Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?478095-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A7%D7%A6%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A7%D7%A8%D7%A9%D7%A8-K2-100&highlight=%D7%A7%D7%A8%D7%A9%D7%A8

עריכה: למי שלא מתעמק, בקריאה ראשונה נראה שאריק התרשם מאוד מהמוצר, מי שימשיך לשאר העמודים יגלה איזה כאב ראש המכונה עשתה לו.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

יש לי lavor 170 bar כבר כמעט שנתיים ומפגינה אמינות ,חוץ מהידית גרירה שמשום מה נשארה לי ביד יום אחד עם כל הגלגלת של הצינור ,יש לציין לטובה את היבואן שהחליף לי את החלק לחדש ללא כל התחננות מצידי, פשוט באתי , הראיתי לאחראי את המכונה הוא לקח אותה החליף אץ הידית עם הגלגלת לחדשה למרות שנגמרה האחריות על המוצר.ואפילו החליף לי כמה גומיות יבשות על הדרך על דעת עצמו, ללא ספק אני אחזור לקנות שם כשאצתרך משהו....

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אכן אני גם החלפתי את הקרשר במכונת lavor vertigo 28,עד כה מרוצה מאוד,אבל מנסיוני המר אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד.

מה שכן שמעתי לא פעם על היבואן של lavor שיש להם שירות טוב מאוד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

אריק, תקן אותי אם אני טועה, אבל לא ניתן להשוות גרניק של KARCHER שעלותו כ-400ש"ח לאחד של LAVOR שעלותו כ-2000ש"ח.

אני מאמין שגם ל-KARCHER יש סדרות יקרות יותר.

הרי מובן שהמכונות הזולות לא יחזיקו כמו היקרות.

מה שכן - אין מה לדבר על השירות של LAVOR, פשוט תענוג.

יש לי של KARCHER כבר כמעט שנה, שוטף בכל פעם 3 מכוניות, אך אצלי לא מחובר לצינור אלא שואב מדלי כך שכנראה יחזיק יותר :)

עריכה אחרונה על ידי syaron24
פורסם
אריק, תקן אותי אם אני טועה, אבל לא ניתן להשוות גרניק של KARCHER שעלותו כ-400ש"ח לאחד של LAVOR שעלותו כ-2000ש"ח.

אני מאמין שגם ל-KARCHER יש סדרות יקרות יותר.

הרי מובן שהמכונות הזולות לא יחזיקו כמו היקרות.

מה שכן - אין מה לדבר על השירות של LAVOR, פשוט תענוג.

יש לי של KARCHER כבר כמעט שנה, שוטף בכל פעם 3 מכוניות, אך אצלי לא מחובר לצינור אלא שואב מדלי כך שכנראה יחזיק יותר :)

ברור שאי אפשר להשוות, בכוונה קפצתי ברמה.

בחנתי את כל הדגמים והלכתי על הדגם שעל הנייר צריך להיות הכי עמיד, מנוע השראה, ולא מנוע אוניברסלי שמחזיק רק כמה עשרות שעות, ומצוי ב99% מהגרניקים.

צנרת מאלומיניום ולא מפלסטיק, שמצוי ברוב הגרניקים.

דרך אגב ממחקר שלי לרוב המכונות של קרשר יש את הבעיה שלי הייתה, אתה מוזמן לחפש בגוגל וביוטיוב kracher pulsing, זה נגרם לעיתים מסדקים בצנרת ולעיתים מסדקים במשאבה.

רק הזמן יראה אם עשיתי קניה טובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני עם הK2.120 כבר מעל לשנה, עובד מאוד קשה (עבודות מרפסות בנוסף לרכבים), ללא בעיות בינתיים.

החסרון היחידי לטעמי זה שהיא טיפה חלשה אז הקצף לא יותר מדי איכותי, חוץ מזה אחלה מכשיר.

פורסם

ההבדל בין המכונות הוא כמו הבדל בין הכלים. במשך וצפיפות עבודה. כמה חודשים עובד עם לאבור הכי פשוטה. פשוט מקפיד לא להפעיל יותר מדקה רצופה ולתת לפחות 10-15 שניות להתקרר לפני שממשיכים. כך גם עם פטישון סיני שיש לי שנים. לא לעשות עבודות מאומצות ולהשתמש בכלי בצורה סלחנית.

פורסם

חברים יקרים

קניתי גרניק של קריצ'ר דגם K5.200

כלל החלק להתזת הסבון .

בהמשך שיהיו ימים יפים יותר העלה סרטון קצת בפעולה :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אשמח לדעת האם המכונה שואבת מים מהדלי(לא מצאתי לכך תשובה באתר היבואן).

מישהו מכיר מכונה של לבור ששואבת מדלי או פיתרון לגרום למכונה הפשוטה(2.120) לגרום לה לשאוב מהדלי?

פורסם

המכונות של קריצ'ר יודעות לשאוב מדלאים החל מדגמי הK5 ומעלה שלי מסדרת הK5 שזה אומר שהיא יודעת

לשאוב מלי זו מטרה העיקרית שלי .וכמו כולם עובדת בזרימה ישירה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...