Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו התקשרתי שוב כדי לשאול איזה חנויות מוכרות את הכונות של Karcher באזור הצפון

זאת שענתה לי הביאה לי רשימה של חנויות, מתוכם אני מכיר 2 ו2 לא מכיר, התקשרתי לחנות אחד בשם טכנו שלומו

אמרו שהם לא מחזיקים כבר את הדגם K3.550 ושזה דגם ישן, וגם אם אני ישיג אותה יהיה בעיה למצוא לה חלקים

אמרו שהם מוכרים את ה 130 בר שזה עולה שם 1800 שקל גם מאוד יקר.

וחנות שניה בשם שירות רם, התקשרתי בכלל אמרו לי שהם לא מוכרים מכונות רק מתקנים כל מיני סוגי מכשירים.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עכשיו התקשרתי שוב כדי לשאול איזה חנויות מוכרות את הכונות של Karcher באזור הצפון

זאת שענתה לי הביאה לי רשימה של חנויות, מתוכם אני מכיר 2 ו2 לא מכיר, התקשרתי לחנות אחד בשם טכנו שלומו

אמרו שהם לא מחזיקים כבר את הדגם K3.550 ושזה דגם ישן, וגם אם אני ישיג אותה יהיה בעיה למצוא לה חלקים

אמרו שהם מוכרים את ה 130 בר שזה עולה שם 1800 שקל גם מאוד יקר.

וחנות שניה בשם שירות רם, התקשרתי בכלל אמרו לי שהם לא מוכרים מכונות רק מתקנים כל מיני סוגי מכשירים.

תבקש מהם לבדוק עבורך איפה המוצר קיים במלאי וצור קשר עם החנות,מקסימום תשלם עוד משלוח 40 ש"ח לups

m7kj.jpg
פורסם
תבקש מהם לבדוק עבורך איפה המוצר קיים במלאי וצור קשר עם החנות,מקסימום תשלם עוד משלוח 40 ש"ח לups

הם לא יכולים לדעת באיזה חנויות קיים המוצר במלאי, הם יכולים רק לתת לי רשימה של חנויות שהם עובדים איתם, לא כל חנות עושה משלוחים, לכן ביקשתי חנויות מאזור הצפון.

אולי אני ירד מהדגם הזה וזהו למרות שהוא נשמע לי הכי טוב ומשתלם, כל השאר יקרים מאוד, או המכונה של ה 400 שמגיע עם צינור קצר ובלי גלגלים או זרנוק נוסף.

אולי שווה לי לבדוק מכונות של חברת לבור? המחירים שם הרבה יותר נוחים, אבל אני חושש קצת ללכת על החברה הזאת היא לא ממש פופולרית.

יש עוד חברות של מכונות שטיפה בלחץ כמו של חברת בוש ועוד, אבל אני רוצה להשיג גם אקדח קצף וחושש שיהיה בעיתי למצוא להם אחד כזה.

פורסם

עכשיו אני עצבני,הגיע המתאם לקרשר חיברתי אותו הכול טוב ויפה.

לוחץ על ההדק המכונה עושה רעש של עובדת,אבל לא יוצא מים ואז נכבית.

אני אוכל תסביכים נהרסה המכונה,מפרק את המקציף ומסתכל בפנים,יש פקק שחוסם את הכניסה של המים.

מוציא את הפקק,המקציף משפריץ מכל החיבורים ולא מקציף,מחזיר את הפקק,לא יוצא מים.

מוציא את הפקק מהמקציף משפריץ ולא מקציף!:brickwall:

הוא כאילו מזרים מים אל המיכל במקום לשאוב ממנו.

נראה לי נשברתי אני הולך להזמין מקציף אחר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
עכשיו אני עצבני,הגיע המתאם לקרשר חיברתי אותו הכול טוב ויפה.

לוחץ על ההדק המכונה עושה רעש של עובדת,אבל לא יוצא מים ואז נכבית.

אני אוכל תסביכים נהרסה המכונה,מפרק את המקציף ומסתכל בפנים,יש פקק שחוסם את הכניסה של המים.

מוציא את הפקק,המקציף משפריץ מכל החיבורים ולא מקציף,מחזיר את הפקק,לא יוצא מים.

מוציא את הפקק מהמקציף משפריץ ולא מקציף!:brickwall:

הוא כאילו מזרים מים אל המיכל במקום לשאוב ממנו.

נראה לי נשברתי אני הולך להזמין מקציף אחר.

וואי איזה באסה זה, לא מספיק נשבר לך החלק בהתחלה, אחריזה שלחו לך חלק חדש יותר חזק, בסוף המכונה גם לא עובדת עם המקציף הזה, מצב ממש מבאס.

אבל מה הבעיה במקציף עצמו? איך יש לו פקק שחוסם אותו ושאתה מוציא אותו אז הכל משפריץ? משהו לא הגיוני שם, אתה בטוח שעשיתה שימוש נכון עם המקציף?

פורסם

לא צריך להיות גאון כדי לתפעל את המקציף,זה כולה לחבר אותו ולעבוד,אבל שאני מנסה לעבוד איתו עם הפקק הזה המכונה מפסיקה לעבוד כי הוא חוסם את הפתח.

הרי אני חוסם את הכניסת מים איך הוא יעבוד?

אז הוצאתי את הפקק הזה והמקציף במקום לשאוב מים מהמיכל הוא פשוט מזרים עוד מים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ראיתי במספר אקדחי קצף שיש מעל למיכל סבון שסתום שמשפיע על סמיכות הקצף, ככל הנראה השסתום שולט על זרם כניסת המים.

בדוק אם השסתום הזה אצלך אולי במצב סגור (אם קיים מצב כזה בכלל)

רק מציע פתרונות אפשריים, מקווה בשבילך שזאת הבעיה באמת

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
נקנה אקדח קצף מi4d, נמאס לי להתעסק בשטויות.

תרשום לי פה את הדגם של הקרשר שלך ותן קישור למקציף, אני רוצה לבדוק אם הם תואמים בכלל :|

פורסם

אני לא מוצא שום בעיה, רשום 1K-7K, מה שעלול לעורר חשד זה שהם מוסיפים לערכה סרט לאיטום.

זאת אומרת שהם מכירים במוצר כלא אטום?

אני במקומך לא הייתי מוותר כ"כ מהר, 50 אירו לא מוצאים ברחוב.

פורסם

סליחה התבלבלתי,הלינק שנתתי מקודם זה מה שרכשתי עכשיו.

זה מה שקניתי מקודם:

http://www.aliexpress.com/item/snow-foam-lance-super-performance-for-heavy-duty/920703003.html

דווקא יש עליו הרבה ביקורות טובות.

בכל מקום מוסיפים טפלון לאיטום,כי אתה מקבל את האקדח מפורק כדי לחסוך במקום במשלוח ואתה מרכיב אותו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
סליחה התבלבלתי,הלינק שנתתי מקודם זה מה שרכשתי עכשיו.

זה מה שקניתי מקודם:

http://www.aliexpress.com/item/snow-foam-lance-super-performance-for-heavy-duty/920703003.html

דווקא יש עליו הרבה ביקורות טובות.

בכל מקום מוסיפים טפלון לאיטום,כי אתה מקבל את האקדח מפורק כדי לחסוך במקום במשלוח ואתה מרכיב אותו.

אני במקומך לא הייתי מוותר עליך כ"כ מהר.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סורי שאני מקפיץ דיון ישן אבל לא יכולתי להגיב אז עם המשתמש הקודם אז אני מגיב עכשיו.

ליפני איזה חודש וקצת עשיתי סרטון מאוד קצר אבל אפשר לראות בו את איכות הקצף שיצא טוב מאוד.

בשביל שיצא קצף סמיך וטוב צריך להשתמש עם הרבה יותר סבון, בגלל זה בסרטוני פרסומות לסבון מקציף אתם רואים קצפות

כי הם משתמשים ב90 אחוז סבון, ניסיתי גם עם הרבה סבון וזה עבד.

הינה הסרטון שלי

• תוכן חדש...