Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי להבהיר את הדברים לחברי הפורום, הילה יצרה איתי קשר ביום חמישי בעקבות הפוסט הזה, ואמרה שתבדוק את הנושא ותחזור אלי ביום ראשון. היא אכן חזרה ביום ראשון שוב פעם עם תשובה שלילית לגבי תיקון הרכב ואמרה שהמנוע בכלל לא נבדק במוסך ושצריך להחזיר להם את הרכב ולשלם עבור בדיקה כ 700 ש"ח וזה בנוסף למה שכבר שולם עבור האיבחון הלקוי.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
  • תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במידה וכל הסיפור אכן מדוייק, נראה לי שצ'מפיון מנסים להמחיש כמה הצרכן הישראלי הוא פראייר ואיך תרבות העדר עובדת כ"כ טוב כאן. :shock:

פורסם
לקוח יקר,

מיותר לחזור על הדברים שנאמרו בשיחתנו המשותפת.

אין לי כל עניין להתנהל בדפי הפורום.

את מלוא השירות תקבל מאיתנו במרכז השירות בחיפה.

תודה,

הילה

עוד פעם הטעויות האלה?

יש ספונסרים ששמים נציג כדי לתת תשובות של בוט אינטרנטי מצוי.

זה כבר מזמן לא "שיחה משותפת" שלכם, הפורום הפך צד בעניין.

אם הלקוח שיקר אנחנו רוצים לדעת, אם צמפיון טעו אנחנו נדע להזהר.

יש מספר שאלות קשות שעלו פה ועדיין לא קיבלו תשובה (למשל עניין האיבחון של הדלק המהול).

גם עצם העובדה שהלך הטיימינג ברכב כל כך חדש עם מעט מאוד ק"מ עדיין נותרה ללא מענה.

מה הוא כבר יכל לעשות שדפק את הטיימנג, שם שתן גמלים במקום שמן?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
גם אם נגיד שהרכב לא טופל באופן סדיר עפ"י הנחיות היצרן, הגיון שלי אומר שאם היצרן גילה כשל סדרתי במנוע כמו שעולה מהמקרה הזה, הרי שעל היבואן ליצור קשר עם בעלי הרכבים הרלוונטים/להוציא הודעה לעתונות ולעדכן את בעלי הרכבים בכשל ובאפשרויות התיקון. וזאת על מנת לצמצם נזקים שעלולים להופיע.

איך מקרה בודד כזה מעיד על תקלה סידרתית?

שים לב, לא מדובר ב1.4TSI הבעייתי אלא במנוע אחר.

לענין השרשור, כמו הרוב המכריע של שרשורי התלונות, מסתבר שלמטבע יש שני צדדים.

פורסם
גם אם נגיד שהרכב לא טופל באופן סדיר עפ"י הנחיות היצרן, הגיון שלי אומר שאם היצרן גילה כשל סדרתי במנוע כמו שעולה מהמקרה הזה, הרי שעל היבואן ליצור קשר עם בעלי הרכבים הרלוונטים/להוציא הודעה לעתונות ולעדכן את בעלי הרכבים בכשל ובאפשרויות התיקון. וזאת על מנת לצמצם נזקים שעלולים להופיע.

בדרך כלל שהייצרן מגלה פגם בייצור או בתיכנון של חלק קריטי ברכב הוא מוציא הנחיות ברורות עם מספרי שילדה שבהם קיים הפגם.

ייתכן שהרכב אינו נמצא ברשימת הרכבים שבהם נמצא הפגם.

רצוי לחפש באינטרנט מסמך TSB שבו מופיעים רשימת מספרי השילדה שבהם נמצאה התקלה ולא לצאת בהצהרות שבכול מנועי 1.4 או 1.2 יש פגם.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מרגיש מצויין ואתה? זה הלקוח היחידי שבמצב כזה ?

בחרת לצטט משהו, נכון? הגבת לאותו משהו?

הסתבר שהמשהו הזה היה שקר אחד גדול...

אבל זה לא משנה לך בכלל...

סבבה לך. וגם לי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כמו שעולה מהמקרה הזה

לא יצאתי בהצהרות ולא אמרתי שבכול מנועי 1.4 או 1.2 יש פגם. שים לב לניסוח אבל יכול להיות שהייתי יכול לעדן גם אותו. יצאו TSB די מקיפים למנועי 1.4 ו-2.0 ליטר. אני לא יתפלא אם גם למנועי 1.8 ליטר.

פורסם
איך מקרה בודד כזה מעיד על תקלה סידרתית?

שים לב, לא מדובר ב1.4TSI הבעייתי אלא במנוע אחר.

לענין השרשור, כמו הרוב המכריע של שרשורי התלונות, מסתבר שלמטבע יש שני צדדים.

והצד השני הוא? העובדות לא השתנו. הם טוענים שהמוסך לא בדק את המנוע, אם כך היה הדבר לא הייתה לי סיבה להוציא את הרכב משם.

ועדיין לא נתנו לי הסבר איך בהתחלה זה היה עניין של דלק מהול ואז פתאום הגענו למצב שצריך להחליף מנוע.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

תגובת צ'מפיון מחזקת עצה שכבר קיבלת פה, תפסיק לחלוטין להתנהל מול צ'מפיון, אין לך את הכלים, הידע והיכולת לבצע את זה ושכור לך עו"ד שיעשה את זה עבורך.

פתאום תפסיק להתנהל מול נערות בשם הילה (שכבודה במקומה מונח ואין שום כוונה חו"ח לזלזל בה) ותתחיל לקבל תשובות מבעלי תפקידים הרבה יותר בכירים.

לא הייתי פוסל על הסף גם פניה לעיתונות.

דבר אחד אני מבטיח לך חגיגית, אם פני הדברים הם כמו שכתבת בהודעה המקורית, בעזרת עו"ד ועיתונות יותקן לך מנוע חליפי ללא שום תשלום, גם אם צ'מפיון יגידו שזה לפנים משורת הדין ובמסגרת מחווה של (אעלק) רצון טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
והצד השני הוא? העובדות לא השתנו. הם טוענים שהמוסך לא בדק את המנוע, אם כך היה הדבר לא הייתה לי סיבה להוציא את הרכב משם.

ועדיין לא נתנו לי הסבר איך בהתחלה זה היה עניין של דלק מהול ואז פתאום הגענו למצב שצריך להחליף מנוע.

אותי מעניין דבר אחד:

אתה, טוען שטיפלת "בצ'מפיון בזמן ולפי הספר"

צמפיון, טוענים שלא טיפלת אצלם "בזמן ולפי הספר"

מי משקר כאן?

פורסם

36000 ק"מ, כמה טיפולים כבר הרכב היה צריך עם שגרת הטיפולים שלו? מה יותר פשוט מלהוציא היסטוריה ולצרף כאן?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בטח היה צריך לעשות טיפול ב 15,000 ועשה ב 15,125 ק"מ.

רציתי לשים סמיילי קורץ אבל נראה לי שסמיילי בוכה יהיה יותר מתאים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אותי מעניין דבר אחד:

אתה, טוען שטיפלת "בצ'מפיון בזמן ולפי הספר"

צמפיון, טוענים שלא טיפלת אצלם "בזמן ולפי הספר"

מי משקר כאן?

צ'מפיון טענו תחילה כי מקור הבעיה בדלק מהול, אח"כ שינו לחלוטין את גרסתם וטענו ששרשרת טיימינג נקרעה במהלך הלילה, כעת הם טוענים שהרכב לא טופל בזמן ולא כנדרש. זה לא נראה לך קצת מוזר?

נ.ב. בקונטקסט רחב, אני מקווה שריבוי התלונות (שהולך וגובר, ולא להיפך) על צ'מפיון יתחיל סוף סוף להתבטא בחשבון הבנק של צ'מפיון.

-------

KhaledF, האם קיבלת תגובה עניינית מהיצרן (מעבר לתגובה הראשונית שלהם)?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...