Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לרכוש סובארו b4 שנתון 2007 חודש עליה אוגוסט עכשיו הרכב עם 50 אלף קילומטר.

רציתי להבין לגבי הטיפולים שלו משהו.

בגדול בסובארו עושים טיפול כל 15 קילומטר או שנה מה שבא קודם.

כלומר, טיפול 1 2008- 15, טיפול 2 2009 -30 ,טיפול 3 2010- 45, טיפול 4 2011 - 60, טיפול 5- 2012 75, טיפול 6- 2013 90, טיפול 7 -2014 105.

השאלה עם החישוב שאני עושה הוא נכון או שבמידה ויש הפרש גדול בקילומטראז עושים חשבון אחר?

השאלה השנייה אם מישהו מבעלי הסובארו b4 יכול להגיד לי מה עלות כל אחד מהטיפולים הללו ומה הם כוללים (במוסך הם לא מוסרים מידע כזה מסיבה לא ברורה.)

שיהיה אחלה יום

פורסם

הרכב היה צריך לעבור כבר 4 טיפולים כאשר הטיפול הנוכחי (ה-5) הוא טיפול 90,000.

תתקשר להילוך שישי ותבקש שיפקססו לך הצעת מחיר לטיפול- תדע פחות או יותר מה גודל ה"בור".

בנוסף,תתקשר - 09-9611000 לטלי ממ' שרות ובדוק,האם היא יכולה לשלוח לך ספר רכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תגיד הרכב לא היה אמור לעבור 5 טיפולים. וטיפול מספר 6 שזהו הטיפול שהשנה צריך לעבור הוא 90 אלף?

פורסם

ברחה לי שנה...:?.

הרכב היה אכן צריך לעבור 5 טיפולים ועכשיו טיפול 6 (טיפול מס' 6 זה עדיין טיפול 90,000)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אחרי 5שנים או 90K יש טיפול טיימיניג שזה לא זול, באופן עקרוני עד כמה שאני זוכר,

בנוסף לטיפול הרגיל, כל 60K צריך להחליף גם פילטר דפרנציאל ושמן \ שמן גיר ופילטר(אחד מהשניים אני לא זוכר),

נוזל קרור נראה לי גם כן כל 60K.

חשוב להקפיד על מסנן אוויר מקורי שעולות 200 וקצת, מסנן חליפי לא עושה תעבודה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...