר החיסכון פחות יורגש.

עוד רכב הוא האקסנט שיותר מרווחת מהגטס עם צריכה דומה בערך.

שים לב שבגטס רובם היו רמת איבזור glf ללא abs ועם כרית אוויר אחת לכן כדי למצוא gli/gls

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ מאוד על רנו מגאן 2001-4 (דור ראשון). מצא אחת כזו שמורה ומטופלת ותוכל לנסוע בשקט הרבה שנים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ממליץ על סיטרואן קסארה מתוחת פנים.

אם תמצא אחת שמורה אתה תיהיה מאוד מרוצה.

1) הייתה ברשותי אחת 1.6 ואחת 2.0, חוץ מטיפולים שנתיים לא היה צריך לעשות כלום. אם תמצא רכב שמור שטופל היטב יהיה לך ראש שקט.

2) צריכת דלק עירונית של בערך 1-10 בנסיעה רגילה\רגועה יחסית.

3) מתאים לדרישה שלך :wink:

Citro%C3%ABn_Xsara_Tonic.JPG

פורסם

בפונטו ישנה מערכת עזר לסיבוב ההגה הנקראת "CITY" והיא נוטה להתקלקל אך לדעתי אין זה רלוונטי מכיוון שזה אביזר עזר. ההגה גם ללא הפעלת המצב הזה קל מאד לסיבוב.

לי ולאחי יש פונטו 2003 ELX אוט' כבר שנה וחצי ואנו מאד מרוצים. צריכת דלק ממוצעת של 14-15 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת, איבזור ממוצע+ ומנוע וגיר מוצלחים מאד.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לגבי הפונטו צוין נכון,כמו כן תבדוק שאין מים בתור נוזל קירור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תלך לכיוון של האירופאיות אם אתה מחפש אמינות וחלפים זולים.

הייתי מציע לך לכוון לאיזור ה"מלוכסנות" ואולי לכיוון הקוריאניות.

מאזדה לאנטיס,סוזוקי בלאנו,והונדה סיוויק יכולות להיות אופציות מעניינות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...