Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RK יש לך מזל שיש לך חברים בתחום והם מוכנים בשבילך לספוג שעה-שעתיים של אי-הכנסה, אבל מה עם בנאדם שאין לו חברים בתחום כמה יעלה התאנוג של "ראש שקט" וידיעה שהמוסך באמת מקצועי ואמין?

אני מציעה לחברים שלך לאוסיף את האפשרות הזאת במוסך שלהם, ובעזרת המלצה שלך יעשו מיליונים.

פורסם

בדיוק מה קורה אם נפלתי על מוסך בלאי. בגלל זה ביקשתי המלצות אם ניתן .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
RK יש לך מזל שיש לך חברים בתחום והם מוכנים בשבילך לספוג שעה-שעתיים של אי-הכנסה, אבל מה עם בנאדם שאין לו חברים בתחום כמה יעלה התאנוג של "ראש שקט" וידיעה שהמוסך באמת מקצועי ואמין?

אני מציעה לחברים שלך לאוסיף את האפשרות הזאת במוסך שלהם, ובעזרת המלצה שלך יעשו מיליונים.

קודם כל, באמת יש לי מזל, הן כי הם חברים והן כי הם מקצועיים לעילא ולעילא. שנית כל, אני מאמין שהאפשרות קיימת, לא חושב שמוסך יסרב לבצע בדיקה אם תבקש. לא חושב שזה אמור לעבור מחיר של בדיקת מכון. מה שכן, טופס בדיקה לא תקבל משום מוסך ואחריות גם לא.

בדיוק מה קורה אם נפלתי על מוסך בלאי. בגלל זה ביקשתי המלצות אם ניתן .

למרבה הצער אין לי מושג במוסכים המתמחים בצרפתיות. אם באיטלקית חפצת - מוסך אוטואיטליה בסגולה בפ"ת, ממליץ עליו בכל פה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רבותי, תנו עובדות שמגבות את הדעות שלכם: שם של מוסך שלקח לכם X כסף על פעולה של בדיקת רכב לפני קנייה (חשמל, מחשב,צבע, שילדה, מע' בלמים). אתם צודקים שלמכון לרוב אין את הציוד מחשוב, ומוסך באמת יותר טוב, אבל האם הוא כולל את כלל האפשרויות שציינתי וכמובן משתלם (זמן+מחיר)?

מוסך שאני הלכתי אליו : עלה 350 ש"ח כולל המע"מ לכל מה שציינת למעלה - אבל שוב אין טופס אחריות חתום בסוף. יש מוסכים שבאמת מסרבים אפילו לעשות בדיקה.

דווקא יש מוסכים טובים שמכירים היטב צרפתיות (ומחזיקים בכל הציוד הנדרש): למשל מוסך אם הדרך שבדרום תל אביב (בהחלט מומלץ פה בפורום בנושאי נותני שירות). ואני בטוח שחיפוש בפורום יעלה גם מספר מוסכים נוספים שמדברים צרפתית. יאאלה, תזיז את האצבעות !

פורסם
מוסך שאני הלכתי אליו : עלה 350 ש"ח כולל המע"מ לכל מה שציינת למעלה - אבל שוב אין טופס אחריות חתום בסוף. יש מוסכים שבאמת מסרבים אפילו לעשות בדיקה.

דווקא יש מוסכים טובים שמכירים היטב צרפתיות (ומחזיקים בכל הציוד הנדרש): למשל מוסך אם הדרך שבדרום תל אביב (בהחלט מומלץ פה בפורום בנושאי נותני שירות). ואני בטוח שחיפוש בפורום יעלה גם מספר מוסכים נוספים שמדברים צרפתית. יאאלה, תזיז את האצבעות !

אני צריך כזה מוסך אבל באשדוד/אשקלון . אני לא חושב שהמוכר יסכים לנסוע לת"א. אני בתור מוכר לא הייתי מסכים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מקפיץ שוב לרגל עשר שנות חברות בפורום ואפילו הוספתי סמלון לפרופיל (כן , אחרי 10 שנים ! )

הדילמה שלי כזאת, דיברתי עם מוכר הרכב שנבדוק את הרכב בקומפיוטסט באשדוד. עכשיו לפי מה שקראתי פה בפורום בטוח יהיו המון כסת"חים . אני יודע שהם גם נותנים הערכת מחיר לכמה שווה הרכב. הבדיקה עולה 500 שקל. אני בטוח שלרכב בן 8 יהיו המון ריג'טים. אני שם את עצמי בנעלי המוכר ואומר תשמע זה הכל כסת"ח וכו וכו זה שטויות. מה גם שהבנתי שה"אחריות" שהם נותנים די מכסה את המכון בדיקה לכל מקרה שלא יהיה , גם אם שעה אחרי הבדיקה המנוע מת.

האופציה השניה זה מוסך שמבין בצרפתיות , יודע לבדוק לעומק ויתן חוות דעת אם זה רציני הבעיות שימצאו או לא וכמובן הערכת מחיר. אני יודע שמוסך לא נותן אחריות על בדיקה. הבעיה שרוב המוסכים של צרפתיות נמצאות בתל אביב ואני לא בטוח שהמוכר ירצה לנסוע לת"א. אין לו גם יותר מדי זמן הוא עובד עד 19:00 כל יום.

צריך חוות דעת שקולה - שווה לשים 500 שקל בקומפיוטסט ולקוות לטוב או לנסות לגרור את המוכר לת"א ?

פורסם

במידה ויש לך מוסך שאתה מטפל בו את האוטו שלך, של אמא,אבא, חבר, שאתה הולך לטפל בו את האוטו פנה פשוט אליו ותגיד לו שיעלה את האוטו על ליפט ויבדוק מה מצב המכלולים המכניים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
מבקש המלצה על מוסך לצרפתיות שיוכל לתת חוות דעת איזור אשקלון .תודה.

חוזר על הבקשה להמלצה על מוסך.

איזור שדרות-נתיבות-אשקלון-קרית גת

הרכב - יונדאי I30

תודה!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...