Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באיביי מלא מלא מלא תוספות של מדבקות ציפוי ניקל, לדעתי חלק מהם יוסיף קצת ללוק של הרכב.

הבעיה היא שיש כמעט להכל! ואני לא רוצה רכב מצופה בניקל, הבעיה היא שאני ממש מתלבט מה להזמין, מה יראה הכי נחמד על הרכב.

מה דעתכם הכי יוסיף?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=kia+morning+chrome&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.Xkia+morning+chrome&_nkw=kia+morning+chrome&_sacat=0

הרכב הוא ידני מנוע 1.0 ללא סנרוף.

כבר הוזמנו והורכבו מגיני רוח בצבע שחור (לא שזה הוזמן בשביל היופי, אבל עדיין)

הרכב בצבע ירוק לימון (או ירוק נזלת\ירוק אתרוג\ ירוק ספרייט ושאר הכינויים :))

פורסם

אני אישית לא כ"כ מתחבר לכל עניין ה"ניקל" הזה, מקסימום הייתי מדביק לידיות וגם זה לא נראלי יראה משהו על צבע ירוק.

בכללי זה מאוד עניין של טעם, לדעתי לצבע הזה תלך יותר מכיוון של קארבון ולא ניקל.

פורסם

פלסקיטים מצופים אלומיניום ("ניקל" בכאילו) ניראה מצחיק.

רוצה לקשט את הרכב - עינין שלך, אבל כל הניקלים למניהם בוהקים ואחרי כמה זמן מתחילים להתקלף בצורה מגעילה. רואים שזה לא מקורי, רואים שזה חסר טעם וסתם בולט.

Albetx, גם על ידיות זה ניראה מגעיל. ניראה כאילו למישהו חסרה תשומת לב ועל ידי כל מיני דברים הוא מנסה לגרום לאנשים להסתכל אליו, מאין תיראו אותי.

בעיני, המקורי ניראה הרבה יותר טוב. אם כבר רוצים לקשט את הפיקנטו, שימו בודי קיט של דגם "ספורט" (זה עם ה3 דלתות) - גריל, פגוש, פנסי ערפל, כיסאות וכד', שימו ג'נטים מקוריים יפים. ואז באמת הרכב יהיה יותר יפה. אבל ניקלים - תעשו לעצמכם טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תנסה אולי לראות אם מדבקת קרבון בצבע וניל יתאים.

אני לא ממליץ לך להוסיף הרבה דברים כי בסוף זה נראה ״ערבי״.

תנסה להוסיף אולי לד לתוך הרכב, במקום המנורת קריאה ברכב, חיפוש ב eBay :

1210 48 SMD LED White Dome Bulb Light For Car Interior With 3 Adapters

ואולי פנסים דמוי קסנון נורות חניה לד ונורות h4 / h7 בגוון כחול.

אם יש לך גלגלי מגנזיום אתה יכול להוסיף פס בצבע ירוק למסגרת.

פורסם

נדמה לי שהאופנה של הניקל חלפה.

התלבטתי אם לקנות מסגרת ניקל למספר, אבל אני יודע שלרוב היא תתקלף / הברק יעלם וזה סתם יראה מגעיל, אז אשאר עם השחור שיש לי.

לפי דעתי היופי האמיתי הוא באחדות, שלא יהיו יותר מידי קישוטים/מדבקות/המצאות וכו'.

אוטו נקי,מבריק הוא היופי האמיתי, עדיף תשקיע בספרי לדשבורד, אולי תקנה שטיחים יפים, ואולי עץ ריח יפה (למשל סמל של איקס, יש בכל מיני צבעים).

תקפיד לנקות את הג'נטים/טסות...ולשים ספריי על הצמיג, משנה את האוטו לגמרי. תקנה רייחן נעים ותרגיש שהאוטו שלך הכי יפה ותמיד כמו חדש מהחנות שכיף לנסוע בו. כל השאר זה משחקי ילדים ולא בוגר במיוחד על מכוניות קטנות שכל דבר עליהם בולט.

פורסם

אופנת הניקלים פסה מהעולם (לפחות האירופי) בסביבות 1970. מאז קוי העיצוב הופכים יותר ויותר חלקים והקישוטים הולכים ונעלמים.

אישית אני לא אוהב את התוספות, בבחינת כל המוסיף גורע. תסתכלו, למשל, על הפנסים האחרוניים של סוזוקי SX4: יש מי שהוסיף מסגרות ניקל ויש מי שלא. לטעני כל המוסיף גורע.

רוצה שהרכב יראה טוב: דאג לנקות אותו ידנית פעם בשבוע ולמרוח חומר הגנה באופן סדיר (תדירות התלויה במאפייני החומר). יש מספיק מדריכים באתר זה.

וכמובן אפשר מדבקות לחיים וזנב של פיקצ'ו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל ניקלים הזולים האלה די מכערים את האוטו לדעתי. אם אתה בקטע של זה אולי הייתי שם ניקל (הכי דק שיש) מסביב לפנסים מקדימה ומאחורה ביחד או שם ניקל דק במסגרות של חלונות הצד (כמו שיש בהונדה אקורד לדוגמה). לא ממליץ לך לשים גם את זה וגם את זה כי אז זה כבר נראה לא טוב.

אם ירדת מעניין של הניקלים והכרום הנוצץ - הייתי ממליץ לך לשים ג'אנטים מקוריים של קיה, ואם יש לך כבר ג'אנטים אז פשוט תשמור עליהם :wink: .

עוד משהו נחמד שאתה יכול לעשות, זה לקנות מדבקת קרבון שחור ולשים במסגרות של החלון ובכל מיני מקומות שחורים מחוץ לרכב. מעבר לזה לא הייתי מתפרע, זה רק מוריד מהיופי. הכי חשוב זה שתשמור על הצבע, כמו שאמרו מעליי זה היופי האמתי של האוטו.

פורסם

ניקלים זה מאוד יפה לטעמי , ולדעתי כל עוד אתה לא מגזים ואתה עושה את זה בטוב טעם זה יהיה מעולה.

יש את הניקל מסביב לפנסים של הפיקנטו שממש מתאים לרכב, בתור אחד שעבד בKIA אני אומר לך זה מתאים .

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

ניקלים מיותר גם לדעתי.

לטעמי מה שמשנה בין אוטו של זקנה לאוטו מושקע זה הנקיון וברק (תעשה ווקס בקיצור) וג'אנטים, ובניגוד למה שכתבו פה - ממש לא המקוריים של קיה, שנראים לא יפים\ספורטיביים\מתאימים\מיוחדים, ושיש אותם לכל הפיקנטו האוטומטיות.

לפי דעתי תקנה ג'אנטים "סיניים" שנראים לך טוב.

אני לא זוכר אם הפיקנטו באה עם צמיגים 13 או 14, אם זה 13 תצטרך להחליף גם את הצמיגים כי אין ג'אנטים ב13.

דרך אגב הפנדה שלי בצבע כמו הפיקנטו שלך, ויש לה רק צבע מבריק ויפה וג'אנטים, חוץ מזה הכל מקורי לגמריי. ובחורות כל הזמן אומרות שהאוטו חמוד ביותר :-D

והג'אנטים עושים הבדל גדול מאוד, בלי זה הפנדה היתה דיי משעממת למראה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
ראיתי באיביי מלא מלא מלא תוספות של מדבקות ציפוי ניקל, לדעתי חלק מהם יוסיף קצת ללוק של הרכב.

הבעיה היא שיש כמעט להכל! ואני לא רוצה רכב מצופה בניקל, הבעיה היא שאני ממש מתלבט מה להזמין, מה יראה הכי נחמד על הרכב.

מה דעתכם הכי יוסיף?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=kia+morning+chrome&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.Xkia+morning+chrome&_nkw=kia+morning+chrome&_sacat=0

הרכב הוא ידני מנוע 1.0 ללא סנרוף.

כבר הוזמנו והורכבו מגיני רוח בצבע שחור (לא שזה הוזמן בשביל היופי, אבל עדיין)

הרכב בצבע ירוק לימון (או ירוק נזלת\ירוק אתרוג\ ירוק ספרייט ושאר הכינויים :))

ניקלים לפי דעתי זה יפה אבל בגבול.

מה שיתאים לקאיה זה ניקלים בפנסים ובידיות..

שבוע טוב!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם
ממש לא המקוריים של קיה, שנראים לא יפים\ספורטיביים\מתאימים\מיוחדים, ושיש אותם לכל הפיקנטו האוטומטיות.

לפי דעתי תקנה ג'אנטים "סיניים" שנראים לך טוב.

המקוריים של 3 דלתות "ספורט" לא יפים?

Kia-Picanto-380249.jpg

במקום זה אתה מעדיף צ'ינג לינג סיני?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המקוריים של 3 דלתות "ספורט" לא יפים?

Kia-Picanto-380249.jpg

חמודים לאלה, מזכיר את אלו של הAbrath 500.

מעניין מי הגה ראשון את הסטריפים האדומים הללו,?

• תוכן חדש...