Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר TSI אז: לספק שעובד עם הרשת שאני עובד בה, בן אדם מבוגר, 50+ הלכה השרשרת ב-70,000 + -, והרכב מטופל כמו שעון. (מדובר ב-1.2TSI).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

משתתף בתסכול של פותח השרשור. אני משוכנע שכל העניין מהווה כאב ראש רציני ועוגמת נפש.

מהצד השני של המתרס אחרי שאני קורא על מקרים כאלה אני כ"כ שמח שלא קניתי רכב מהקונצרן המדובר.

בזמנו כבר היד הייתה בדרך לשלוף את הארנק ולשים מקדמה על לאון 1.8T ידנית, כנראה כח אלוהי מנע את זה.

לא מבין את כל הגרופיז' של הקונצרן. אין ספור תקלות ולכל אחת מהן יש תירץ "אהה זו תופעה מוכרת" "כן זה ידוע" "בפורומים בחו"ל כבר דיברו על זה" "זה בגלל האקלים" "זה מחיר הקדמה"

מילא בשביל כל הסבל הזה היו מקבלים איזה פנינה מוטורית.

אם תקנה ידני כדי להמנע מתקלות בDSG המנוע "יאכיל" אותך.

אם קנית DSG זה בכלל הימור.

גילוי נאות, בבעלות משפחתי היו ב13 שנה האחרונות 6 רכבים מתוצרת אודי שלא הראו בעיות אמינות מהותיות כלשהן. (היו קצת תקלות חשמל פה ושם ופעם אחת נדפקה והוחלפה כל מערכת הABS ברכב בן חצי שנה) מהצד השני אף רכב לא היה ברשותנו מעל שנתיים וחצי.

למרות זאת אני עדיין חושב שVAG בכלל ואודי בפרט הם אחד הבלופים הגדולים בעולם הרכב.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
וכששאלו על מנועי הTSI פה בפורום ואמרתי שיש בעיה כולם שללו וצעקו הזוי... בבקשה, פתאום הכל יוצא החוצה.

צ'מפיון במיטבם :|

+1 לא רק מנועים ,גירים, קלצ'ים היו מקרים של איכות חומרים כמו הגהה לדוגמא שהיה מתקלף בגלל החום והשמש הישראלית. אבל אנשים "שנושמים" וואג ימשכו להגיד שזה דבר נורמאלי וזה מקובל. לבעל האוטו אני משתתף בצערך שמנוע כזה צעיר עושה בעיות כל כך מוקדם ושמוסכי היבואן לא יודעים להבחן בעיות. אני מקווה שלבסוף לא תשלם יותר מדי ותשאר אם חור בכיס בגלל יבואן שלא לוקח אחריות על מוצר שהוא בעצמו טיפל.

פורסם

פשוט לא ייאמן הרמה של הכאילו שירות של צמפיון..

ואני חשבתי שללובנסקי שירות מחורבן..

מעבר לכל,אין שום ספק שהרכבים של קבוצת VW סובלים מתקלות סדרתיות ואיכות נמוכה.

פשוט חבל.

פורסם
למרות זאת אני עדיין חושב שVAG בכלל ואודי בפרט הם אחד הבלופים הגדולים בעולם הרכב.

לא חושב שהם בלוף. בסה"כ מגיע להם הרבה שאפו על הקדמה הטכנולוגית אבל נראה שיש להם בעיה רצינית בבדיקת הטכנולוגיות החדשות בזמן הפיתוח.

פורסם

טכנולוגיה מתקדמת תמיד תסבול מחוסר ניסיון מספק. כזה אשר משפר מאוד את האמינות.

אפשר להסתפק במכונית פחות מתקדמת ויותר "אמינה". ואפשר להנות מהמיטב עם סיכון גבוה יותר לכשל.

בטווח הארוך בגלל תקנות "ירוקות" כל היצרנים יצטרכו לעבור שינויים (וזה מה שקורה...). יש כאלה שפורצים דרך ויש כאלה שמעתיקים.

לי יש מנוע מיושן של פולקסווגן אשר יצא לו מונטין אמינות ותחזוקה מצויינים (אבל בגלל התקנות הוא אינו מיוצר יותר). אין שם שום כוונה לייצר דברים דפוקים.

ולעצם הנושא - אני מסכים עם המלצת bar72. כנראה שזאת שפה מאוד מובנת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
טכנולוגיה מתקדמת תמיד תסבול מחוסר ניסיון מספק. כזה אשר משפר מאוד את האמינות.

אפשר להסתפק במכונית פחות מתקדמת ויותר "אמינה". ואפשר להנות מהמיטב עם סיכון גבוה יותר לכשל.

בטווח הארוך בגלל תקנות "ירוקות" כל היצרנים יצטרכו לעבור שינויים (וזה מה שקורה...). יש כאלה שפורצים דרך ויש כאלה שמעתיקים.

לי יש מנוע מיושן של פולקסווגן אשר יצא לו מונטין אמינות ותחזוקה מצויינים (אבל בגלל התקנות הוא אינו מיוצר יותר). אין שם שום כוונה לייצר דברים דפוקים.

ולעצם הנושא - אני מסכים עם המלצת bar72. כנראה שזאת שפה מאוד מובנת.

צר לי לשלול את דעתך, אך טעות בידך.

מדוע הנך הופך בעיות אמינות לדבר לגיטימי?

במידה ומוצר מסוים אינו בשל לייצור המוני, מדוע להוציא אותו לשוק?

קיימות שלל דוגמאות לקידמה טכנולוגית שהוכיחה את אמינותה; סתם לצורך ההמחשה, מנועי הונדה המגיעים ל9 אלף סל"ד, הוכיחו את עצמם כאמינים. מתוך מליוני רכבים בעלי מערכת vtec לא היה כשל אחד בודד.

אמינות של קדמה טכנולוגית לא בהכרח חייבת להיות מוטלת בספק.

איכות לחוד, וקדמה לחוד.

מוצר שמת כל כך מהר, הוא מוצר לא איכותי, שלכ נבדק כראוי טרם הוצאתו לשוק.

Honda civic EJ6

פורסם

מתוך מליוני רכבים בעלי מערכת vtec לא היה כשל אחד בודד.

מופרך לחלוטין. כל מוצר שתייצר במליוני עותקים, אחוז מסויים ייכשל. במיוחד משהו מורכב כמו מנוע.

פורסם

תקלות קורות ויקרו גם בעתיד.

לא יתכן שיהיו כל כך הרבה תלונות יהיו נגד אותו יבואן(צ'מפיון)ונגד אותה קבוצת רכבים(vag).

אפשר להאשים עד מחר את האקלים הישראלי ואת מצב החסה בשטחים, יש בעיות חוזרות ונשנות ברכבי vag ודרך אגב גם לפני תקופת הtsi. Dsg.

הזלזול של היבואן בקונים הוא מקומם ביותר והלוואי שתקום צעקה ולא רק בקארספורום שתלמד את היבואן להתייחס ללקוחות שעבדומאד קשה על מנת לרכוש רכב חדש ולהנות ממנו,ובמקום זה הם מתרוצצים במוסכים.

גילוי נאות:אין לי רכב של צמפיון.

בעבר היתה לאבי v.w. בורה שרכש מצמפיון בשנת 2001 ומאז לא רוצה לשמוע על צמפיון.אני כיום מכור לאיטלקייה שלי

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לפותח השרשור, קח בחשבון שהתעסקות ברכב על ידי גורם לא מורשה צ'מפיון מורידה מהסיכוי הלגיטימי שלך לקבל מהם משהו. אולי כדאי לך להקפיא ביצוע של בדיקות/תיקון במוסך בו הוא נמצא כרגע.

נסה לפנות לגורם בכיר יותר בשירות הלקוחות שלהם.

אני אמנם לא עוקב אחרי כל מגוון המנועים הVAGי אבל המנוע הספציפי הזה אמור להיות אמין, מעניין מה קרה שם.

פורסם
כן, ידני.

אני מחנה בירידה אז מן הסתם אני משאיר את הרכב בהילוך.

יש לך סימוכין למה שאמרת? אולי לינק לפורום בחו"ל?

מצטרף לשאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...