Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממליץ לך על הדגם של Karcher K2.120

מכונה בלחץ 100 באר(שזה מספיק לפי כל הביקורות פה בפורום, למרות שלפי מה שהבנתי יש הבדל בהשוואה למכונה שהיא 110 באר אך המחיר בהתאם).

הדגם שציינתי לך למעלה מגיע גם עם זרוע התזה מניפה(מומלץ יותר מהאבזור הרגיל שמגיע עם המכונה) וגם זרוע התזה טורבו.

המחיר שלו הוא 640 ש״ח, ואם תרצה תוכל לרכוש מקציף בנוסף לגרניק על מנת ליצור את שלב ה Snow Foam(הקצפת הרכב בסבון שמאפשר ללכלוך לרדת מהפח כתוצאה מסמיכות הקצף וגם דרך למניעת סווירלים למי שמתעניין).

הבאתי לך פירוט יותר ממה שציפית אני מתאר, אבל אם תהיה מעוניין, תיסלם, הרווחת :)

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם
לבור 160 באר

איזה דגם והאם הוא מספיק טוב בשביל לשטוף רצפה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

שבוע שעבר המכונה החלה לדלוף,שלחתי אותה לחברה לתיקון האחריות נגמרה לפני 3 חודשים.

השתמשתי במכונה בערך פעמיים בחודש,בחנות אמרו לי שזה כי השתמשתי בה יותר מ15 דקות (מחוברת לאספקת מים ולא 15 דקות של שימוש)

החלקים של המנוע שלה עשויים פלסטיק והוא נסדק וזה גורם לה לאבד לחץ,אצלי הלך המכסה שסתומים,250 שקל רק לתקן את הנזק ולא מבטיחים שזה לא יחזור.

משיטוט ברשת זו תופעה נפוצה בשלל המכונות של קרשר,ליבואן התנהלות עלובה שאפילו הנחה לא הסכימו לעשות,עברו רק 3 חודשים מגמר האחריות.

לא מתכוון לתקן אותה אני הולך לרכוש מכונה אחרת ולא של קרשר זה בטוח.

דרך אגב במעמד הקנייה בחנות מ.נ.מ לא נאמר לי דבר על לא לעבוד עם המכונה יותר מ15 דקות,ואם הייתי יודע שזה המצב לא הייתי רוכש אותה.

אבל איך שהגעתי לחנות אמרו לי שזה בגלל זה,אישית נוצרה לי תחושה של התנערות מאחריות ושלחו אותי קיבינמט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
עדכון:

שבוע שעבר המכונה החלה לדלוף,שלחתי אותה לחברה לתיקון האחריות נגמרה לפני 3 חודשים.

השתמשתי במכונה בערך פעמיים בחודש,בחנות אמרו לי שזה כי השתמשתי בה יותר מ15 דקות (מחוברת לאספקת מים ולא 15 דקות של שימוש)

החלקים של המנוע שלה עשויים פלסטיק והוא נסדק וזה גורם לה לאבד לחץ,אצלי הלך המכסה שסתומים,250 שקל רק לתקן את הנזק ולא מבטיחים שזה לא יחזור.

משיטוט ברשת זו תופעה נפוצה בשלל המכונות של קרשר,ליבואן התנהלות עלובה שאפילו הנחה לא הסכימו לעשות,עברו רק 3 חודשים מגמר האחריות.

דרך אגב במעמד הקנייה בחנות מ.נ.מ לא נאמר לי דבר על לא לעבוד עם המכונה יותר מ15 דקות,ואם הייתי יודע שזה המצב לא הייתי רוכש אותה.

אבל איך שהגעתי לחנות אמרו לי שזה בגלל זה,אישית נוצרה לי תחושה של התנערות מאחריות ושלחו אותי קיבינמט.

היי אריק , עלות תיקון ל 250 שקל לגרניק שעולה 399 ש"ח בכל חור אפשרי , פשוט גניבה לאור יום. מה גם שהאחריות הסתיימה לפני 3 חוד' כולה לא עשר שנים.

לא הבנתי , מה , הם מצפים שתנתק אותה מחיבור למים כל 12 דק' ?!

פורסם
עדכון:

אם אני לא טועה כתוב שאסור לעבוד איתה מעל 10 או 15 דקות רצוף אבל לא שצריך לנתק אותה מאספקת מים שזה חוצפה, תבדוק בחוברת שקיבלת איתה.

היה כתוב שאחרי x דקות עבודה צריך לתת לה x דקות מנוחה ,זאת אומרת שבעקרון אסור להשאיר את ההדק לחוץ מעל הזמן הזה רצוף. לדעתי הם קצת הגזימו בהאשמות שלהם כלפייך וסתם ניצלו את זה שלא קראת או לא ראית את ההוראות.

פורסם

זה מה שבחנות אמרו לי, לעולם המכשיר לא עבד יותר מדקות ספורות ברצף.

אמרו לי ספציפית מחובר לאספקת מים ולא לעבודה.

בכל מקרה רוב המנוע שם עשוי פלסטיק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

במוסך שאני הולך אליו ראיתי שיש להם גם מכונה של קרשר, אמנם דגם יותר רציני אבל לא מנתקים אותה מהמים כל פעם שמסיימים לעבוד איתה.

נראה לי שבחברה סתם מנסים להתנער מאחריות ולהפיל עלייך את האשמה כי בשום מקום לא ראיתי שכתוב שצריך לנתק אותה מהזרם מים אחרי כל כמה דקות עבודה.

בסיום עבודה אני באמת מנתק אותה כשאני מקפל את הציוד ונראה לי שזה מספיק.

פורסם

וואוו, מוזר! אני גם יודע שאסור לעבוד איתה יותר מ 15 דקות רצוף, כשקניתי את המכונה קראתי את הוראות השימוש.

אך נשמע מוזר מאוד מה שהם אמרו לך, שאסור שהיא תהיה מחוברת לאספקת מים יותר מ 15 דקות, ולא 15 דקות של שימוש, נשמע ממש התנערות מהאחריות שלהם.

אבל נראלי זה יגרום לי להיזהר, ולנתק את אספקת המים מהמכשיר ממש בעת סיום השימוש בגרניק.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

שוב, זה מה שנאמר בחנות לא אצל היבואן.

כך שאני לא יודע באמת אם זה נכון או שניסו לנפנף אותי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עזוב את מה שנאמר לך בחנות - מה כתוב בהוראות?

האם נכתב שאסור להפעיל את המכונה יותר מ-15 דקות ברצף או שאסור שהיא תהיה מחוברת לזרם המים יותר מ-15 דקות ברצף?

בחנות יכולים לומר מה שהם רוצים, למוצר יש ספר הוראות ומבחינתך הוא הקובע. אם הספר אומר אחרת, שילכו לישון על האף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...