Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה כולה קונה מכונת שטיפה לא בית,אני לא מבין מה אתה מתלבט כ"כ הרבה.

http://www.ebay.com/itm/25-karcher-extension-hose-for-power-washer-New-in-a-box-/281169599166?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4177039abe

זה 7.5 מטר? הוא מתחבר לצינור הרגיש ומוסיף לו עוד 7 וחצי מטר או שהוא מתחבר ישירות למכונה עצמה ויש רק 7 וחצי מטר?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

הצינור מתחבר לצינור הקיים ומוסיף לו 7.5 מטר.

רק תוודא עם המוכר שזה מתאים למכונה, על פניו הצינור נראה מתאים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
חבר'ה חבר'ה, דיי, לא באנו לאיים ולריב, באנו ללמוד אחד מהשני ולשתף.

haimiko2 - עם הגישה הזאת לא תגיע רחוק, באת לשתף מההתלהבות מהמכונה החדשה שקנית, באותה מידה חברים אחרים משתפים איתך מידע אישי שלהם שנרכש לאחר קריאה וניסיון ממושכים, חבל לבוא בגישה המזלזלת הזאת, וכמובן לא הבריונית הזאת.

תאמין לי שאני עובד בדיטיילינג מהצד, ודיי הרבה, ואני עדיין לומד דברים חדשים כול הזמן.

אז בוא נשנה גישה, נבוא בגישה חיובית, ותאמין לי שאם החיידק דיטיילינג הזה נתפס בך אתה תראה כמה אתה יכול ללמוד מהפורום הזה, בהצלחה.

אריק - יש אנשים שלא מוכנים להקשיב, יש לנו את אושריקו חברנו היקר, שלא משנה מה נגיד הוא עדיין יחשוב שהקורולה העתיקה שלו היא הרכב המושלם והטוב בעולם, המקרה פה כנראה דיי דומה וחבל לריב :wink:

הכל טוב :wink:

פורסם

חבר׳ה התחדשתי במכונה 4.100,אתמול הזמנתי היום הגיע 440 שקל עם משלוח,הספקתי כבר להפעיל ניראה ממש טוב,מחכה לאקדח קצף של ה0.6 ליטר 120 שקל במקום 200 בארץ,יש טענה של היצרן לא להשתמש במכשיר ללא מפריד מערכת,מה זה אומר? אתם גם משתמשים בזה או תרגיל מכירה של היצרן? אשמח לשמוע חוות דעת מאלו שמשתמשים במכשיר הרבה זמן,האם אתם מתחזקים את המכשיר איכשהו?,ניקוי מהנה לכולם ותודה

m7kj.jpg
פורסם
חבר׳ה התחדשתי במכונה 4.100,אתמול הזמנתי היום הגיע 440 שקל עם משלוח,הספקתי כבר להפעיל ניראה ממש טוב,מחכה לאקדח קצף של ה0.6 ליטר 120 שקל במקום 200 בארץ,יש טענה של היצרן לא להשתמש במכשיר ללא מפריד מערכת,מה זה אומר? אתם גם משתמשים בזה או תרגיל מכירה של היצרן? אשמח לשמוע חוות דעת מאלו שמשתמשים במכשיר הרבה זמן,האם אתם מתחזקים את המכשיר איכשהו?,ניקוי מהנה לכולם ותודה

אשמח אם תוכל לפרסם פה את המפרט של המכשיר שרכשת!

לא שמעתי שום דבר על מפריד מערכת, נשמע כמו עקיצה..

אני מחזיק במכשיר ארבעה ימים, מרוצה ממנו לבנתיים.

אני דואג לנקות אותו ולייבש אותו בסוף העבודה, מסדר את הצנרת והכלים כמו שצריך וסוגר אותו במחסן.

פורסם
אשמח אם תוכל לפרסם פה את המפרט של המכשיר שרכשת!

לא שמעתי שום דבר על מפריד מערכת, נשמע כמו עקיצה..

אני מחזיק במכשיר ארבעה ימים, מרוצה ממנו לבנתיים.

אני דואג לנקות אותו ולייבש אותו בסוף העבודה, מסדר את הצנרת והכלים כמו שצריך וסוגר אותו במחסן.

הספק: 1300 וואט

לחץ: מקס' 100 בר

קצב זרימת מים: 340 ל/ש

משקל: 4 ק"ג

אביזרים נלווים: אקדח התזה, צינור לחץ 3 מטר, זרוע טורבו

קירור מנוע ע"י מים - פטנט בלעדי של קרשר גרמניה

איך אתה מנקה ומייבש אותו?,אני יודע שאסור שיגע מים במכשיר כשהוא עובד,ידוע לך על כללי הזהירות בעבודה עם המכשיר?,איך לתחזק ולעבוד איתו בצורה נכונה על מנת לא להרוס את המשאבה?

אני אישית ישבתי קראתי את כל החוברת שהם נתנו,יש שם כמה דברים שלא ידעתי,כמו למשל שיש למכשיר צינור יניקה לחומרים חיצוניים..

קישור למכירה:

http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2617507

m7kj.jpg
פורסם

תפתח את הברז עד הסוף שאתה משתמש במכונה,סך הכול אין יותר מידי דגשים, תמיד ישפריצו קצת מים על המכונה שאתה עובד אין מה לעשות, היא די מוגנת אין מה לדאוג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הספק: 1300 וואט

לחץ: מקס' 100 בר

קצב זרימת מים: 340 ל/ש

משקל: 4 ק"ג

אביזרים נלווים: אקדח התזה, צינור לחץ 3 מטר, זרוע טורבו

קירור מנוע ע"י מים - פטנט בלעדי של קרשר גרמניה

איך אתה מנקה ומייבש אותו?,אני יודע שאסור שיגע מים במכשיר כשהוא עובד,ידוע לך על כללי הזהירות בעבודה עם המכשיר?,איך לתחזק ולעבוד איתו בצורה נכונה על מנת לא להרוס את המשאבה?

אני אישית ישבתי קראתי את כל החוברת שהם נתנו,יש שם כמה דברים שלא ידעתי,כמו למשל שיש למכשיר צינור יניקה לחומרים חיצוניים..

קישור למכירה:

http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2617507

הדגם שרכשת הוא לא K4.100, זה K2.100.

כשהוא מתלכלך אני מעביר עליו סמרטוט רטוב ומייבש אותו ישירות.

הגיעה לי חוברה הוראות, אבל ההסברה בה הייתה ממש שטחית ולא מורחבת.

דברים ברורים מאילו כמו לא להשפריץ על חשמל ובני אדם או חיות מחמד וכאלה..

מישהו פעם ניקה את הכלב שלו עם גרניק? :|

פורסם
תפתח את הברז עד הסוף שאתה משתמש במכונה,סך הכול אין יותר מידי דגשים, תמיד ישפריצו קצת מים על המכונה שאתה עובד אין מה לעשות, היא די מוגנת אין מה לדאוג.

דווקא אצלי בבית המים הלחץ מים מאוד חזק וקיבלתי המלצה לא לפתוח את הברז עד הסוף כי זה מזיק למנוע

פורסם
דווקא אצלי בבית המים הלחץ מים מאוד חזק וקיבלתי המלצה לא לפתוח את הברז עד הסוף כי זה מזיק למנוע

יש למכשיר מפסק אלקטרוני, ברגע שיש מספיק מים באגירה הפנימית שלה היא סוגרת את המפסק הזה.

פורסם

מאיפה הזמנת את האקדח המקציף ?

אשמח גם לקישור

• תוכן חדש...