Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לי לחרדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרדים יקרים (תרתי משמע), אתם הרי טוענים שהתפילות שלכם מגינות על חיילי צה"ל, על המדינה וכו וכו...

אם כך, מדוע נגד ההצעה לגיוסכם אתם יוצאים להפגין ברחובות, בדיוק כמו פלוגת חיילים ממושמעת המסתערת לכבוש את מבצר האויב ? בשביל מה אתם צריכים את זה ? התפילה שלכם הרי חזקה הרבה יותר, למה אתם לא נשארים בבית הכנסת ?

מוזר... כנראה קטונתי מלהבין את דרכה הנסתרת של התפילה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחוז החרדים שיענו לך בפורום מכוניות בשישי בערב אינו גבוה.

נסה מחר בבוקר בפורום אודיו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

the-bullets-are-real-your-god-is-not.jpg

איום הגיוס לצה"ל הוא הרבה יותר ממשי (רעיון פופוליסטי ומטומטם בפני עצמו, אבל זה כבר נושא לדיון אחר) מזה שבאמת יגיע צבא זר, ויכבוש את בני ברק/מאה שערים/וואטאבר, כי במקרה כזה יש חיילים של ממש (עם מדים ונשק והכל) שמגנים עליו, אז אפשר להגיד שאלוהים שלח אותם, בדיוק כמו אדם דתי שמתעורר אחרי ניתוח קשה ומסובך בטיפול נמרץ, מודה קודם כל לאלוהים, ואחר כך (אם בכלל) לרופאים.

עכשיו נגד "איום" גיוס לצה"ל אלוהים לא ממש יעזור, כי גם רשום לך בספרים מלפני 2000 שנה, שאותם היהודים שהיו מאמינים אדוקים, כשאויב היה מתקרב, היו לוקחים חרבות ומגנים, ויוצאים למלחמה, אז אין להם על מי לסמוך, אלא רק על עצמם, וחרדים זה ציבור הרבה יותר מגובש מאשר חילונים (יש סיבה לזה שמוצרים כשרים למהדרין עולים פחות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולי יש כאן חברים חרדים מברוקלין, שם לפי מיטב ידיעתי יש עוד כמה שעות עד ה-Shabbos :drinking:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
חרדים יקרים (תרתי משמע), אתם הרי טוענים שהתפילות שלכם מגינות על חיילי צה"ל, על המדינה וכו וכו...

אם כך, מדוע נגד ההצעה לגיוסכם אתם יוצאים להפגין ברחובות, בדיוק כמו פלוגת חיילים ממושמעת המסתערת לכבוש את מבצר האויב ? בשביל מה אתם צריכים את זה ? התפילה שלכם הרי חזקה הרבה יותר, למה אתם לא נשארים בבית הכנסת ?

דמגוגיה בגרוש (וגם זה כי אני לארג').

דבר ראשון, החרדים יוצאים להפגין נגד ההצעה לגיוסם כי רק לשבת ולהתפלל זה לא מספיק (אף אחד לא מצפה שאלוהים יתגלה לבני גנץ בחלום ויגיד לו שלא צריך לגייס חרדים, או ישרוף פחים במקומם), אלא צריך לקחת יוזמה ולעשות משהו ולקוות שאלוהים יישמע לתפילות ויעזור.

מבחינת הצבא זה די דומה - גם כאן צריך לשלב תפילה עם שירות צבאי, רק שלפי ההיגיון של החרדים החילונים הם אלה שעושים צבא והחרדים הם אלה שמתפללים, ככה שאין ממש סתירה בין 2 הדברים שהצגת.

ושלא תבין אותי לא נכון, אני דווקא בעד שירות צבאי לקומץ חרדים (למשל בנח"ל החרדי וכדומה) ושירות לאומי לכל השאר (כי אתה ממש לא צריך את כל החרדים בצבא, לא מבחינה כספית ולא מבחינת הקושי ליצור להם מסגרות שיתאימו), כאשר פטורים יינתנו רק ליחידי סגולה (כמו לעתודאים נניח), פשוט אני לא אוהב את אלה שסתם מחפשים את מי לשנוא ופותחים שרשורים בלי קשר רק כדי להקניט ולזרוע קצת שנאה ואיבה. הרי באותה מידה יכולת לשאול למה הערבים שכל כך אוהבים לקחת (בין אם זה ביטוח לאומי, גניבת רכבים ושאר זכויות) לא מוכנים ללכת לשירות לאומי בקהילה שלהם ולתרום מעצמם קצת אחרי כל מה שהם לוקחים ולוקחים...

פורסם
אולי יש כאן חברים חרדים מברוקלין, שם לפי מיטב ידיעתי יש עוד כמה שעות עד ה-Shabbos :drinking:

הם עובדים. אין לזם זמן לשוטט בפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דמגוגיה בגרוש (וגם זה כי אני לארג').

דבר ראשון, החרדים יוצאים להפגין נגד ההצעה לגיוסם כי רק לשבת ולהתפלל זה לא מספיק (אף אחד לא מצפה שאלוהים יתגלה לבני גנץ בחלום ויגיד לו שלא צריך לגייס חרדים, או ישרוף פחים במקומם), אלא צריך לקחת יוזמה ולעשות משהו ולקוות שאלוהים יישמע לתפילות ויעזור.

מבחינת הצבא זה די דומה - גם כאן צריך לשלב תפילה עם שירות צבאי, רק שלפי ההיגיון של החרדים החילונים הם אלה שעושים צבא והחרדים הם אלה שמתפללים, ככה שאין ממש סתירה בין 2 הדברים שהצגת.

אהה אוקי, אז זה בסדר. עכשיו הבנתי את ההגיון. מעניין שההגיון שלי אומר שאני בגיל 18 הייתי צריך לעשות מה שבא לי... אבל במקום זה איזה כוח עליון החליט בשבילי מה הכי הגיוני ושלח אותי לבקו"ם, החתים אותי על קיטבג מלא שטויות והריץ אותי בביסל"ש ממגדל 2 ל 8 איזה 100 פעמים כל לילה... חבל שלא הסברתי לו מה הגיוני, אולי הייתי מרוויח.

ושלא תבין אותי לא נכון, אני דווקא בעד שירות צבאי לקומץ חרדים (למשל בנח"ל החרדי וכדומה) ושירות לאומי לכל השאר (כי אתה ממש לא צריך את כל החרדים בצבא, לא מבחינה כספית ולא מבחינת הקושי ליצור להם מסגרות שיתאימו), כאשר פטורים יינתנו רק ליחידי סגולה (כמו לעתודאים נניח), פשוט אני לא אוהב את אלה שסתם מחפשים את מי לשנוא ופותחים שרשורים בלי קשר רק כדי להקניט ולזרוע קצת שנאה ואיבה. הרי באותה מידה יכולת לשאול למה הערבים שכל כך אוהבים לקחת (בין אם זה ביטוח לאומי, גניבת רכבים ושאר זכויות) לא מוכנים ללכת לשירות לאומי בקהילה שלהם ולתרום מעצמם קצת אחרי כל מה שהם לוקחים ולוקחים...

לא צריך אותם ? למה אותי היה צריך ? אין בעיה, שיקחו קומץ חרדים וקומץ חילוניים, אותו קומץ מכאן ואותו קומץ מכאן.

המשך ההקנטה, זריעת השנאה והאיבה בכחול :shock:.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

רזמל, מה קשור פורום האודיו?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בתור לא חרדי אני יכול לומר לך שאלו לא כל החרדים, אלא מה שנקרא ׳העדה החרדית׳. זה ישמע מצחיק, אבל לא כל החרדים משתייכים אליה, אלא בעיקר כל מיני פלגים הזויים, שיחד מצטברים לכמות כזו של אנשים (שעדיין מיעוט ביחס לשאר)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הם שורפים פחים / וזורקים מכל הבא ליד. (אבנים / אוכל / חיתולים / ציוד בית ועוד.)

וזה כי איזה רב (עלק. שהחליט שהוא טוב יותר מכל אדם אחר.) וגרם לחבורת טיפשים חסרי חוליות. ללכת אחריו כמו צאן לטווח.

אגב. היה לי השבוע שיחה עם בחור בן 17. חצי דתי. הוא סיפר לי 2 דברים. (דברים שברורים לי ולכם שהם שטויות במיץ)

1) למה הרב (עלק) עובדיה יוספון. צריך לנסוע ברכב יקר. כי הוא בן אדם מכובד. והוא צריך רכב יקר ונהג ומשרתים. כי הוא עילוי. והוא צריך ללמוד כל היום. ולהפיץ (להמציא) דברי תורה.

2) (והוא מוכן להשבע שזה אמת!!) ילד צעיר כבן 10-15. בזמן הבחירות קרע את העיינים של הרב עובדיה מהפוסטר של הבחירות.

ולמחרת הוא קם בלי ראייה. והרופאים לא מצאו תשובה. עד שהוא הלך לבקש מחילה מהרב על המעשה.

ורק למחרת חזרה הראיה שלו. (עם זה אמת. אני חצי סוס וחצי חמור.)

עכשיו. תספרו לי בבקשה.

למה הם יכולים לקבל שרותים מהמדינה. ולקבל כסף. והרבה כסף. ולדוגמא. הסעות בחצי מחיר לילידים לבתי הספר?

או ארוחות חמות לילדים לבתי הספר. ולא יכולים להחזיר למדינה בחזרה. ??

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
עכשיו. תספרו לי בבקשה.

למה הם יכולים לקבל שרותים מהמדינה. ולקבל כסף. והרבה כסף. ולדוגמא. הסעות בחצי מחיר לילידים לבתי הספר?

או ארוחות חמות לילדים לבתי הספר. ולא יכולים להחזיר למדינה בחזרה. ??

למה כלב יכול ללקק לעצמו את הביצים? כי הוא יכול...

עצוב לומר זאת, אבל גם הם יכולים.

הלוואי שהמנהיגים שאנו בחרנו היו עושים חצי ממה שהמנהיגים שלהם עושים עבורם.

פורסם

אי אפשר לגייס את כולם בבת אחת.

אי אפשר להפסיק תקציבים בבת אחת.

כמה שזה נשמע נחמד לגייס את כולם ולהוציא אותם לשוק העבודה זה בלתי אפשרי.

מדובר פה על אנשים שחוץ מטיפה עברית לא יודעים כלום-לא לכתוב,לא אנגלית ולא מתמטיקה ובטח שלא מקצועות מדעיים.

אנשים טיפשים ובורים-מי יקבל אותם?כמה נהגים אגד כבר יוכלו לקלוט?

[אין בכוונתי לפגוע בציבור הנהגים].

יש בקרבם הסתה ענקית נגד הציבור החילוני שבא "להרוס" אותם ואת היענו דברים חשובים שהם עושים.

לא רואה את החשיבות בלחזור על אותם 3 דפי תפילה כל יום מחדש ועוד לקבל על זה כסף מהמדינה.

יש אנשים שעושים את זה מצוין-אצלי בעבודה יש קבוצות של אנשים דתיים שנשארים ללמוד תורה שעה אחרי העבודה במשרד של מישהו-זה אפשרי.

לגבי הצבא-אין דבר כזה מגינים בתפילה,זה בולשיט שהם מספרים לעצמם כדי להצדיק את ההשתמטות המכוערת שלהם ולאחר מכן להשתמש ב"תורתו אומנותו" כדי לחיות כמו טפילים על חשבון הציבור היצרני והעובד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...