Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

התאורה בלם האמצעית חצי לא עובדת , הזמנתי את כל הפנס עצמו (הפס לדים) כי אי אפשר להחליף נורות בפנים .

איך אני מפרק את הפנס עצמו? יש פלסטיקה מסביב לפנס ..האם זה מוחזק עם קליפסים?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

ברכבך אין תאורת לדים אלא מנורות שניתנות להחלפה.

סוג המנורות - 12V-2.3W תוכל לרכוש בצ'מפיון.

בכדי להחליף מנורה עלייך לפרק את כול הפלסטיקה מסביב לדלת תא המטען ואז לפתוח ולהוציא בורג שמחזיק את בית המנורות.

שים לב ! יש לשחרר 2 תופסנים בחלק העליון של בית המנורות.

איזה כייף לי :)

פורסם

בפלסטיקה התחתונה יש לך 2 ברגים בתוך ידית ההרמה של דלת תא המטען (מבפנים) ולאחר מכן בעזרת מברג שטוח רחב או כלי ייעודי שחרר את החלק התחתון מהזיזים (קליפסים) שהוא תפוס ב-7 מקומות.

בפלסטיקה העליונה יש לך גם 2 ברגים וקליפסים מסביב לפלסטיקה.

אני מציע לך לרכוש כלים לפירוק פלסטיקה כמו בקישור המצורף.

http://www.ebay.co.uk/itm/4pcs-Car-Door-Plastic-Trim-Panel-Dash-Installation-Removal-Pry-Tool-Kit-/130773431868?pt=UK_Car_Exterior_Accessories&hash=item1e72b4363c

מנורה תוצרת אוסרם דגם 2723 תתאים, ראה תמונה.

1195901606.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

היי מרק קודם כל תודה מראש על העזרה.

עכשיו את 2 הברגים בתוך ידית ההרמה מצאתי והוצאתי אותם, ניסיתי בעזרת מברג שטוח להוציא את הפלסטיקה התחתונה ואני פשוט לא מצליח זה תפוס חזק , אני פוחד לשבור את זה להוציא בכוח ..

בקשר לפלסטיקה העליונה הוצאתי את 2 הברגים אבל אותו עיקרון לא מצליח לפרק את הפלסטיקה עם המברג השטוח זה לא זז ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• תוכן חדש...