Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

 

אז השבוע, אחרי כשנתיים וחצי ביחד, המטען המקורי של המחשב הנייד שלי, פשוט הפסיק לעבוד. בחיבור אקראי, גיליתי כי אין טעינה והמטען, למעשה, הפך ללא יותר מסתם "בלוק".

 

חשוב לי לציין לטובה את השירות של דל, אשר בשיחת טלפון אחת, החליף לי את המטען ללא שום בדיקה/ויכוחים באחד חדש. לפי מיטב הבנתי, זה לא עניין של מה בכך, אחרי פרק זמן של שנתיים וחצי, ועוד במיוחד כשמדובר במטען ולא במחשב הנייד עצמו. שמחתי לגלות שהאחריות ל-3 שנים, היא אכן אחריות אמיתית.

 

עכשיו לפואנטה:

 

טיפים לשמירה על המחשב הנייד - ישנם לא מעט. האם יש לכם טיפים לשמירה על המטענים עצמם?

 

במחשבה לאחור, אני זוכר שכל פעם שהסוללה התמלאה עד הסוף, ניתקתי את המטען מהמחשב, אך השארתי אותו מחובר לחשמל - האם מעשה זה גורם נזק למטען, מלבד הבזבוז המיותר של החשמל?

 

תודה מראש:).

פורסם

שני דברים ,

אחד חום - לא לתקוע אותו במקום שהוא לא יהיה קצת בסביבת אוויר (למשל מתחת למזרון או מתחת לכרית).

שני ,מכות ... למטען מסה גדולה ונפילה סביר שתעשה נזק למעגל .

דבר נוסף ואחרון ,חבר קודם את המטען לחשמל ואחכ למחשב

זהו בעקרון

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

הכי הכי חשוב במטען למחשב נייד זה החיבור היצוק שיוצא מהמטען למחשב

זה מקור כמעט כל הבלאגנים איתו, והוא מאבד מגע מהר מאוד

 

תשמור שהחיבור היצוק הזה יהיה ישר, ושום דבר לא ילחץ עליו וככה תשמור על המטען לאורך זמן

 

בנייד שלי אחרי בדיוק שנה (אולי קצת פחות) זו הייתה בדיוק הבעיה, הוחלף לי המטען, שמתי לב יותר והמטען החדש החזיק לי שלוש שנים נוספות(אגב המטענים של HP לא מי יודע מה בחיבור היצוק הזה)

את המטען שאחרי זה קניתי (ג'נרי עם ראש מתחלף שמתאים לכל מיני ניידים חברת ECO) כבר שמתי בתוך תיק מיוחד למטעני ניידים והוא נשמר כבר מעל ל-3 שנים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

4 מטענים למחשבים ניידים מחזיקים מעמד בלי תלונות בין שנתיים ליותר מ-5.5 שנים. פשוט לא משחקים יותר מדי עם החוטים, בעקר באזור המחברים, ולא מושכים בחוטים אלא במחברים בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

לא זכור לי שיצא לי להפיל את המטען יותר מדי ולמען האמת, אני חושב שכמעט וכלל לא הפלתי אותו. לא יצא לי לשחק עם החיבורים, אבל מה שכן, תמיד ליפפתי את הכבל סביב המטען, כשסיימתי להטעין. אולי הליפופים קצת שחקו את הכבל ואולי היה קצר חסר מזל מבפנים.

 

השארת המטען בחשמל, לא פוגעת בו בשום אופן?

פורסם

הליפופים האחה זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות למטען עם מחבר יצוק גמיש כזה זה פשוט משמיד את החיבור

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז איך אתם מכניסים את המטען לתיק כשאתם בנסיעות?

 

המחברים של המטען שהוא יצוק אליו - הסיוט הכי גדול, נשבר כל הזמן, אצלי מחזיק 4 וחצי שנים כמעט טפו טפו.. של HP.

הזמנתי אחד לא מקורי תחליפי, הוא מרגיש קל מדי, והוא מתחמם מהר מדי כשאני משחק ומאמץ את המחשב, אז חזרתי למקורי.

 

כמו כן על ספר ההדרכה היה כתוב לי קודם כל לחבר את המטען למחשב, אח"כ לחשמל, אחרים כותבים דברים הפוכים כאן, אין לי מושג מה נכון יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם

מגלגלים את הכבלים סביב עצמם ולא סביב המטען.

אצל רוב החברות יש סקוץ' שמיועד בדיוק לזה.

×
×
  • תוכן חדש...