Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
עצוב מאוד שב-90 שנים הגענו מ"טוב למות בעד ארצינו", לזה.

עצוב.

אני שמעתי פעם היסטוריון שמתעקש שטרומפלדור אמר "יופטפויומט ארצנו" :lol:

ואני ממש לא מבין את ההתבצרות שלך. מבטיח לך שרוב היורדים לא עשו את זה מסיבה של שנאה,

אלא מסיבות כלכליות, הזדמנות אחרת, המחשבה שכך יוכלו להעניק עתיד טוב יותר לילדים - הכי לגיטימי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 299
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מילאתי. יש פרס למנחש נכונה את התשובות :?:

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איזה שטויות אתם מדברים על אנשים שירדו או רוצים לרדת. זוהי זכותם המלאה לזוז מהמדינה ושחלילה לא תעלנה יסורי מצפון במחשבותם. המחשבה שלכם כל כך מרובעת.

אני באופן אישי ישמח לצאת מפה למקום שליבי חושק בו יחד עם משפחתי במידה ואקבל ג׳וב שמצדיק את זה בדיוק באותה מידה שאשמח גם להיות מצליח כאן ולהתקיים בכבוד.

מה שאני אומר זה שאני חותר לכיוון מסוים להצלחה ורמת חיים. כאן או שם?

לא פאקטור שמשפיע עליי.

לעומת זאת להיות הומלס זרוק באמריקה זה טמטום.

פורסם
עצוב מאוד שב-90 שנים הגענו מ"טוב למות בעד ארצינו", לזה.

עצוב.

זה אחלה סלוגן כשאתה ילד בן 18 (ובכלל כשאתה חייל) ביחידה קרבית, זה סלוגן שמגבש אותך סביב המטרה.

בגיל הזה גם אין לך פחד, אתה לא מפחד מהמפקד שמאיים לדפוק לך שבת ואתה גם לא מפחד מהמחבל שמנסה לדפוק לך את החיים.

אתה חי את האקשן, הוא מתדלק אותך ונותן לך הרבה יותר אנרגיה מהבמבה וקולה בשקמית.

ואז יום אחד אתה משתחרר מצה"ל ומבין שלדפוק מקבץ של 5 כדורים בראש של המטרה מ-100 מ' זה לא הכל בחיים.

פתאום אתה מגיע לאמצע שנות ה-20 ואתה מגלה שאוטוטו מסתיים השלב של "טרום חיים", אותו שלב של לימודים, מסיבות, זיונים, עבודה, זיונים, לימודים, זיונים....ואוטוטו תמצא את עצמך עם חברה כבר 3 שנים וחבר שהתחתן....וחברה שלה שהתחתנה....ורגע, מה עם בית?.....וילדים?.....ומשהו בצד עבור הילדים לעתיד?...

זה השלב שבו אתה אמור להתפכח ולהבין שעכשיו מתחילים החיים, קיבלת הזדמנות טובה להתפרנס? יש לך סיכוי להצליח?

לך על זה, בין אם זה במשרד בהרצליה פיתוח או משרד בפיליפינים.

הסלוגן ההוא לא יביא אותך לשום מקום באזרחות, אולי יהרוג אותך כי בנית על מדינה שלא בונה עלייך.

אגב, אני מאוד ציוני, מאוד מחובר למדינה, עוקב אחרי כל מה שקורה בה ומסביבה, מאוד אוהב אותה אבל גם מאוד מאמין במשפט "אם אין אני לי- מי לי?".

אבל ברשותך, בוא לא נסיט את השרשור, אם בא לך להמשיך להתקשקש בעניין אתה מוזמן לפרטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תאמין לי, הגעתי ועברתי את כל הגילאים הללו, ולמרות שקשה פה, אין אחרת.

להיות "ציוני" ו"מחובר למדינה" זה לא לעמוד בצפירה ולשים את הדגל מייד אין צ'יינה הזה על האוטו ביום העצמאות.

אולי זה מגיע כשאתה רואה פיזית את הדם הנשפך ע"מ לאפשר את הדיון הזה.

פורסם

ראיתי דם נשפך, הצוות שלי ניסה להחיות חייל שקיבל כדור בראש מירי צלף, המחלקה שלי איבדה חייל בלחימה, ירו עלי לא מעט פעמים, יריתי על אחרים לא מעט פעמים.

האמן לי שחוויתי הכל מהכל.

זה עדיין לא אומר שאני לא יכול להכיר בכך שיש מקומות טובים יותר למרות הציונות שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי כל הטרמינולוגיה שגויה. אני מניח שזה התחיל מהמונח עליה לרגל, שיצר את המושג לעלות לארץ, אבל מה זה לרדת מהארץ?

אני מעדיף את המושג להגר, כמו בכל העולם הנאור. מי שחי במדינה שלא מתאים לו לחיות בה יכול לבחור מקום אחר. בלי משמעויות נסתרות או האשמה בדריכה על ערכי הציונות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אין מה לדבר על ירידה מהארץ, מבחינתי כל מי שמדבר על הרעיון הנלוז הזה, אין לו מה לחפש פה בכל מקרה.

אתה צודק, אין לי מה לחפש פה, אני לא אוהב את פה. אם תצוץ לי הזדמנות לעוף מפה, אנצל אותה מבלי לחשוב פעמיים.

סליחה שאני נלוז, לדברייך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מעולה, תודה רבה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הסיפור של הציונות נטו מתחיל לקבל גוון אחר אני חייב לציין, המחיה פה סופר קשה, אני מפרנס את עצמי ואין לי הורים שייתנו לי, המחשבות על חו"ל מדי פעם אפשריות אם באמת יהיו הצעות.

הבעיה מתחילה כשיש לך כאן בת זוג והמשפחה שלך ושלה כאן, אז נראה איך שוברים את הראש.

אני מאוד אוהב את המדינה ומוכן להקריב את חיי בשבילה, אבל אני מתאכזב כל פעם מחדש כאשר מטילים עליי עוד משקולת במוט המשקולות של החיים בישראל.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מילאתי את השאלון ביחס לעמדתי חדשה בעניין.

עצוב, אבל זו המציאות. אני הכי בעד מדינת ישראל, אבל אני נגד חבל התליה הכלכלי שמתהדק סביב לצוואר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

להורים שלנו לא היה יותר קל, והם נשארו, מה זה אומר על הדור הזה,אין לי מושג.

ובכל העולם אפשר להגר כי אדם הוא אדם, אנחנו, היהודים, נחשבים כפחות ממקקים אצל לפחות חצי מהגויים, פה בישראל אתה בנאדם, מחוץ לגבולות הללו, שאנחנו משלמים בדם ע"מ להגן, אתה לא יותר מטפיל על גבה של האנושות.

ואם מישהו, איפשהו, מהרהר במחשבה שהאנטישמיות נגמרה ואיתה הרצון לראות אותנו בחזרה בתאי הגזים...אז אנחנו אפילו לא נמצאים על אותה פלנטה.

פורסם

ההורים (לפחות אלה שלי) הגיעו לארץ כי האמינו שמדינת היהודים הציונית תהיה זו שתייצג נאמנה את מה שהם מאמינים בו.

מאז שנרצח כאן ראש ממשלה ובכל יום שעובר, אני מרגיש פחות ופחות שמדינת ישראל מייצגת אותי ו/או את עתיד העם היהודי (לפחות על פי תפיסת עולמי, כמובן שיהיו כאלה שיחלקו על כך).

היום, להרגשתי - המדינה הזו הפכה למגרש המשחקים של אנשים, גופים וקבוצות שלא רק שלא דואגים לעם ישראל, אלא אף מנצלים את תושבי המדינה לצרכיהם, ממש כמו במדינות עולם שלישי או בימי הביניים (שלטון פיאודלי). זה עוד לא שם, אבל זה מתקדם בכל פעם קצת.

ללא משפחה (אשה וילדים) הייתי כותב לך את הדברים האלה מחו"ל, לא מהארץ.

אנטישמיות? הייתה ותהיה. אפשר להסתדר איתה. אני הרבה יותר חושש מהמטורפים שיש כאן, הקיצוניים משני העמים.

• תוכן חדש...