Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שעברתי לסמארטפון עם חבילת אינטרנט שכחתי מה זה רדיו ישראלי. שמישהו אחר יממן את לבנת פורן ומסעדת זוזוברה שכבר יוצאים לי מכל החורים. תחנות הרדיו בארץ כבר שכחו מזמן מה זה פרופורציה בין שידורי תוכן לפרסומות, ונמאס לי שכל שעה דוחפים לי לגרון את החדשות ולא משאירים אלטרנטיבות מלבד לכבות את המקלט. זה לא רק עניין של חוסר כבוד למאזין, אלא גם ההבנה שמנסים לשטוף לי את המוח. אני לא אוהב את זה.

מזכיר לי את התחושה כשהחלפתי את המנוי ל"הגה" ב-Car and Driver. עולם אחר וטוב יותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שומע רדיו. בכלל. גנבו לי את האנטנה באוטו כשהוא היה חדש, מאז לא החלפתי. זה היה לפני 7 שנים. למעשה, בליל תוצאות הבחירות נסעתי להורים של אשתי ורציתי להקשיב לתוצאות המדגמים, זו הייתה הפעם הראשונה שמישהו מעביר את הרדיו באוטו לFM והכפתור היה ממש קשה.

מה אני כן שומע? soundcloud.com

ההמצאה הכי טובה מאז גוגל...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

103FM רוב הזמן, למעט השעות של דידי ההרי (14:00-16:00) ותוכנית הספורט (18:00-20:00).

בשעות אלו - גלג"צ או משהו אחר.

פורסם

כשאני נוסע ברכב של מישהו אחר, אני מיד נזכר למה אף פעם לא אתקרב למסעדת זוזוברה בלי ג'ריקן דלק ומצית ביד.

אני שומע בעיקר מוזיקה מכרטיס SD, מדי פעם כל מיני תחנות רוק/מטאל קלאסי או מתקדם מחו"ל דרך TUNEIN.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...