Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני משתמש בקרצ'ר 100 באר היא פשוט מעולה!

קטנה, קומפרטית אך בעלת כוח ובאמת שלדעתי לא צריך יותר.

אני קניתי ב400 שקל רק עם הקנה טורבו אני משתמש בו אבל החיסרון היחיד שהצינור קצר וצריך לפעמיים ללכת עם המכונה לי זה לא באמת מפריע כי היא לא שוקלת הרבה וגם יש לי אוטו קטן.

בקיצור ממליץ בחום

אשמח אם תעלה סרטון וידאו של המכונה 100 בר, אני מתכוון לקנות אותה גם אבל אני רוצה לראות סרטון של ישראלי מבצע איתה שטיפה לרכב, ולא פרסומות מיוטיוב.(למרות שיש גם כמה סרטונים אבל לא מספיק)

קיבלתה רק את הזרנוק של הטורבו נכון?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

קראתי כבר כמה שירשורים בנושא ולדעתי יש יותר מידי התעסקות בנושא של הלחץ הנקוב בקטלוג.

לשטיפת רכב אין לדעתי שום הבדל בין מכשיר של 100 BAR למכשיר של 140 BAR לדוגמא.

הלחץ הנקוב בקטלוג הוא הלחץ שמקבלים ביציאה, צמוד לדיזה.

ואז יורד בצורה מאוד דרסטית ברגע שמתרחקים מהמשטח (רכב לצורך הגודמא)

בשום מקרה לא מצמידים את הדיזה לפח הרכב, תוך כדי עבודה אתה כבר מרגיש את המרחק שאיתו אתה צריך לעבוד.

אם זה תחושה,רעש,יכולת ניקיון.

אז עבור שטיפה של רכב, מכשיר של 100 BAR יעבוד במרחק של 60 ס"מ (לדוגמא) מהמשטח ומכשיר של 140 BAR יעבוד במרחק של 70-80 ס"מ.

לי יש את המכשיר הזה:

http://www.karcher-shelldan.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D%20%D7%A7%D7%A8%D7%A9%D7%A8/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA%20%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94%20%D7%91%D7%9C%D7%97%D7%A5%20%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%20%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9D%20%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%9D/HD%206-15%20C

שהוא 190 BAR.

זאת כבר סידרה תעשייתי ולא ביתית, גם האביזרים יקרים יותר.

היעוד העיקרי שלו הוא להחזקה ולא לשטיפת רכב.

אך שוב אין בעיה לשטוף איתו את הרכב מהמרחק הנכון, וגם את זה אני עושה לפעמים.

במקביל אני גם שוטף לפעמים את הרכב עם המכשיר הזה:

http://www.karcher-shelldan.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D%20%D7%A7%D7%A8%D7%A9%D7%A8/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA%20%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94%20%D7%91%D7%9C%D7%97%D7%A5%20%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99/K%202.98

ובגלל זה אני אומר, ההבדל בלחץ מורגש בעיקר במרחק ס"מ בודדים מהדיזה.

אם זה לניקוי אבן\טיח,הסרת שומנים קשים ועוד.

ולכן האוטו יוצא נקי באותה מידה כאשר אני שוטף עם המכשיר הראשון או השני, ההבדל הוא רק בצורת העבודה.

בשורה תחתונה, אין לדעתי סיבה לשבור את הראש יותר מידי, בעיקר בנתוני ה BAR עבור מכשיר שרוב יעודו הוא שטיפת רכב וקצת גינה.

כן להתייחס לאורך צינור, מיכל סבון חיצוני\פנימי, מים בלחץ מהברז\דלי, הספק חשמל (המכשיר התעישיתי לא עובד מכל שקע חשמל) וכו', כל אחד והתנאים לו.

בהצלחה

פורסם
אז מה דעתך יספיק 100 בר עם אקדח טורבו?

שאלה שמעניינת אותי, לא בורח קצת מים מהצינור לחיבור עם המכונה? זה החשש שלי עם המכונות האלה שהצינור השתחרר כזה.

כי אני צריך להעביר צינור באורך 40 מטר ולא בא לי שהשתחרר לי הצינור פתאום כי גם הפתח של הברז נמצא אצלי במרחק של 30 מטר.

יספיק, אני לא אשתמש יותר באקדח טורבו הזה על הרכב, הוא באמת מסוגל לעשות נזק אני אשתמש רק במניפה.

שום דבר לא בורח, השיטה בקונקטורים של המכשיר היא חיבור באמצעות על - לחץ, הלחץ הגבוה משמש כנעילה על החיבורים ואין אפשרות לפתוח אותם שיש לחץ במערכת, רק לאחר פריקת לחץ אפשר לפתוח את המערכת וזה מה שמעיד על אטימה טובה.

אני גם מתלבט בינה לבין המכונה היותר פשוטה של ה100 באר..

אני מדמיין או שבאמת המכונה מאוד שקטה?

היא לא שקטה, כמו שואב אבק.

אין לה בעיה לשאוב מדלי מים? הלחץ ביציאה מספיק חזק לשטיפת הרכב?

קנית אותה במחיר שבאתר או במחיר זול יותר?

וכמה עלה לך עם האקדח מקציף והראש רוטור?

היא יכולה לשאוב מים מדלי, הלחץ ביציאה עם הראש טורבו הוא מעבר ללחץ הדרוש לשטיפת רכב.

קניתי אותה במחיר שבאתר, האקדח המקציף עלה 160 ש"ח והראש רוטור בא בקיט.

זה פשוט בגלל שלמכונות האלה אין מספיק כוח מוסיפים להם ראש שעושה פעלולים וסיבובים כדי להסוות את זה

אגב לא יפה להשפריץ ככה לרחוב על רכבים של אחרים אחרי זה יישארו להם סימנים

אין כוח?

הדבר הזה מקלף צבע מעמודי חשמל עם הראש טורבו הזה, במצלמה רואים שזה מסתובב בגלל שזה 60 FPS, בעיניים אתה לא רואה שום סיבובים אתה פשוט רואה כמו טורנדו של מים..

אשמח אם תעלה סרטון וידאו של המכונה 100 בר, אני מתכוון לקנות אותה גם אבל אני רוצה לראות סרטון של ישראלי מבצע איתה שטיפה לרכב, ולא פרסומות מיוטיוב.(למרות שיש גם כמה סרטונים אבל לא מספיק)

קיבלתה רק את הזרנוק של הטורבו נכון?

אין לי סרטון של ה- 100 בר, קיבלתי ראש מניפה וראש טורבו..

פורסם

זהו אני ניראה לי בטוח הולך על ה 100 בר, הוא,הכי משתלם.

אני רואה שמספיק 100 בר כמו שפלג אמר פשוט צריך יותר להתקרב לרכב, או אם הלחץ גבוה יותר אז מתרחקים מהרכב

ומשווים את הלחץ לפי המרחק והחוזק, וכמו שרואים בסרטון, גם לחץ של 110 מסוכן לאוטו מקרוב ובטח שעוד יותר עם זרנוק טורבו.

אני אקנה את ה 100 בר וישדרג את החבילה, יוסיף זרנוק מניפה, ואם יתאפשר אני יגדיל את הצינור לפחות 6 מטר.

מיקודם שהייתי בחנות הציעו לי את המכונה של ה 100 בר ב 550 שקל כולל צינור 4 מטר (במקום 3) ושני זרנוקים

ניראה לי משתלם, גם החנות קרובה אלי שזה חוסך משלוח. ולא תיהיה לי בעיה למימוש אחריות (מקווה שלא יהיה צור לממש אותה)

פורסם
זהו אני ניראה לי בטוח הולך על ה 100 בר, הוא,הכי משתלם.

אני רואה שמספיק 100 בר כמו שפלג אמר פשוט צריך יותר להתקרב לרכב, או אם הלחץ גבוה יותר אז מתרחקים מהרכב

ומשווים את הלחץ לפי המרחק והחוזק, וכמו שרואים בסרטון, גם לחץ של 110 מסוכן לאוטו מקרוב ובטח שעוד יותר עם זרנוק טורבו.

אני אקנה את ה 100 בר וישדרג את החבילה, יוסיף זרנוק מניפה, ואם יתאפשר אני יגדיל את הצינור לפחות 6 מטר.

מיקודם שהייתי בחנות הציעו לי את המכונה של ה 100 בר ב 550 שקל כולל צינור 4 מטר (במקום 3) ושני זרנוקים

ניראה לי משתלם, גם החנות קרובה אלי שזה חוסך משלוח. ולא תיהיה לי בעיה למימוש אחריות (מקווה שלא יהיה צור לממש אותה)

כל מוצר מגיע עם ראש מניפה וראש טורבו, הבנתי שהצינורות הארכה ממש יקרים, סביבות 400+

פורסם
הK2.100 מגיעה רק עם ראש טורבו.

אפשר לקנות צינורות יותר ארוכים מאיביי בסביבות ה250 ש"ח.

כמה עולה K2.100? נראה לי במחיר של הצינור הנוסף אתה יכול לקנות דגם מעל!

פורסם

באסה עכשיו עם הקטע של הצינור, לא משתלם לקנות את המכונה של ה100 בר כי מקבלים צינור של 3,4 מטר. ואם רוצים לשדרג מגיעים למחיר של מכונה יותר מתקדמת שכבר שם מקבלים אורך צינור יותר ארוך.

אפשר להסתדר אבל זה מציק צריך לפחות 6 מטר. (6 מטר אמור להספיק למי שיש?)

פורסם
באסה עכשיו עם הקטע של הצינור, לא משתלם לקנות את המכונה של ה100 בר כי מקבלים צינור של 3,4 מטר. ואם רוצים לשדרג מגיעים למחיר של מכונה יותר מתקדמת שכבר שם מקבלים אורך צינור יותר ארוך.

אפשר להסתדר אבל זה מציק צריך לפחות 6 מטר. (6 מטר אמור להספיק למי שיש?)

אל תגזים עם הצינורות, בתאכלס במקרה הכי חריג תיקח איתך דלי מלא במים ותשאב ממנו.

אתה רק צריך לדאוג לחשמל

פורסם
אל תגזים עם הצינורות, בתאכלס במקרה הכי חריג תיקח איתך דלי מלא במים ותשאב ממנו.

אתה רק צריך לדאוג לחשמל

המכונה של ה100 בר לא שואבת מדלי, תברר לפני שאתה יוצא בהצהרות.

בכול מקרה, זה אכן מעט מציק, אבל לא משהו שלא ניתן להתגבר עליו, כמו כן לדעתי האישית גם לא שווה את הכסף, אפשר להסתדר טוב גם עם צינור 4 מטר.

פורסם

אני חושב שגרניק יותר מדבר לג'יפים שצריכים עוצמת מים להסיר את כול הבוץ וכו' .

למשתמש הביתי במידה וזה מתאפשר, יספיק צינור רגיל עם ראש זרם שניתן לכיוון .

שטיפה של פעם בשבוע-שבועיים תספיק שיטת ה2 דליים .

פורסם
המכונה של ה100 בר לא שואבת מדלי, תברר לפני שאתה יוצא בהצהרות.

בכול מקרה, זה אכן מעט מציק, אבל לא משהו שלא ניתן להתגבר עליו, כמו כן לדעתי האישית גם לא שווה את הכסף, אפשר להסתדר טוב גם עם צינור 4 מטר.

דיברתי על הדגם שאני רכשתי K2.425, תברר לפני שאתה מצהיר על אנשים.

פורסם

הגבת לבחור שאמר שהוא מתכנן לרכוש את המכונה של ה100 בר, והיא לא יכולה לשאוב מדלי, לתשומת לבך בהמשך.

ורק לשם ההבנה, מה בדיוק הצהרתי עלייך?

• תוכן חדש...