Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סימון "אין חניה" מול בית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע גם שתבדוק על הדרך אם באותו בית בנו פרגולה או סוכך ללא אישור ותלך לבדוק מול מהנדס העירייה את כל ההרחבות בנייה שבוצעו על-מנת לוודא שהן אכן חוקיות.

אני מציע גם לנהל אחר אותו שכן מעקבים לראות האם הוא מרוקן את אשפת הגזם שלו רק בימי ובשעות פינוי האשפה או שהוא חורג גם מהנוהל הזה ואם אתה כבר בעניין תבדוק מול המוסכניק שלו גם שיפורים לא חוקיים ברכב שלו זה תמיד משהו שעולה ואפשר להלשין למשטרה.

אה... וכמעט שכחתי, תשכור בלש פרטי לבדוק אם הוא גם בוגד באשתו על הדרך כדי לסגור את המעגל של הצרות עין שפתחת פה.

(מדהים - ואתה אפילו לא מאותו בניין שלו)

ואחרי זה עוד שבוע אתה תפתח פה שרשור חדש: "אנשים רעים ריססו לי 'תישרף בגיהנום' על האוטו ואני לא מבין למה, לא עשיתי לאף אחד כלום"...

ידידי, הפסק לקשקש בקומקום. צרות עין זה לא אני.

כולם בונים כאן בקומות הקרקע ללא אישור, כולם מעלימים עין, כל עוד זה בהסכמת השכנים בבנין, שיהיה לבריאות.

אבל כשהבניה שלך יוצרת לך בעצם "חניה פרטית" ברחוב, על חשבון השכנים, כאן כבר מדובר בחוצפה ובאקט ספק חוקי.

במילים אחרות, מדובר בסיפוח חניה ציבורית כחול-לבן לחניה פרטית. בתרגילון "מתוחכם" שכזה.

אם אתה לא מבין את ההבדל המהותי הזה בין 2 המצבים הללו, אתה או לא חכם במיוחד, או עוד ישראלי מצוי וחצוף.

פורסם

איני יודע מה קורה בגבעתיים, אבל בחיפה, לפני כ-16 שנה, שכן שלי בנה בחצרו מחסן ללא אישור. שיחת טלפון קצרה לפיקוח העירוני ותוך 48 שעות המחסן נהרס. וד"א - מי שמפנה אשפת בניה באופן לא חוקי סופג קנסות כבדים מאד. לא יודע לגבי גזם, אם כי העיריה פועלת באופן סדיר מאוד לפינויו.

ריני יודע מה קובע החוק לגבי שימוש בחצר לחניה ללא אישור ועדת התכנון. אם מדובר בהשתלטות על רכוש משותף של דיירי הבניין עליהם לדרוש את פינוי החניה, ובמידת הצורך המערכת המשפטית להיה לצידם.

לגבי הסימון שבו נפתח השרשור - סימון מעטפה מחייב אישור ועדת התמרורים העירונית, ופות"ש צריך לפנות אליה ולברר את מעמדו של הסימון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הסימון אינו חוקי מדובר בהשתלטות על שטח ציבורי, בעצם גניבה מכל אחד מאיתנו. מעניינו של כל אזרח בישראל, כולל פות"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעולם המושלם שאתה חושב שאתה חי בו יכול להיות שאתה צודק - צודק, אבל לא חכם.

אבל במדינת ישראל הקטנה שלחוק אין משמעות אמיתית והאכיפה היא עניין של פרספקטיבה (וגם כסף) הסיכויים נגדך וגם אם אתה חושב שתנצח במלחמת טחנות הרוח שלך, בסוף אתה מושך לעצמך המון אש - מקווה שתוכל להתמודד עם התוצאות.

אני למדתי על בשרי שמאבק צודק הוא לעיתים קרובות מאבק מיותר... זה לא כמו באגדות, הטוב לא תמיד מנצח (ההפך הוא הנכון).

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...