Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מחפש לשדרג את הרכב הנוכחי שיש לי (קיה ריו 2010) לגולף 2012 עם מנוע 1.4 ליטר מסוג TSI, יד ראשונה (פרטי ולא ליסינג) שעבר 7000 ק"מ

ממחירון לוי יצחק מחירון הגולף הינו 12400, בעוד הסוחר מוכר את הגולף ב- 110000 או בעסקת טרייד אין מחירון מול מחירון.

הדבר שמחשיד אותי הוא : מדוע הוא מוכר את הרכב ב-14000 שקל מתחת למחירון המקורי?

האם אני יכול לסמוך על בדיקה של מכון "מבדק" בהרצליה? או שיש כאן חתול בשק?

לדברי הסוחר, הוא מוכן להתחייב לבדיקה וטוען שהכל "מצויין" ברכב..

אשמח להמלצותיכם ולנקודות חשובות לבדיקה לפני קניה!

תודה

פורסם

אין ספק שיש סוחרים זבלים בלשון המעטה,אבל יש כמה נורמלים.

אישית בתקציב המכובד הנ'ל לא הייתי מתעסק עם סוחר לא חסרים מגרשים גדולים כמו טרייד מוביל,אוטוסנטר וכו'..

שם יש לך אבא ואמא ולכל דבר.

פורסם

אישית לא הייתי רץ לגולף בגלל שהיא יקרה ביחס לתמורה אבל על טעם וריח אין להתווכח.

אם כל כך אהבת את ה DSG בשילוב מנוע TSI תציץ על סיאט (אותם חלקי מנוע, לוגו ועיצוב שונה).

כמו שאמרו : לך למגרשי autodeal.co.il הם מחזיקים בשאריות רבות של צ'מפיון מוטורס ובינהם הרבה גולף.

יש פה הרבה חוו"ד שליליות על סוחרים. לא פגשתי אחד אבל כנראה שהם קנו את המוניטין שלהם בצדק. אז תקח איתך מישהו שמבין אם אתה בכל זאת הולך על סוחר.

פורסם

יכול להיות שהכל 100 אחוז והעסקה כשרה לחלוטין, אבל מרוב סיפורים על סוחרים ועל תוצאות לא נעימות שמתגלות רק אחרי הקניה, הייתי הולך על רכב אחר.

עם כל הפיתוי של המחיר הנמוך.

כמו שאמרו לך בשרשור מעלי אוטו דיל אמינים ותמיד יהיה למי לחזור אחרי הקניה, מניסיון שחויתי שם אחרי קניית רכב.

פורסם

שאלה נוספת באותו עניין: מאחר ויש אחריות של שנתיים על הרכב מהיבואן, אי אפשר פשוט לקחת את הרכב לבדיקה במוסך מורשה פולקסווגן ובנוסף לבדיקה ממוחשבת ומקצועית ולסמוך על זה? או שפשוט לרדת מזה ועדיין יכולים למכור חתול בשק גם לאחר כל הבדיקות?

פורסם

חובה לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך ולהוציא את היסטוריית הטיפולים של הרכב מצ'מפיון.

בגדול אני גם לא ממליץ להתעסק עם סוחרים אע"פ שבאוטו דיל ניתן למצוא מדיי פעם רכבים טובים.

אגב אם מדובר על גרסת ה-160 כ"ס, מזהיר מראש שמדובר על רכב עם אמינות מוטלת בספק.

פורסם

בגלל שלכאורה מדובר בעיסקה טובה לדבריך (מחיר. ולי אין מושג מה המחיר האמיתי בשוק...) תשקיע בבדיקה במקום שאתה בוחר ולא איפה שהסוחר מנווט אליו. תבקש לקבל את פרטי הבעלים המקוריים ותנסה להשיגו ולהבין למה הרכב התגלגל לסוחר.

כל חשד ולו הקטן אמור להקפיץ לך תמרור אזהרה. לעניינים טכניים לך לקבל חוות דעת ממוסך שאתה מתכוון לטפל בו. מוסך שאתה בוחר ולא הסוחר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא קונים מסוחרים! למה יש עדין אנשים שזה לא ברור להם?! הכמה אלפים שאתה חוסך לכאורה יכולים לעלות לך הרבה יותר. ברור שהוא מבטיח לך שהאוטו פיקס. מה רצית שיגיד "האוטו יחסית בסדר חוץ מסדק בבלוק, גיר גמור, תאונת שלדה, רדיאטור עם חור, צמיגים שחוקים, משועבד לשוק אפור ומשאבת מים מקולקלת אבל הי, אתה מקבל אותו ב14 אלף פחות. תגיד תודה"

פורסם

ל

לא קונים מסוחרים! למה יש עדין אנשים שזה לא ברור להם?! הכמה אלפים שאתה חוסך לכאורה יכולים לעלות לך הרבה יותר. ברור שהוא מבטיח לך שהאוטו פיקס. מה רצית שיגיד "האוטו יחסית בסדר חוץ מסדק בבלוק' date=' גיר גמור, תאונת שלדה, רדיאטור עם חור, צמיגים שחוקים, משועבד לשוק אפור ומשאבת מים מקולקלת אבל הי, אתה מקבל אותו ב14 אלף פחות. תגיד תודה"[/quote']

לא להאמין,אבל אני נאלץ להסכים עם ג'וני:-) קשה להאמין שרכב כזה בתול יגיע לסוחר סתם כך.הרי המוכר יכל לשחוט את המחיר ולמכור לבד.הרבה סימני שאלה..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...