Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי יש מקציף קטן, 0.6 ליטר.

אני שם בו פקק שמפו וכל השאר מים וזה עושה פלאים!!

אני לא יודע מה הנפח, אך יש לי את המקציף הקטן שהגיע עם ה-KARCHER.

פשוט לא רשום כלום על אריזת הסבון :brickwall:

תודה על המידע - אם זה ככה אז זה יקח שנים עד שהשמפו יגמר

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עברתי היום ליד החנות פולק, אז נכנסתי ושוב ביררתי על המוכנה של ה 100 בר, אמרו לי שההיא נמכרה, אבל יש אחת אחרת 100 בר דגם אחר, ב 650 שקל, עם שני זרנוקים ולא אחד.

אמרתי למוכר שפעם שעברה הציעו לי מכונה של קרצר ב 550 שקל עם שני זרנוקים ב 550, אז הוא אומר לי אין דבר כזה, כניראה שהורידו לך משהו מהחבילה, ואמרתי שלא הורידו כלום, זה מה שהציעו לי אז..

אז הוא אומר לי מה שיש לנו עכשיו עולה 650 אני יכול לעשות לך אותה ב 600, ביקשתי שיעשו ב 550 לא רצו אז הלכתי.

וזה אותה מכונה שנמכרת ב 400 שקל למה שאני ישלם על עוד זרנוק 200 שקל הוריד לי 50 שקל עלק. 550 זה אמור להיות המחיר הרגיל.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

נכון ראיתי שהתחילו למכור את הקרשר k2. 100 עם 2 זרנוקים והליקופטר למרצפות והעלו את המחיר ב200 שח.

ולמי ששוטף את הרכב זה מיותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אם אני זוכר נכון, המקציף 0.6 עם הווסת בצד זה הגדול, הקטן זה 0.3 והוא ללא ווסת.

אמת.

עברתי היום ליד החנות פולק, אז נכנסתי ושוב ביררתי על המוכנה של ה 100 בר, אמרו לי שההיא נמכרה, אבל יש אחת אחרת 100 בר דגם אחר, ב 650 שקל, עם שני זרנוקים ולא אחד.

אמרתי למוכר שפעם שעברה הציעו לי מכונה של קרצר ב 550 שקל עם שני זרנוקים ב 550, אז הוא אומר לי אין דבר כזה, כניראה שהורידו לך משהו מהחבילה, ואמרתי שלא הורידו כלום, זה מה שהציעו לי אז..

אז הוא אומר לי מה שיש לנו עכשיו עולה 650 אני יכול לעשות לך אותה ב 600, ביקשתי שיעשו ב 550 לא רצו אז הלכתי.

וזה אותה מכונה שנמכרת ב 400 שקל למה שאני ישלם על עוד זרנוק 200 שקל הוריד לי 50 שקל עלק. 550 זה אמור להיות המחיר הרגיל.

כי זרנוק נוסף עולה בסביבות 250 שקל אחי..

נכון ראיתי שהתחילו למכור את הקרשר k2. 100 עם 2 זרנוקים והליקופטר למרצפות והעלו את המחיר ב200 שח.

ולמי ששוטף את הרכב זה מיותר.

הייתי רוצה הליקופטר לרצפות, נראה לי שימושי..

פורסם

דווקא לי אמרו אז בחנות שזרנוק עולה עוד 150

ודיברתי איתם על כבל יותר גדול הם מראש אמרו לי שאני לא אקנה גם כי הכבל מאריך עולה יותר מהמכונה עצמה.

הזוי ביותר שזה ככה, איך יכול להיות שכבל עולה יותר מהמכונה?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

באיביי אפשר למצוא צינורות מאריכים / ארוכים יותר במחיר יותר זול.

זה לא חדש שבארץ עושקים לנו את הנשמה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
באיביי אפשר למצוא צינורות מאריכים / ארוכים יותר במחיר יותר זול.

זה לא חדש שבארץ עושקים לנו את הנשמה.

תאמת שתיכננתי כבר מחר להזמין את המרסס הידני של גלוריה אבל להפתעתי הגרניק של קרצ'ר עולה לטענתכם 400 ש"ח,לדעתי אקנה אותו,רק רציתי לדעת אילו חלקים אני אמור לרכוש במידה ואני מעוניין בריסוס הרכב עם שמפו ושטיפה שלו במים,אשמח לדעת אם מישהו הזמין את המכשיר מהאיביי מדובר על k2.100,האם הוא שואב מים מתוך דלי?,ואיפה האקדח קצף יעלה זול יותר,בארץ או באיביי?

תודה רבה וניקיון מהנה!

m7kj.jpg
פורסם
דווקא לי אמרו אז בחנות שזרנוק עולה עוד 150

ודיברתי איתם על כבל יותר גדול הם מראש אמרו לי שאני לא אקנה גם כי הכבל מאריך עולה יותר מהמכונה עצמה.

הזוי ביותר שזה ככה, איך יכול להיות שכבל עולה יותר מהמכונה?

הצינורות האלה עומדים בלחצים מטורפים, אני מניח שלא עושים אותם מפלסטיק סינטטי כמו שבגינה..

פורסם

הבנתי שהקצף שיוצא מהאקדח קצף של הקרצ'ר הוא לא כזה סמיך,האם יש לכם תחלופה לאקדח קצף אחר שמתחבר לקרצ'ר?

אתם מרוצים מהאקדח של הקרצ'ר?

ראיתי שהקצף לא כזה רע אבל באמת שהוא לא מחזיק מספיק זמן על הרכב והוא נוזל דיי מהר,מה דעתכם מנסיונכם האישי?

m7kj.jpg
פורסם
הבנתי שהקצף שיוצא מהאקדח קצף של הקרצ'ר הוא לא כזה סמיך,האם יש לכם תחלופה לאקדח קצף אחר שמתחבר לקרצ'ר?

אתם מרוצים מהאקדח של הקרצ'ר?

ראיתי שהקצף לא כזה רע אבל באמת שהוא לא מחזיק מספיק זמן על הרכב והוא נוזל דיי מהר,מה דעתכם מנסיונכם האישי?

זה לא האקדח, זה סוג השמפו והיחסי ערבוב!

פורסם
זה לא האקדח, זה סוג השמפו והיחסי ערבוב!

זה האקדח.

האקדח המקורי של קרשר לא מערבב בתוכו גם אוויר לכן הקצף עם שמפו להקצפה לא יצא סמיך מאוד,אלא סמיך נוזלי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איזה כדאי בכל זאת לקנות את האקדח הזה ?

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Karcher-Snow-Foam-0-6-L-Adjustable-Lance-Nozzle-K-series-Car-Valet-/321206593796?pt=UK_Home_Garden_PowerTools_SM&hash=item4ac967a904

או את הקטן יותר ללא הווסתים?

מה לדעתכם יוציא קצף יותר סמיך?

וגם האם אתם מכירים תחליף לאקדח קצף המקורי שמתחבר ונותן קצף טוב יותר למכונה של קרצ'ר?

m7kj.jpg

• תוכן חדש...