Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקיבלתי המון המלצות על קומפיוטסט באשדוד ,הרמתי טלפון לברר עלויות בדיקה . 500 שקל.

לאחר דקה של חשיבה מכיון שמדובר על רכב צרפתי טיפה מזדקן - מגאן 2 2005 , אולי עדיף לי לבדוק אותו במוסך שמתמחה בצרפתיות לדוגמא כמו שאפט או גבע בת"א. יש כזה באשדוד ? מוסך שטרית באשקלון שהוא מורשה רנו וניסאן אמרו שהם לא מבצעים

בדיקה לפני קניה. מצד אחד לשים 500 שקל ולהיות מכוסה , ולקחת בחשבון שהמוכר יטען שזה רכב לא חדש והגיוני שיהיו ריג'קטים כאלה ואחרים ואז ה-500 ירדו לטימיון אם לא נסתדר. אני מאמין שבמוסך מתמחה לצרפתיות יבקשו גג 200 לבדיקה ומקסימום הלכו 200 שקל ולא 500.

מישהו מכיר באיזור אשדוד / אשקלון ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני חושב שמוסך הרבה יותר טוב ממכון בדיקה. רק כך בחשבון שאם במכון בדיקה יגידו לך בלה בלה בלה ותגיד לא נורא, המכון בדיקה צריך לכסת"ח כאן יהיה לך קשה יותר להתעלם מהתוצאה ויותר קשה לבחור רכב.

אם המוכר כל כך בטוח בעצמו שישלם על הבדיקה ואם אתה לוקח את הרכב אז תוסיף את זה למחיר הקניה.

A3

A4

פורסם

לדעתי במוסך לא תקבל את כל הפרטים, לרוב במוסך מטפל בבעיה ידוע או משקיעה הרבה זמן כדאי למצוא אותה. בנוסף גם לא תקבל את האחריות שבאה עם הבדיקה. המלצה אישית לפני בדיקה במכון תבדוק לבד את האוטו או עם חבר שמבין טיפה וכמובן דבר עם המוכר כדאי לדלות עוד פרטים.

פורסם

קח קופון שיוזיל לך את הבדיקה ב-15%: http://www.computest.co.il/images/stories/kuponim1.pdf

כבר חסכת 75 ש"ח ועל הדרך הם גם יתנו לך הערכת מחיר שלהם לרכב בחינם (שלרוב נמוכה באופן מוגזם, אז קח אותה בערבון מוגבל).

ולגבי:

אם המוכר כל כך בטוח בעצמו שישלם על הבדיקה ואם אתה לוקח את הרכב אז תוסיף את זה למחיר הקניה.

אם תדרוש את זה מהמוכר אתה תחפש רכב עוד הרבהההה זמן.

פורסם
קח קופון שיוזיל לך את הבדיקה ב-15%: http://www.computest.co.il/images/stories/kuponim1.pdf

כבר חסכת 75 ש"ח ועל הדרך הם גם יתנו לך הערכת מחיר שלהם לרכב בחינם (שלרוב נמוכה באופן מוגזם, אז קח אותה בערבון מוגבל).

ולגבי:

אם תדרוש את זה מהמוכר אתה תחפש רכב עוד הרבהההה זמן.

תודה רבה . זה תופס לכל הסניפים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מבקש המלצה על מוסך לצרפתיות שיוכל לתת חוות דעת איזור אשקלון / אשדוד.תודה.

פורסם
לדעתי במוסך לא תקבל את כל הפרטים, לרוב במוסך מטפל בבעיה ידוע או משקיעה הרבה זמן כדאי למצוא אותה. בנוסף גם לא תקבל את האחריות שבאה עם הבדיקה. המלצה אישית לפני בדיקה במכון תבדוק לבד את האוטו או עם חבר שמבין טיפה וכמובן דבר עם המוכר כדאי לדלות עוד פרטים.

מוסך יתן לך הרבה יותר פרטים, במיוחד מוסך מתמחה, שבוודאי עדיף על מכון שעל פי חוק מחויב לטופס אחיד ונוסח סטנדרטי. האחריות לא תעזור לך - אם ילך לך המנוע או תתגלה תאונה, תבוא למכון בדיקה? בהצלחה, במקרה הטוב ביותר קנית זכות תביעה, עם סיכויים כלל לא מוחלטים.

כל מה שאתה מקבל במכון בדיקה זה כסת"ח והרגעה עצמית שהלכת לבדיקה. זהו. אם אתה באמת רוצה לקבל מדד אמיתי, תלך למוסך מתמחה שאתה סומך עליו, ולפחח שאתה סומך עליו כדי שיבדוק תאונות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא יודע באיזה מכונים עשיתם בדיקות,אני תמיד רואה שבלמטה של הטופס מצויין שאין שום התחייבות לגבי תוצאות הבדיקה ושהלקוח לא יוכל לבוא אליהם בטענות,ל אמרו בבדיקה שצריך כיוון פרונט,כשהלכתי לעשות כיוון פרונט המחשב הראה שהכל תקין,ובעל המכון אמר לי שהוא מוכן לתחייב לגבי כל מה שקשור לאיזון הגלגלים ולכיוון פרונט מול מכון הבדיקה.

מאז אני כבר בודק במכון רק תאונות ולמוסך אני לוקח לבדיקה (כמובן שאני מדבר רק כאשר הרכב נמצא באיזור המגורים שלי).

פורסם

קודם כל יש הנחה לחברי הפורום בגובה של 20 אחוז במכונים מסויימים (אתה מוריד את השובר הנחה כאן באתר) ואז זה יוצא לך 100 ש"ח פחות, קר 400 ש"ח לבדיקה.

אישית, הייתי מעדיף את הבדיקה של המוסך כי התרשמתי שהבדיקה של המכון הוא לרוב כיסוי תחת מאשר קבלת מידע מדוייק אודות מצב הרכב. במוסך גם יחברו את הרכב למחשב לסרוק תקלות, ובמכון לא עושים זאת, ולמעשה גם על רוב הסעיפים הם רושמים "לפרק ולבדוק".

הבעיה היא שלדעתי רוב המוסכים אינם עושים בדיקות לפני קנייה, יספקו לך את הנתונים הרשומים במחשב מטיפולים קודמים וזהו.

מה שכן בגלל שבדו"ח של המכון הרוב יוצא שחור אתה מצליח להוריד מהמחיר של הקנייה הרבה יותר מעלות הבדיקה .....

בהצלחה.

פורסם

לפי דעתי לקחת מכונית רנו למכון זה קצת לזרוק כסף ומדוע ?

כיום ,כשלרוב המכוניות יש סופר מחשב בתוך המנוע, ללא התוכנה שקוראת את המחשב (וזו תוכנה יעודית לרנו שמתחברת ל OBD) והתקלות שמחשב מדווח אתה חיי קצת בערפל. יש הרבה בעיות שהמחשב יראה עוד לפני שהן יתגלו בבדיקת מכון.

למי יש את התוכנה ? רמז: למכון לא.

אתה יכול לקחת למכון אם אתה רוצה לבדוק עובי צבע (לגלות תיקונים ב 350 ש"ח) אבל זה גם מוסכניק מקצועי רואה בעין בלתי מזויינת.

כמו כן מוסך מורשה של רנו יכול לבדוק היסטוריית טיפולים אם הרכב טופל במוסך רנו מסומך (אסור לו להראות לך - צנעת הפרט) , אבל לפחות יכול לקבל תחושה.

לשיקולך.

פורסם

רבותי, תנו עובדות שמגבות את הדעות שלכם: שם של מוסך שלקח לכם X כסף על פעולה של בדיקת רכב לפני קנייה (חשמל, מחשב,צבע, שילדה, מע' בלמים). אתם צודקים שלמכון לרוב אין את הציוד מחשוב, ומוסך באמת יותר טוב, אבל האם הוא כולל את כלל האפשרויות שציינתי וכמובן משתלם (זמן+מחיר)?

פורסם
רבותי, תנו עובדות שמגבות את הדעות שלכם: שם של מוסך שלקח לכם X כסף על פעולה של בדיקת רכב לפני קנייה (חשמל, מחשב,צבע, שילדה, מע' בלמים). אתם צודקים שלמכון לרוב אין את הציוד מחשוב, ומוסך באמת יותר טוב, אבל האם הוא כולל את כלל האפשרויות שציינתי וכמובן משתלם (זמן+מחיר)?

+1 :-D

פורסם

השאלה היא אם אתה רוצה טופס ערוך יפה, או מידע על רכב. אני מודה שאין לי מחיר לתת לך כי את השירותים האלה קיבלתי חינם בפעם האחרונה (חברים), אבל הרכב נלקח לפחח ולמוסך ומלוא המידע היה גלוי בפני. לא קיבלתי שום מסמך כתוב עם איקסים, כן קיבלתי אינדיקציה מלאה אודות מצב הרכב. מה עדיף לך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
השאלה היא אם אתה רוצה טופס ערוך יפה, או מידע על רכב. אני מודה שאין לי מחיר לתת לך כי את השירותים האלה קיבלתי חינם בפעם האחרונה (חברים), אבל הרכב נלקח לפחח ולמוסך ומלוא המידע היה גלוי בפני. לא קיבלתי שום מסמך כתוב עם איקסים, כן קיבלתי אינדיקציה מלאה אודות מצב הרכב. מה עדיף לך?

בגדול האחריות של מכון בדיקה לא ממש שווה הבנתי. מה לגבי מוסך ? יש לו אחריות מינמלית ? או בדקת נסעת ?

פורסם

לא מאמין שתקבל אחריות נורמלית ממי מהם. מוסך לפחות יתן לך מידע אמין.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...