Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי יש כמה דגשים על השימוש במכשיר כמו:

בהפסקות של חוסר שימוש במכשיר של מעל ל2 דקות יש לכבות את המכשיר

לפני איחסון למשך תקופת החורף יש לבצע את הפעולה הבאה:

א.הדלק מכשיר ללא חיבור צינור מים+צינור לחץ גבוה למשך דקה מקסימום על מנת להוציא מהמערכת את כל שאריות המים,קור חזק פוגע במכשיר ואביזריו

ב.טיפול לפני איחסון המוצר-הסר מסנן מצינור שאיבת נוזלים+מסנן מפתח כניסת המים למכשיר ולנקות מתחת למים זורמים

לינק לאקדח קצף-

http://www.ebay.com/itm/321206593796?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

m7kj.jpg
  • תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אצלי יש כמה דגשים על השימוש במכשיר כמו:

בהפסקות של חוסר שימוש במכשיר של מעל ל2 דקות יש לכבות את המכשיר

לפני איחסון למשך תקופת החורף יש לבצע את הפעולה הבאה:

א.הדלק מכשיר ללא חיבור צינור מים+צינור לחץ גבוה למשך דקה מקסימום על מנת להוציא מהמערכת את כל שאריות המים,קור חזק פוגע במכשיר ואביזריו

ב.טיפול לפני איחסון המוצר-הסר מסנן מצינור שאיבת נוזלים+מסנן מפתח כניסת המים למכשיר ולנקות מתחת למים זורמים

לינק לאקדח קצף-

http://www.ebay.com/itm/321206593796?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

חבל הייתה מזמין כבר את המקציף הלא מקורי, שאומרים כאן שהוא הרבה יותר טוב מהמקורי, בגלל יכולת סמיכות ההקצפה שלו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
מאיפה מזמינים את הלא מקורי?

איך הוא מתחבר?

אשמח לקישור

בבקשה..

360 ש"ח, לדעתי מיותר לחלוטין והמקורי לא נופל ממנו.

פורסם

אעבוד עם המקורי לביינתים,ניראה עד כמה אני יהיה מרוצה מהקצף,הבנתי שיש משהו יותר בקטע וויזואלי שהקצף מחזיק על הרכב מאשר עניין של אפקטיביות..

m7kj.jpg
פורסם

יש הרבה סוגים של מקציפים לא מקוריים, מנסיון המקציף המקורי עושה את העבודה רק עם הסבון של הקרשר ובדילול נמוך.

עם סבונים אחרים הקצף משמעותית דליל יותר.

זה ממש לא אפקט וויזואלי, ככל שהקצף יותר סמיך כך הוא מחזיק יותר על הרכב ומפרק את הלכלוך.

ברגע שהקצף לא מחזיק על הרכב הלכלוך לא מתפרק באותה יעילות.

אם כבר אתה מוציא כסף אז רק את הלא מקורי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
יש הרבה סוגים של מקציפים לא מקוריים, מנסיון המקציף המקורי עושה את העבודה רק עם הסבון של הקרשר ובדילול נמוך.

עם סבונים אחרים הקצף משמעותית דליל יותר.

זה ממש לא אפקט וויזואלי, ככל שהקצף יותר סמיך כך הוא מחזיק יותר על הרכב ומפרק את הלכלוך.

ברגע שהקצף לא מחזיק על הרכב הלכלוך לא מתפרק באותה יעילות.

אם כבר אתה מוציא כסף אז רק את הלא מקורי.

עוד לא קיבלתה את המתאם?

אני מחכה לוידאו קצפת שלך :p

פורסם

אריק קנה את המקציף במחיר יותר זול מאתר שלא מופיע באיביי אני חושב, אריק אשמח אם תשים פה שוב את הלינק אני לא יודע באיזה דיון פרסמתה את הלינק של המקציף הלא מקורי שהזמנתה.

פורסם

rsm130d הלחץ מים לא גרם לזה, הוא רק הגדיל פגיעה שהייתה קיימת, האם מצאת הרבה עדויות לתופעה הזאת של שימוש במכונות לחץ? כי הרבה מאוד אנשים וגם דיטיילרים משתמשים במכונות ללחץ מים

פורסם
תיזהרו עם השימוש בגרניק .

אתם לא רוצים להגיע למצב כמו שלבחור הזה :

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=319452

**אם אסור להכניס קישורים מפורומים אחרים , אתם יכולים למחוק .

אל תגזים כניראה שהרכב הזה נצבע בצבעי גואש עם שעווה או משהו כזה, זה לא אמור לקרות, אבן כן אנחנו מודעים לזה שלא מומלץ לעבוד קרוב מידי לפח הרכב. גם לא מומלץ גרניק שלחץ גבוה מידי לרכב 130 ניראה לי זה המקסימום המומלץ לרכב פרטי.

ד''א שמתם לב שבכל פורום חייב להיות מישהו עם אווטר של הכלב הזה image.php?u=55586&dateline=1340217212

פורסם

אני כרגע בעבודה אני יגיע הביתה לקראת הבוקר אני ישים לינק, עוד לא קיבלתי את המתאם אני מקווה שאקבל אותו בקרוב.

בתמונות של האימפרזה רואים בבירור שזה לכה שהתקלפה, לכן סביר להניח או שהלכה כבר הייתה שרופה או שהרכב נצבע מחדש בצורה לא מקצועית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...