Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לעשות מקיף שעולה כמעט 3000 שח (ללא החובה - שזה 1300 שח נוספים) לרכב שעולה 30000?

זו החלטה שאני צריך לעשות בקרוב... אשמח לשמוע דעות רעיונות הצעות הארות טיפים שיעזרו לי להחליט.

תודה לעונים!

פורסם

אם יגנבו לך אותו מחר ( חס וחלילה ) היה שווה. האמת שגם אם בעוד שנה.

לי יש אופנוע שקניתי אותו ב 24000 היום שווה 18000 ועדיין עושה עליו מקיף.

2400 ש"ח = שינה מתוקה

2400 ש"ח

אם אינך יודע לאן פניך מועדות

שום רוח לא תביא אותך לשם סנקה

פורסם

לדעתי שווה כי על כל פנים היית עושה לפחות צד ג' נכון? וזה יעלה לך בערך 700 ש"ח, אז המקיף עולה לך כ 7.5% מערך הרכב.

פורסם

ברר כמה עולה לך צד ג.

אתה לא מתכוון לנהוג עם ביטוח חובה בלבד, או שאני טועה.

חייב צד ג כי אם תפגע בקטנה במרצדס בחנייה, יעלה לך כמו כל הרכב שלך.

לכן, אם צד ג יעלה כ 1000 שקל בערך, הרי שמקיף ב 3000 כולל גם צד ג, כלומר,

המקיף עולה ב 2000 שקל יותר מביטוח צד ג שלדעתי הוא כמעט בגדר חובה.

עכשיו תעשה אתה את החשבון שלך.

בהצלחה

סלע

פורסם

הייתה לי בדיוק התלבטות כזה, רק שאצלי הביטוח(חובה+מקיף) היה 4600. והחלטתי בסוף ללכת על זה. כמו שאמרו לך זה קרוב לודאי יהיה הבדל של סביבות ה 1200 שקל בין המקיף לצד ג.

האם שווה לך להוסיף כול חודש 100 שקל בידיעה שאם מחר תהיה תאונה,תקבל החזר מלא על הרכב? לטעמי כן.

פורסם

במקרה תאונה העלות שלך תיהיה :

מחיר ביטוח + השתתפות עצמית + אובדן הנחה העדר תביעות

אם שווה או לא זה כבר שיקול שלך.

• ספונסר פורום
פורסם
במקרה תאונה העלות שלך תיהיה :

מחיר ביטוח + השתתפות עצמית + אובדן הנחה העדר תביעות

אם שווה או לא זה כבר שיקול שלך.

תעשה מקיף אולי תזדקק ,זה לא יקר

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

התחשיב שלך צריך להיות: האם, במקרה של טולאל לוס, יש לי 30,000 ש"ח שאותם אני יכול להקצות לרכישת רכב חלופי? האם הסיכון שאצטרך להוציא 30,000 ש"ח מספיק נמוך כדי שאחסוך\אקמץ על 2,000 ש"ח. את התשובה רק אתה תוכל לתת לפי הגישה שלך ומצבך הכלכלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני רכשתי רכב ב 30,000 ש"ח והייתי בדילמה הזאת, ובסוף החלטתי באופן דומה לזה שמתאר sperial מעלי,

אם חלילה קורה משהו לרכב, אין לי מאיפה להביא 30,000 לאחד אחר, אבל בתשלומי הביטוח אני כן יכול לעמוד, אז עשיתי מקיף.

פורסם

טוב אז עדכון: בסוף עשיתי מקיף.

קצת התמקחתי והורדתי ל2400 במקום 2900

בהזדמנות גיליתי שהאוטו שלי שווה 35000 ולא 30000 (אז גם הרווחתי 5000 בלי לעשות כלום...)

תודה לכל מי שענה!

• תוכן חדש...