Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזו אחזקה לקויה?

אשמח אם תפרט.

לאורך כל השנים הצינור היה בחצר (עם המכונה) בעיקר תחת שמש כבדה, אבל מעבר לזה - ברב הפעמים שהשתמשו לי במכשיר (משפחה, שכנים וכו) גילגלו את הצינור בכוח - ומדובר על צינור קשיח שלאט לאט נחלש עד שפשוט התחיל להיסדק.

פורסם

תודה על המידע, אזכור לא להשאיר את המכונה בשמש, לא עשיתי זאת עד כה, עכשיו אקפיד שזה גם לא ייקרה.

לצינור אני נותן להתגלגל לבד לצורה שבה הוא הגיע, ללא כוח.

פורסם

האמת היה להם כמה ימי מכירות עם מבצעים די טובים שנגמרו היום,אז אני לא יודע אם תוכל לקנות אותה במחיר הנ"ל.

אבל שווה לתת לשם קפיצה לנסות.

דרך אגב איפה אתה עושה מילואים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תודה על המידע, אזכור לא להשאיר את המכונה בשמש, לא עשיתי זאת עד כה, עכשיו אקפיד שזה גם לא ייקרה.

לצינור אני נותן להתגלגל לבד לצורה שבה הוא הגיע, ללא כוח.

בדיוק. יש לו קוטר גלגול רחב יחסית בגלל הקשיחות שלו - כשמפעילים כוח ומצמצמים את הקוטר הצינור נפגע ואט אט נחלש משמעותית עד כדי שבירה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז אתמול בערב החלטתי להזמין את המכשיר, התלבטתי בין מה שרכשתי לאחד זול יותר ובסוף החלטתי שאם כבר אז כבר ולקחתי את הטוב יותר.

היצרן הוא גרמני, חברה מוכרת מאוד בתחומה Kärcher.הדגם הוא K2.425.

הקיט הוא בסיסי ומגיע עם המנוע עצמו, מיכל סבון פנימי, אקדח, 2 קנים (מניפה, ורוטור מוגבר 150%), צינור 5 מטר.

קניתי בנוסף גם אקדח מקציף וקיבלתי מתנה ליטר סבון ייעודי לרכב שפשוט עושה מסך קצף מטורף שעושה את העבודה ומשאיר אחריו שכבה מדהימה של ווקס.

המכשיר שוקל 5 קילו ולא מסורבל, מותאם על גוף המכשיר מקומות לאחסון הקנים והאקדח ככה שצריך רק מים וסבון ואפשר לעבוד.

היופי בדגם הזה שיש לו יכול לעבוד באמצעות שאיבת המים ממקור מסוים והוא לא מוגבל רק להזנה מהברז, זאת אומרת שאפשר לעבוד במקומות ללא הזנה עם דלי מלא מים.

ההתרשמות שלי ממנו מהפעם הראשונה היא ממש טובה, הקנה מניפה בעל שליטה ואפשר לקבוע את עוצמת הלחץ החל מ 20 עד 110 באר, הקנה השני פשוט מפחיד בעוצמתו, נגעתי בזרם מים שהוא מוציא מרחוק תוך כדי הפעלה וזה היה כואב כמו מכה ממוט ברזל, זה מקלף צבע מעמוד חשמל ברחוב !!!!

הספקתי לנקות את שני הרכבים בבית ועוד מרפסת עם דק שהברקתי וזה היה קל ללא מאמץ.

ממליץ מאוד על המוצר, לגבי מחירים מי שרוצה לדעת אני אמסור בפרטי.

כמה תמונות מהיום:

המקציף

zoofjwygd1uw.jpg

סוף עבודה

2inz2elnynzy.jpg

סרטון

http://www.youtube.com/watch?v=RXGWd4Dtp8g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

חביב ביותר, אני גם מתכוון לקנות גרניק של Kärcher בקרוב, אני חשבתי ש 100 בר אולי לא יספיקו לי עכשיו אני רואה שלא צריך יותר מיזה, זה כבר מתחיל להיות מסוכן חחח

חבל שלא צילמתה סרטון של עבודת השטיפה עצמה, אבל שמתי לב שלא היה לך מי שיצלם אותך, למרות שיכולתה לשים את המצלמה בצד ושצלם קבוע.

מה שכן הלחץ נראה מספיק חזק וזה רק 10 בר יותר מהמכונה היותר זולה.

מה אורך הצינור שקיבלתה איתה?

שלח לי את מחיר עסקת החבילה ומאיפה רכשתה אותה.

ועריכה יפה של המספר בתמונה:-D

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
חביב ביותר, אני גם מתכוון לקנות גרניק של Kärcher בקרוב, אני חשבתי ש 100 בר אולי לא יספיקו לי עכשיו אני רואה שלא צריך יותר מיזה, זה כבר מתחיל להיות מסוכן חחח

חבל שלא צילמתה סרטון של עבודת השטיפה עצמה, אבל שמתי לב שלא היה לך מי שיצלם אותך, למרות שיכולתה לשים את המצלמה בצד ושצלם קבוע.

מה שכן הלחץ נראה מספיק חזק וזה רק 10 בר יותר מהמכונה היותר זולה.

מה אורך הצינור שקיבלתה איתה?

שלח לי את מחיר עסקת החבילה ומאיפה רכשתה אותה.

ועריכה יפה של המספר בתמונה:-D

בקרוב אני אסדר חצובה וצילום כמו שצריך, הלחץ מטורף ואני לא מתקרב יותר מדי.. בדקתי הצמדה של הפיה לעמוד חשמל - התפורר כמו בורקס..

הצינור 4 מטר אם אני לא טועה..

מפה רכשתי, שירות 10!

קישור

פורסם
בקרוב אני אסדר חצובה וצילום כמו שצריך, הלחץ מטורף ואני לא מתקרב יותר מדי.. בדקתי הצמדה של הפיה לעמוד חשמל - התפורר כמו בורקס..

הצינור 4 מטר אם אני לא טועה..

מפה רכשתי, שירות 10!

קישור

אז מה דעתך יספיק 100 בר עם אקדח טורבו?

שאלה שמעניינת אותי, לא בורח קצת מים מהצינור לחיבור עם המכונה? זה החשש שלי עם המכונות האלה שהצינור השתחרר כזה.

כי אני צריך להעביר צינור באורך 40 מטר ולא בא לי שהשתחרר לי הצינור פתאום כי גם הפתח של הברז נמצא אצלי במרחק של 30 מטר.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אתה שוטף את הרכב מקרוב יותר מידי,שאתה שומע את הרעש שיש בסרטון זה אומר שאתה קרוב מידי לפח.

אתה יכול בקלות לגרום לנזק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני גם מתלבט בינה לבין המכונה היותר פשוטה של ה100 באר..

אני מדמיין או שבאמת המכונה מאוד שקטה?

אין לה בעיה לשאוב מדלי מים? הלחץ ביציאה מספיק חזק לשטיפת הרכב?

קנית אותה במחיר שבאתר או במחיר זול יותר?

וכמה עלה לך עם האקדח מקציף והראש רוטור?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
אתה שוטף את הרכב מקרוב יותר מידי,שאתה שומע את הרעש שיש בסרטון זה אומר שאתה קרוב מידי לפח.

אתה יכול בקלות לגרום לנזק.

זה פשוט בגלל שלמכונות האלה אין מספיק כוח מוסיפים להם ראש שעושה פעלולים וסיבובים כדי להסוות את זה

אגב לא יפה להשפריץ ככה לרחוב על רכבים של אחרים אחרי זה יישארו להם סימנים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ההבדל בין המכונה הנ"ל לבין המכונה הפשוטה יותר K2.100 הוא לא גדול מבחינת ביצועים.

10 באר ועוד 40 ליטר שעה לטובת המכונה היותר חזקה,ועוד זרנוק עם פיה משתנה,יכולת יניקה מדלי ומיכל סבון,תחליט אם זה שווה לך עוד 700 ש"ח (המכונה הפשוטה עולה 399)

זה פשוט בגלל שלמכונות האלה אין מספיק כוח מוסיפים להם ראש שעושה פעלולים וסיבובים כדי להסוות את זה

אגב לא יפה להשפריץ ככה לרחוב על רכבים של אחרים אחרי זה יישארו להם סימנים

זה זרנוק טורבו וככה הוא עובד,הוא מגדיל את הלחץ בעוד 50% ובגלל זה אסור לשטוף איתו את הרכב מקרוב,זה לא שלמכונה אין כוח.

באותה מידה הוא יכול לשטוף את הרכב עם הזרנוק עם הפיה המשתנה ולשטוף יותר מקרוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני משתמש בקרצ'ר 100 באר היא פשוט מעולה!

קטנה, קומפרטית אך בעלת כוח ובאמת שלדעתי לא צריך יותר.

אני קניתי ב400 שקל רק עם הקנה טורבו אני משתמש בו אבל החיסרון היחיד שהצינור קצר וצריך לפעמיים ללכת עם המכונה לי זה לא באמת מפריע כי היא לא שוקלת הרבה וגם יש לי אוטו קטן.

בקיצור ממליץ בחום

• תוכן חדש...