Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל האוטו היה מכוסה סווירלים בצורה די קשה, אז החלטתי שהיום אני מפנה את הבוקר ומטפל בצבע.

השלבים:

*שטיפה של האוטו עם שמפו של DODO JUICE (VIX)

*פלסטלינה (2$ באיביי)

*פוליש עדין מאוד של מישלין (:shock:) הייתי מאוד (מאוד) סקפטי אבל התוצאות היו משביעות רצון!

*גלייז סופר-נטיוראל של DODO JUICE (VIX) - מומלץ מאוד! קל, ידידותי וגם מאוד חסכוני

*סילנט מנזרנה

ישמתי את הפוליש והסילנט ידנית באמצעות פדים פשוטים (ספוג צהוב עגול) שעלו 2$ ל-12 יח', עשו את העבודה מעולה.

אני מעדיף להשתמש בפד במקום במטלית מיקרופייבר, לדעתי התוצאות יותר טובות.

כמו כן, הג'אנטים וכל החלונות ברכב עברו גם את הטיפול - פלסטלינה-> פוליש -> אוטם.

מצטער שאין תמונות מלפני אבל תהנו מהתמונות של האחרי :-D

n20svb.jpg

2hpi2d4.jpg

313kg0o.jpg

dvnd06.jpg

2010sub.jpg

-רן:wink:

פורסם

נראה מעולה.

מישהו כתב לפני כמה ימים שהפדים ב2$ עשו לי שריטות מיקרוסקופיות. מאחר וגם אני קניתי אותם ומפחד לפתוח אותם, אתה יכול לוודא שהם בסדר?

קח בחשבון ששמשה שעברה איטום לא מפנה גשם כמו שצריך, לא שאנחנו בחורף אבל סתם לידיעה :)

פורסם
כל האוטו היה מכוסה סווירלים בצורה די קשה, אז החלטתי שהיום אני מפנה את הבוקר ומטפל בצבע.

השלבים:

*שטיפה של האוטו עם שמפו של DODO JUICE (VIX)

*פלסטלינה (2$ באיביי)

*פוליש עדין מאוד של מישלין (:shock:) הייתי מאוד (מאוד) סקפטי אבל התוצאות היו משביעות רצון!

*גלייז סופר-נטיוראל של DODO JUICE (VIX) - מומלץ מאוד! קל, ידידותי וגם מאוד חסכוני

*סילנט מנזרנה

ישמתי את הפוליש והסילנט ידנית באמצעות פדים פשוטים (ספוג צהוב עגול) שעלו 2$ ל-12 יח', עשו את העבודה מעולה.

אני מעדיף להשתמש בפד במקום במטלית מיקרופייבר, לדעתי התוצאות יותר טובות.

כמו כן, הג'אנטים וכל החלונות ברכב עברו גם את הטיפול - פלסטלינה-> פוליש -> אוטם.

מצטער שאין תמונות מלפני אבל תהנו מהתמונות של האחרי :-D

n20svb.jpg

2hpi2d4.jpg

313kg0o.jpg

dvnd06.jpg

2010sub.jpg

תוצאות יפות, לא יודע מה היה מצבו של הרכב לפני כן אבל הוא נראה מעולה!

תעדכן בעתיד אודות החלונות וכיצד האוטם משפיע..

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה רבה חברה:-o

נראה מעולה.

מישהו כתב לפני כמה ימים שהפדים ב2$ עשו לי שריטות מיקרוסקופיות. מאחר וגם אני קניתי אותם ומפחד לפתוח אותם, אתה יכול לוודא שהם בסדר?

קח בחשבון ששמשה שעברה איטום לא מפנה גשם כמו שצריך, לא שאנחנו בחורף אבל סתם לידיעה :)

תראה, לא שמעתי על המקרה שתיארת אבל מטבע הדברים גם אני חשבתי פעמיים לפני ש"שפשפתי" פד זול (כל כך) על הצבע.

בחנתי טוב טוב את הפד לפני שהשתמשתי והעברתי עליו את האצבעות כדי לוודא שאין הפתעות.

כמו שאמרתי, הם עשו עבודה מעולה ואני מרוצה:wink:

לגבי השמשה, עשיתי את אותו תהליך לפניי חודשיים-שלוש וזה עבד מעולה! נותן אפקט של RAIN-X

פורסם

הסוורלים לא נעלמו לחלוטין, בכל זאת בעבודה ידנית זה כמעט בלתי אפשרי להוריד 100% מהסוורילס.

אני מניח שהצלחתי להסיר 70-80% מהסימנים.

פורסם

הרכב נראה יפיוף, לא חשבתי שניתן לבצע פוליש ידנית, הצהרת פה על 70-80 % העלמת סווירלים מעולה.

לגבי האוטם אז לי יש אוטם של CG JET SEAL 109 על כל החלונות ובגשם האחרון נסעתי בלי מגבים, פשוט כל הטיפות עולות למעלה, כך שאני לא יודע על מה אתם מדברים

פורסם

עבודה מהממת.

חייב לציין משהו אחד, אני בספק גדול שפוליש עדין של מישלין (?) ועוד ביישום יידני עם פד צהוב מסוגל להוריד כ70% עד 80% מהסווירלים.

אני הייתי הולך לכיוון ה-20% 30% ועדיין סקפטי.

על אחת כמה וכמה שמדובר בלכה של פולקסוואגן, ולא משנה מספר המעברים שביצעת.

לי יש פולקס בצבע שחור שיישמתי עליה לא מזמן ultimate compund על מכסה המנוע, ועוד עם פד ידני מקצועי וייעודי של לייק קאנטרי, אני בספק שהורדתי מעל 40% סווירלים וגם זה אחרי כ-2 מעברים ארוכים מאוד ועבודה קשה מאוד.

את רוב העבודה של -הסתרת- הסווירלים, במקרה שלך, עשה הגלייז, שלשם כך הוא נועד ונוצר, להגביר את אפקט הברק ולכסות לתקופה זמנית שריטות מיקרוסקופיות.

חלילה לא מזלזל בעבודה, היא נפלאה, וכנראה שזה רק מוכיח את יעילות הגלייז על רכב מוכה סווירלים

זו בידיוק הסיבה שרכשתי היום cg black light (יחד עם : cg apc , meg's endurnce tire gel , no rinse wash and wax ועוד ממתקים).

"יאללה בירי".

פורסם

נראה מעולה!!!

לא הבנתי משהו עברת על החלונות עם פלסטלינה ופוליש? שפשפת אותם? אני שואל כי לא חשבתי שזה מיועד גם לזה.

בעיקרון החומר לחלונות גם יעשה עבודה טובה לא כך

עוד משהו עם מה שטפת את הרכב ספוג מייקרופייבר או כפפה יעודית הבנתי שאפשר לקנות באוטו דיפו בגרושים ויעשה את העבודה

• תוכן חדש...