Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר, אתה שוכח דבר אחד - פה אתה קובע את גורלך (ולא צריך להתחכם ולומר עכשיו שאנחנו מייעדים פה בעצמנו ולעצמנו, גורל גרוע).

בחו"ל - זה לא המצב, והאנטישמיות רק גואה ובמגמת עלייה.

alfa 156 2.5.

• תגובות 299
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם מישהו, איפשהו, מהרהר במחשבה שהאנטישמיות נגמרה ואיתה הרצון לראות אותנו בחזרה בתאי הגזים...אז אנחנו אפילו לא נמצאים על אותה פלנטה.

אמרתי זאת פעם ואומר זאת שוב, המדינה שבה אנו חיים היא המדינה הכי גזענית בעולם והכי פחות מקבלת את השונה, אז ככה שאנטישמיות ברחבי העולם פחות מדאיגה אותי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מילאתי.

עם כל הכבוד לציונות ולססמאות סביבה, לו יכולתי להחזיר את הגלגל לאחור - למשל 15 שנה אחורה, הייתי היום חי בחו"ל - בגרמניה ליתר דיוק.

כיום, עם כל המחויבויות המשפחתיות והעסקיות - זה בלתי אפשרי עבורי, לצערי הרב.

הקונספציה הזו, ש"ירידה" מהארץ היא אנטי ציונית היא תפיסת עולם מיושנת וגלותית במקרה הטוב, ושגויה ושקרית במקרה הרע.

אני ומשפחתי הקרבנו ומקריבים רבות למען המדינה, את המחיר הגבוה ביותר ואת הקרבנות היקרים ביותר.

אני מצולק פיזית ונפשית מתרומותיי למדינה,

אני משלם הרבה מאד מסים ישירים ועקיפים,

אני אוהב את המדינה שלי כמו בתסמונת האשה המוכה.

מז**נים לי את הצורה מבוקר עד ערב בכל צורה אפשרית ואני ממשיך "לאהוב" אותה.

מי שהזדמנה לו האפשרות להגר - אשריו.

הוא לא צריך להתנצל בפני אף אחד ולא לתת דו"ח לאף אחד.

פה בישראל אתה בנאדם,

אז זהו שלא.

פורסם
שמר, אתה שוכח דבר אחד - פה אתה קובע את גורלך

אני טוען שהחברה הישראלית הולכת והופכת לפאשיסטית מדי יום. מעצם טבעה - בחברה כזו אין מקום לדיעות הפרט ולרצונותיו.

זה עדיין לא שם, אבל להרגשתי - לא רחוק היום.

פורסם
להורים שלנו לא היה יותר קל, והם נשארו, מה זה אומר על הדור הזה,אין לי מושג.

ובכל העולם אפשר להגר כי אדם הוא אדם, אנחנו, היהודים, נחשבים כפחות ממקקים אצל לפחות חצי מהגויים, פה בישראל אתה בנאדם, מחוץ לגבולות הללו, שאנחנו משלמים בדם ע"מ להגן, אתה לא יותר מטפיל על גבה של האנושות.

ואם מישהו, איפשהו, מהרהר במחשבה שהאנטישמיות נגמרה ואיתה הרצון לראות אותנו בחזרה בתאי הגזים...אז אנחנו אפילו לא נמצאים על אותה פלנטה.

בויכוחים כאלה, שמבוססים על "כבוד" ועל שאר תחשות פנימיות, אין מה לדבר. עובדות ומציאות בשטח לא עושות יותר מדי רושם, ולמסקנה כבר הגיעו מבעוד מועד.

רק אם אפשר, כמה אדוני מרוויח בחודש?

פורסם
שמר, אתה שוכח דבר אחד - פה אתה קובע את גורלך (ולא צריך להתחכם ולומר עכשיו שאנחנו מייעדים פה בעצמנו ולעצמנו, גורל גרוע).

בחו"ל - זה לא המצב, והאנטישמיות רק גואה ובמגמת עלייה.

צודק. אנחנו לוקחים את גורלנו בידינו.

דוגמאות:

529.jpg

109.jpg

אני בטוח שבחו"ל יש מפלצות ברזל ובטון הרבה יותר רציניות מאלה על מנת להגן על היהודים!

פורסם

מילאתי, אבל אתה לא עושה הפרדה נחוצה (מאוד) בין "ירידה מהארץ" FOR GOOD, לבין מעבר ללימודים או שנתיים שליחות וכו'.

ואגב אנטישמיות, אתה מגיע לניו יורק, ורואה מי הנהגים החאפרים שבאים לאסוף נוסעים מתוך תור המניות, או לחלופין מי עוסק בסחר ברכוש של פושטי רגל, ואולי זה קצת מסביר למה שונאים אותנו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא מסביר כלום, השנאה ליהודים היתה אלפי שנים לפני "תור המוניות" ותהיה עוד אלפי שנים אחריה.

הדבר היחיד שהשתנה לאורך הדורות זאת ההנמקה לשנאה הזאת.

פורסם
צודק. אנחנו לוקחים את גורלנו בידינו.

דוגמאות:

529.jpg

109.jpg

אני בטוח שבחו"ל יש מפלצות ברזל ובטון הרבה יותר רציניות מאלה על מנת להגן על היהודים!

לא הבנתי אם אתה ציני או לא. מקווה שלא.

בכל מקרה, את מפלצות הברזל של ארצות חו"ל, הם מייעדים להגן על עצמם. לא על היהודים (פה או שם).

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא בהמנון, פה:

http://www.army.co.il/page/245

מאחר והחוק מחייב אותך להישבע (כלומר להתגייס ולשרת) אין בשבועה הזאת שום התחייבות, רק אקט טקסי. זו דעתי.

כשאתה אומר "מדינת ישראל", למה אתה מתכוון? לממשלות המושחתות, למערכת החינוך הכושלת, למערכת החוקים המקולקלת, או בכלליות לאנשים הקטנים וצרי האופקים ששולטים לך בחיים?

אני אוהב את ארץ ישראל, לא את מדינת ישראל. לפחות לא את הנוכחית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם יודעים מה קרה ליהודים בחו"ל לפני קום המדינה. אז עם כמה שקשה כאן נראה שעדיף. נכון שיש המון מיסים, מילואים וכו׳ אבל אני באמת חושב שאין לנו ארץ אחרת. וזה הוכח באלפיים השנים שלפני 48.

פורסם
אין מה לדבר על ירידה מהארץ, מבחינתי כל מי שמדבר על הרעיון הנלוז הזה, אין לו מה לחפש פה בכל מקרה.

אחחח, אין כמו שנאת חינם.

זו בדיוק אותה שנאת חינם בין דתיים לכאלה ש"לא דתיים מספיק" וכל הבולשיט הזה.

אנשים רוצים חיים נורמליים ושקטים, לכן מסתכלים על מקומות עם מחיה מעט יותר קלה שלא יגרמו להם להרגיש כמו שקית תרומת דם של מד"א.

כמה בזוי מצידם!

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לא מסביר כלום, השנאה ליהודים היתה אלפי שנים לפני "תור המוניות" ותהיה עוד אלפי שנים אחריה. הדבר היחיד שהשתנה לאורך הדורות זאת ההנמקה לשנאה הזאת.

רמזתי לכך שקל לשנוא עם של "סוחרים" ו"מתווכים". מי אוהב סוחר רכב? מי אוהב מתווך דירות? וזאת הנמקה שלא השתנתה. אמנם, יתכן והיהודים "נדחפו" למקצועות האלה בשל מגבלות היסטוריות (או כך לפחות קל לטעון), אך מסתבר שהם טובים בזה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1. בעת שישראל הייתה עצמאית בימי התנ"ך (גם כאשר התפצלה), היא נחרבה פעמיים וכל היושבים בה נטבחו/הוגלו.

2. היהודים שרדו בגולה 2000 שנה, למרות האנטישמיות (וזאת למרות כנסייה נוצרית חזקה בהרבה מאשר היום, מסעות צלב ומלחמות קודש מוסלמיות).

3. במהלך 2000 השנים הללו, למעט השואה שהייתה תוכנית שטנית אך ככל הנראה חד-פעמית, נרצחו ונהרגו אלפי יהודים (בשל יהדותם). זה אמנם נורא בכל קנה מידה, אבל אם תסתכל רגע במבט קר (עד כמה שזה אפשרי), מתוך מליוני יהודים שחיו וחיים בארצות ניכר (יותר מאשר בישראל). חלקם הגדול חי במקום כמו ארה"ב בו, אם נהיה אמיתיים - הסיכוי שמשהו רע יאונה להם הוא אפסי.

4. לעומת זאת - אם תראה את מחיר הדמים שישראל שילמה על אחזקת המדינה - תראה שבאופן יחסי, האחוז הרבה יותר גדול.

שלא תבין לא נכון - אני לא טוען לרגע שמדינה עצמאית ליהודים היא דבר לא טוב או לא נכון. אני טוען שבמצבה הנוכחי של המדינה, כאשר היא נפלה לידיים המתנהגות כמו משפחות פשע - עדיף לחלק גדול מאיתנו לחיות בחו"ל.

המדינה אינה מטרה, אלא אמצעי מחיה. ברגע שהפכת את המדינה למטרה (כל מדינה שהיא) - ביטלת עבור רוב תושביה את עצם הצורך בה. היא הופכת לגוף מנצל ולא גוף שאמור לתת תחושת שייכות, הגנה ורמת חיים סבירה ומעלה.

פורסם
למה אין לו מה לחפש? כולם צריכים לרצות לגור כאן?

בן אדם שעשה צבא ולא מצליח לסיים את החודש או בכלל לקנות דירה כי המדינה חונקת לו את הצורה אין לו זכות לחשוב על זה?

זו מדינה אוכלת יושביה ואני שם כסף שאם לרוב האנשים היו ביצים לקום וללכת זה מה שהיה קורה.

גבר, אתה רוצה ביטוח לאומי, אתה רוצה קופת חולים, בית חולים, קיצבאות, חינוך לכל, לימודים אקדמאים לכל חפץ? זה המחיר שצריך לשלם. וותר על כל מה שרשמתי למעלה ותראה איך יוקר המחיה יורד פלאים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...