Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

103FM - בבוקר עם שי ודרור ואחה"צ עם ורדה רזיאל ז'קונט. זה לא קורה הרבה, אבל אם יוצא לי להיות באוטו בשעות 12:00-14:00 אז אני מאזין לזהבי או לשפטל (שלמרות שאני לא סובל אותו, אני עדיין מתעניין במה שיש לו לומר).

אם האישה נמצאת איתי באוטו, יש וטו על שי ודרור אז פשוט מנסים להתקבע על התחנה שבאותו רגע משדרת משהו שתופס את האוזן. לרוב זה יהיה או 88FM או רדיוס.

מ-17:00 אני עובר לרדיוס לתוכניות הנוסטלגיה - TWILIGHT TIME ו"שטים בזמן".

גלגלצ אני שם רק כששום דבר אחר לא קולט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

radioparadise רוב הזמן, אלא רק אם בא לי לשמוע סגנונות אחרים. נטו מוזיקה - לרוב מצוינת.

תחנות הרדיו בארץ עושות לי רע. 90% מהזמן זה זבל טהור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין רכב, אז יכול להאיזן רק בבית\ בעבודה.

אפליקציית Tune In-תחנות שונות.

100FM כבר הרבה שנים, 99FM.

DOK יש אבל אין איפה לחבר...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

למאזיני הtune-in אני ממליץ בחום על תחנה קנדית (אדמונטונית ליתר דיוק) שנקראת 102.3 now radio. מוזיקה מאוד חביבה רוב הזמן, משלבים מוזיקה עדכנית וחביבה עם מוזיקה ישנה יותר (90'ים בעיקר). אבל הדבר שהכי טוב בתחנה הזאת הוא המנחים, כשעברתי מאדמונטון ממש הרגשתי כאילו השארתי מאחור חברים קרובים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בדרך לבית הספר: שומע גל"צ להתעדכן. בדרך חזרה, 88FM פשוט כי זו לטעמי תחנת הרדיו הטובה בארץ וקולעת ברוב שעות היום לטעם המוזיקה שלי (רוק, ורוק קלאסי). בנסיעות ארוכות או כשאין מה לשמוע, חוזר לplay list המתעדכן שלי.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

בין 06:00-08:00 יש תוכנית אקטואליה ברשת ב' שתמיד שווה האזנה - זו של אריה גולן. אחד העיתונאים החריפים צמחו בישראל, ואשר לא עושה חשבון לאף אחד. העניין הוא שבדרך כלל אני נמצא ברכב לא יותר מ-20 דקות בשעות אלה, וגם זאת אחרי שקיבלתי מנת חדשות בזמן אימון הבבוקר - אז אני מעדיף שקט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. לא מתקרב לגלגל"צ - 10 שירים ממוחזרים לאורך כל היום עד שבא לי לתקוע כדור בראש..שלא נדבר על הפרסומות

2. בד"כ 100 FM בלילה שאני מביא את בת דודה שלי תמיד יש תוכניות טובות עם מוזיקה טובה. פריסטייל אלקטרונית וכו'.

3. 102 FM בבוקר יש סלוצקי ודומינגז קורעים בדרך לעבודה :)

4. דיסקים :)

5. תחנות רדיו מומלצות באיזור המרכז מישהו יכול להמליץ? מוזיקה חופשית כמובן.

6. מסכים עם SRONIS.

Opel Adam S 2017

פורסם

בבוקר אני שם בעבודה רשת ב' עד שמתחילים לעבוד (8:00). שאר היום גלגל"צ/רדיו ירושלים 101FM

אם אני עייף אני שם רשת ג' ועולה לי בסולם החלומות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

100FM רוב הזמן, יש שם כמה שדרנים שפשוט כיף לשמוע (קיקה סמואל / הדר תדמור בעיקר).

או גלגל"צ כשיש רצף של שירים מעצבנים ב100FM.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...