Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סימון "אין חניה" מול בית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים צויר בשכונתנו סימון "אין חניה" על הכביש

ממול בית. הבית אינו בית פרטי, ומשותף ל4 דיירים (אני גר ליד, לא בבניין זה)

ואין בכל הבתים הנמוכים בשכונה זו, בית עם חניה.

לצד הסימון על הכביש, לא הושם תמרור במקום. את הסימון בכביש נראה שיצרו

עובדי העירייה, לפי כך שחוזקו במקביל סימוני מדרכה באיזור.

האם כשעירייה מסמנת קטע כזה, היא לא אמורה לשים במקביל תמרור

עם מספר רכב מורשה (חניה לנכה, נניח וזה המצב) ?

אני מדגיש שכל השכונה נראית אותו הדבר. בתים נמוכים 4 דיירים, ללא חניה בטאבו.

חלק מהשכנים בנו להם הרחבות\גינה בקומת הקרקע עם גדרות מסביב, אבל לא מדובר בבית פרטי.

מה יכול להיות מיוחד בשכן הזה שהעירייה סידרה לו שם אדום-לבן ואין חניה?

פורסם

מה זאת אומרת, "לא הושם תמרור במקום"?

סימון המעטפה על הכביש הוא תמרור לכל דבר.

אם העירייה סימנה זאת, הדבר כנראה חוקי.

תוכל לבדוק ברשומות העירייה האם תמרור זה קיבל אישור של ועדת התמרור העירונית.

פורסם
זה נראה כמו סוג של כניסה לחניה פרטית

אז יכול להיות שהעירייה אישרה חניה פרטית לבית זה?

זו קומת קרקע בבניין עם 4 דיירים. לא ראיתי שום דבר כזה בשכונה. חריג בהחלט.

פורסם
מה זאת אומרת, "לא הושם תמרור במקום"?

סימון המעטפה על הכביש הוא תמרור לכל דבר.

אם העירייה סימנה זאת, הדבר כנראה חוקי.

תוכל לבדוק ברשומות העירייה האם תמרור זה קיבל אישור של ועדת התמרור העירונית.

כי הדבר היחיד שעולה לי בראש, זו חניית נכה או שמורה. ובחניות אלו תמיד יש תמרור.

לא מדובר בבית פרטי, מזכיר שוב, אז אני מנסה להבין איך השכן קיבל היתר לסגור את החניה מולו.

פורסם

בהתחלה חשבתי שמדובר בכניסה לחנייה פרטית של הבית, אך אחרי מבט שני שמתי לב שאין שער לרכב אלא שער רגיל.

שאלתי אלייך היא מדוע יש הנמכה של המדרגה ברצפת הרחוב אם זה לא כניסה לחנייה פרטית?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

בדרך כלל העיריה עושה הנמכה במדרכות רק במקרים של כניסה לחנייה פרטית.

זה גם נראה כמו כניסה לחנייה פרטית.

פורסם
בהתחלה חשבתי שמדובר בכניסה לחנייה פרטית של הבית, אך אחרי מבט שני שמתי לב שאין שער לרכב אלא שער רגיל.

שאלתי אלייך היא מדוע יש הנמכה של המדרגה ברצפת הרחוב אם זה לא כניסה לחנייה פרטית?

אין לי מושג למה. אולי העירייה או הוא סידרו גם את זה.

בקיצור, כנראה שיש פרוצדורה מול העירייה לקחת בניין משותף כזה, ולאשרר חלק מקומת

הקרקע לחניה פרטית ? חריג וחדש לי, ואם זו רק פרוצדורה ולא סיבה מוצדקת(נכה),

זה לא הוגן כלפי השכנים(תופס מקום חניה). אם כל השכנים פה בקומת הקרקע היו עושים

את זה, לא היה כחול-לבן בשכונה.. (ואני מזכיר שוב שמדובר בבניינים משותפים ולא פרטיים)

פורסם

אני לא מאמין שיש כאן משהו "לא חוקי" כניראה שיש לשכן חנייה בבית הפרטי שלו, או אפילו אופציה לחנייה, עד היום הוא לא עשה עם זה משהו, והחליט, אחרי שחסמו לו פעם או פעמיים, לממש את זכותו החוקית, לאי חסימת החנייה שלו. זו דעתי.

פורסם
אני לא מאמין שיש כאן משהו "לא חוקי" כניראה שיש לשכן חנייה בבית הפרטי שלו, או אפילו אופציה לחנייה, עד היום הוא לא עשה עם זה משהו, והחליט, אחרי שחסמו לו פעם או פעמיים, לממש את זכותו החוקית, לאי חסימת החנייה שלו. זו דעתי.

אני מזכיר שוב ושוב >> לא מדובר בבניין פרטי. אין כזה דבר "חניה פרטית" בבניינים האלו.

אני מבין שבגלל הגדר והבניין הנמוך זה נראה בית פרטי. תדמיין בניין 3 קומות, שאין בו חניה. ואז השכן בקומת

הקרקע מספח חלק קטן מהחצר(שרשומה בטאבו על כולם) והופך אותו לחניה שלו, ושמים סימוני "אין חניה" ממול. עכשיו מובן יותר?

בכל מקרה נראה לי שמוצה העניין. אבדוק מול העירייה ואעדכן.

תודה.

פורסם

מצד אחד, יכול להיות שהפועלים שעבדו במקום ראו שיש הנמכה של המדרכה ושיש שער לידו והניחו שיש כאן כניסה וחניה ולכן סימנו את התמרור.

מצד שני, יכול להיות שאכן צריך להיות שם תמרור והדבר חוקי.

שוב אני מפנה אותך לעירייה לבדוק את חוקיות התמרור.

פורסם

נו מה לא מובן? המדרכה נמוכה לצורך חניה וזהו, בין אם הוא עולה לגינה שלו ברגל לבין אם הוא מכניס אופנוע או אוטו זו בעיה שלו. יש לו שם אופציה לכניסה לחניה אז אסור להחנות שם, גם אם זה בניין משותף ואין לו חניה בטאבו עדיין העיריה מאפשרת שלא לחסום את הכניסה לביתו דרך השער.

פורסם

בגבעתיים מדובר בתופעה ידועה. כל מי שגר בקומת קרקע ״פותח״ לעצמו חניה פרטית בלי לשאול אף אחד. העירייה לא עושה כלום, אז למה לא? אני יודע בוודאות שיש מקומות חניה ״פרטיים״ שלא אושרו בטאבו ולא בתוכנית בנייה, אבל עם הזמן הוכשרו על ידי מדרכה נמוכה וצביעה של המדרכה באדום-לבן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מציע גם שתבדוק על הדרך אם באותו בית בנו פרגולה או סוכך ללא אישור ותלך לבדוק מול מהנדס העירייה את כל ההרחבות בנייה שבוצעו על-מנת לוודא שהן אכן חוקיות.

אני מציע גם לנהל אחר אותו שכן מעקבים לראות האם הוא מרוקן את אשפת הגזם שלו רק בימי ובשעות פינוי האשפה או שהוא חורג גם מהנוהל הזה ואם אתה כבר בעניין תבדוק מול המוסכניק שלו גם שיפורים לא חוקיים ברכב שלו זה תמיד משהו שעולה ואפשר להלשין למשטרה.

אה... וכמעט שכחתי, תשכור בלש פרטי לבדוק אם הוא גם בוגד באשתו על הדרך כדי לסגור את המעגל של הצרות עין שפתחת פה.

(מדהים - ואתה אפילו לא מאותו בניין שלו)

ואחרי זה עוד שבוע אתה תפתח פה שרשור חדש: "אנשים רעים ריססו לי מסיר צבע על האוטו ואני לא מבין למה, לא עשיתי לאף אחד כלום"...

ד"א, יש המון מדינות בעולם שמציעות הרחבה לבעיה הרפואית הידועה בשם "צרות עין", מציע שתבקר באחת מהן ותתרשם

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...