Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אם אתה צודק, אתה חייב להבין שיש מחיר לא מידתי להתנהלות מוטעית פעם אחר פעם.

צ'מפיון אולי לא עשו הכל מושלם בעת הטיפול במוסך, אבל מרגע שהם נחשפו לשירשור הזה ובחרו להגיב לו, הם היו אמורים להזהר שבעתיים.

ההתרשמות שלי היא שהתנהלותם מרגע שנחשפו לשרשור, דרך תגובותיהם כאן ועד כעת, הייתה כושלת.

פעם אחר פעם, אני מוצא פער בין נתוני האירוע המרכזי הראשוני לבין ממדיו בסיומו. ההסבר שאני מוצא לכך מושרש ביהירות כלפי לקוחות רבים. מי שאחראי על תדמית הארגון הזה הוא כשלון בלתי נתפס. (אין לי מושג מי זה)

כל היבואנים יהירים

ויבואן טויוטה שאמר ש"ההתנצלות של נשיא טויוטה העולמית היא טעות"

איך, היית מגדיר אותו? ולהזכירך הוא התנצל בגין כשל שנהרגו בגינו אנשים לא שרשרת טיימינג.

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין בהכללות וגם לא התייחסתי להכללות אלא למקרים ספציפים ולראיות בלבד.

אם במקרה זה תנקה את כל הסיפורים ותתייחס רק לעובדות מוצקות, המלל בחשבונית מול תגובת צ'מפיון (שאלו הדברים היחידים שאינם סיפור), תבין שיש פה בעיה...

יתכן, ובהמשך יחשפו בפנינו עובדות שישנו את מה שהרבה אנשים חושבים כאן (בעצם הסיכוי לכך די נמוך...). אבל מי שטרח להגיב כאן מטעם היבואן לא עשה עבודה טובה. לא יודע אם הכשל שלו או שהוטעה. זה לא משנה. יש משמעות לתגובה במקום כזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לחמי יש הונדה סיוויק 92 עם מעל ל 250 אלף ק"מ.

בחמש עשרה שנה האחרונות, אולי הוחלף שמן פעמים ושלוש פעמים שטפו את האוטו.

באבן שושן, תחת הערך "רכב מוזנח" יש תמונה של הרכב הזה.

למרות שכך, האוטו נוסע כמו פנתר באמינות כמעט מוחלטת.

כנראה שפעם ידעו לעשות מכוניות או שיש יצרנים שיודעים ליצר מכוניות ששורדות יותר מ36000 ק"מ.

רמז... כנראה ש WV היא לא יצרן שכזה.

סתם קצת בשביל איזון ולא חמי, גם לא גיסי, אני, אז יש לי בחניה אוטו של VAG כבר קרוב לשלוש עשרה שנים ולא רחוק בכלל מ 200K ק"מ ולא סתם אוטו, אלא מהיותר מושמצים כאן ועם מנוע 2 ליטר ותיבה אוטומטית של ארבעה הילוכים, לפי המקובל כאן מיושנת ופלגמטית. ולא רוצה בכלל להחליף, כי הוא גם נוסע יופי וגם שומר על עצמו כמו האוטו של חמך, עם קילקולים באמת מינוריים ומאוד רחוקים האחד מהשני. ולפעמים כשאני עושה סיבובים במכוניות חדשות, לרוב בזמנים של לחצי סביבה ל"החליף כבר את הגרוטאה", אני מוצא את עצמי תמה לפשר העובדה שבאמת לא מעט אנשים מוציאים לא מעט כסף על מכוניות חדשות, לרוב גם משעממות ולא ממש נוחות או מהירות במיוחד. ואם עד עכשיו הענין של האחריות והשקט הנפשי המתלווה לאוטו חדש, קצת קרץ, אז אחרי שירשור כזה גם הענין הזה כנראה כבר שייך ל "לא מה שהיה פעם".

פורסם
אני לא מבין בהכללות וגם לא התייחסתי להכללות אלא למקרים ספציפים ולראיות בלבד.

אם במקרה זה תנקה את כל הסיפורים ותתייחס רק לעובדות מוצקות, המלל בחשבונית מול תגובת צ'מפיון (שאלו הדברים היחידים שאינם סיפור), תבין שיש פה בעיה...

יתכן, ובהמשך יחשפו בפנינו עובדות שישנו את מה שהרבה אנשים חושבים כאן. אבל מי שטרח להגיב כאן מטעם היבואן לא עשה עבודה טובה. לא יודע אם הכשל שלו או שהוטעה. זה לא משנה. יש משמעות לתגובה במקום כזה.

אתה צודק, ולכן אם פותח השרשור יציג ראיות הסותרות את תגובת צ'מפיון

(כגון חשבונית שמוכיחה שהרכב טופל בזמן ולפי הוראות יצרן)

אני גם אצטרף למלעיזים, בינתיים כבר די ברור לי שדברי פותח השרשור אינם מדוייקים

היות והרכב, לא טופל בצ'מפיון כפי שטען יכול להיות שהוא טופל במוסך כללי מה שגם

היה יכול להיות בסדר, לו טען כך מלכתחילה אולם גם לכך עדיין לא ראינו אסמכתא.

פורסם

שוב חוזר הניגון.

אצל כולם יש תקלות במידה זו או אחרת, השאלה איך מטפלים בהם.

בצ'מפיון הגישה היא קודם כל הלקוח אשם, אחר כך הוא צריך להוכיח שהוא לא אשם ובסוף, כשכבר מבינים שהוא לא אשם וצריך לתקן באחריות אז עושים את זה עם גישה זעופה של - הנה עשינו לך טובה לפנים משורת הדין.

למען הסר ספק, יש לי אוטו של צ'מפיון ואכלתי את הגישה הזו כל תקופת האחריות. לאחריה כמובן רגלי לא דורכת במוסכים שלהם.

פורסם
אני לא מבין את הקשקוש הזה שצ'מפיון כביכול נתלים בכך שהלקוח "לא טיפל ברכב כנדרש".

זה רכב של 36K קילומטר!!!

גם אם לא טופל בכלל לא היה אמור ללכת מנוע, תפסיקו לבלבל את המוח!

אתה כמובן צודק ולא אתפלא אם "הטיפול שהחסיר" לפי המוסך, הוא בדיקת צמיגים ומגבים.

מעבר לזה כמה פעמים אתה מקבלים מידע במוסך והוא לא כתוב בשום מקום, מנהל המוסך בא להסביר משהו, המוסכניק עצמו ועוד.

לרוב לא באים ישר לתביעה ולא מגבים כל מילה.

את זה מתחילים לעשות רק שמבינים שיש בעיה.

שוב אני אומר, ההצלבות פה של המידע יוצאו את הלקוח או את צ'מפיון בטוב (וגם זה לא בטוח בצדק), אבל זה לא משנה את העובדה שהיתה בעיה ברכב.

פורסם
אתה צודק, ולכן אם פותח השרשור יציג ראיות הסותרות את תגובת צ'מפיון

(כגון חשבונית שמוכיחה שהרכב טופל בזמן ולפי הוראות יצרן)

אני גם אצטרף למלעיזים, בינתיים כבר די ברור לי שדברי פותח השרשור אינם מדוייקים

היות והרכב, לא טופל בצ'מפיון כפי שטען יכול להיות שהוא טופל במוסך כללי מה שגם

היה יכול להיות בסדר, לו טען כך מלכתחילה אולם גם לכך עדיין לא ראינו אסמכתא.

כוונתי הייתה אחרת.

איך יתכן שבחשבונית שהעלה מצויין בפירוש שיש צורך בהחלפת מותחן רצועת תזמון וכן בשיפוץ ראש מנוע ואילו כאן הנציגה טוענת שלא צויין 10,000 ש"ח... OK, אז מה כן צויין (כמה?)... הרי יש מחיר להצעת העבודה הזו. אם היו מציעים לו ב 200 ש"ח הוא לא היה מוציא את הרכב.

לכן ההגיון שלי אומר שכן צויין סכום לשלב זה של התיקון.

הטענה כאלו לא דייק בטיפולים מצד צ'מפיון היא לא לעניין בכלל. אם היו יודעים בשלב זה כי הסיבה לתקלה נובעת מכך, הרי שזו הייתה טענה לעניין. אבל הם עדיין לא יודעים מה הסיבה לתקלה (וזו טענתם). לכן ציון העובדה הזו נועד לאחת מהשתיים - פגיעה באמינותו בשרשור או ניסיון התנערות. זה לא חכם...

במקומם - הייתי מציין שלאחר שהלקוח יחזיר את מכוניתו למוסכנו ונסיים את הבירור נעדכן את הפורום באשר לממצאים.

צריך לזכור שלאור תום האחריות הם לא מחוייבים לכלום. יתכן וזה נהג שלא טיפל ברכב וקרע לו את הצורה. אבל מוקדם מצדם לטעון טענה כלשהי. ולכן התנהלותם גרועה.

פורסם
אתה כמובן צודק ולא אתפלא אם "הטיפול שהחסיר" לפי המוסך, הוא בדיקת צמיגים ומגבים.

מעבר לזה כמה פעמים אתה מקבלים מידע במוסך והוא לא כתוב בשום מקום, מנהל המוסך בא להסביר משהו, המוסכניק עצמו ועוד.

לרוב לא באים ישר לתביעה ולא מגבים כל מילה.

את זה מתחילים לעשות רק שמבינים שיש בעיה.

שוב אני אומר, ההצלבות פה של המידע יוצאו את הלקוח או את צ'מפיון בטוב (וגם זה לא בטוח בצדק), אבל זה לא משנה את העובדה שהיתה בעיה ברכב.

טיפול לפי הוראות יצרן, הוא תנאי למימוש אחריות בכל מוצר לא רק ברכב

אף יצרן בכל תחום שהוא, לא ייקח אחריות על מוצר כלשהו שלא טופל לפי הוראותיו

לכן, כמו שפלג כתב לאחר הצלבות המידע נדע מי צודק אולם, לא ניתן להצליב מידע

כל עוד פותח השרשור, לא מציג מידע בדבר הטיפול החסר.

פורסם
כוונתי הייתה אחרת.

איך יתכן שבחשבונית שהעלה מצויין בפירוש שיש צורך בהחלפת מותחן רצועת תזמון וכן בשיפוץ ראש מנוע ואילו כאן הנציגה טוענת שלא צויין 10,000 ש"ח... OK, אז מה כן צויין... הרי יש מחיר להצעת העבודה הזו. אם היו מציעים לו ב 200 ש"ח הוא לא היה מוציא את הרכב.

לכן ההגיון שלי אומר שכן צויין סכום לשלב זה של התיקון.

הטענה כאלו לא דייק בטיפולים מצד צ'מפיון היא לא לעניין בכלל. אם היו יודעים בשלב זה כי הסיבה לתקלה נובעת מכך, הרי שזו הייתה טענה לעניין. אבל הם עדיין לא יודעים מה הסיבה לתקלה. לכן ציון העובדה הזו נועד לאחת מהשתיים - פגיעה באמינותו בשרשור או ניסיון התנערות. זה לא חכם...

במקומם - הייתי מציין שלאחר שהלקוח יחזיר את מכוניתו למוסכנו ונסיים את הבירור נעדכן את הפורום באשר לממצאים.

צריך לזכור שלאור תום האחריות הם לא מחוייבים לכלום. יתכן וזה נהג שלא טיפל ברכב וקרע לו את הצורה. אבל מוקדם מצדם לטעון טענה כלשהי. ולכן התנהלותם גרועה.

אני מסכים, שהתנהלותם לוקה בחסר וגם שהמוסך אינו שיא המקצועיות

היות, והוא שגה באבחנתו הראשונית של הדלק המהול

אולם, אני בא וטוען שמי שפותח שרשור כזה עליו להיות מגובה 100%

במסמכים המוכיחים את טענתו (נראה לי שזה לא המקרה דנן)

היות, ובעידן האינטרנט קל מאוד להשמיץ וקשה מאוד לתקן.

פורסם
ההימנעות מהצגת חשבוניות עושה רושם לא טוב, במיוחד שצ'מפיון טוענים שהרכב לא טופל כהלכה.

יהודה

לא צריכה להיות שום בעיה לשחזר חשבוניות בכל מוסך שעובד על פי חוק. יש מחשב, מקלידים מספר רכב והופ שולפים לך היסטוריה טיפולים וחשבוניות. זה לא שהרכב שלך בן 20 וטיפלת בו בעשרה מוסכים שונים שחלקם כבר לא קיים.

לא מזמן היה פה לפניך אחד שגרם לכל הפורום להאמין לו עד שהסתבר שהוא לא בדיוק "דייק" בכל הפרטים וככל שנברו יותר בסיפור שלו, התגלו עוד ועוד סתירות ואי דיוקים והיום כבר אף אחד לא מאמין לשום מילה שהוא כותב. אין ספק שיש אצלך תקלה ושאתה זכאי לשרות הטוב ביותר כלקוח אבל אנא ממך, ומכל אחד אחר שבוחר לשטוח טענות בפני חברי הפורום - אל תשמיטו פרטים מהותיים או תעגלו פינות כי ברגע שזה מתגלה זה מסית את הוויכוח מגופו של עניין לגופו של אדם. כידוע, לכל סיפור יש שלושה צדדים - א', ב' והאמת שהיא כנראה איפשהו באמצע. מקווה שהעניין יסתדר לך במהרה

פורסם

לכל החכמים שאיכשהו אכלו את זה שהרכב לא טופל בזמן/כראוי ועוד מבקשים מפותח השרשור לעלות לפה הסטוריית טיפולים, אני מציע לכם לחשוב קצת לפני שאתם רושמים תגובות כאלה מטופשות, להזכירם הרכב עם 36,000 ק"מ!!!

נראה לכם שבנאדם (שלא נדבר על זה שהוא שילם 150,000 ש"ח!) שקנה רכב חדש לא יטפל בו בזמן?? אין בזה שום הגיון בריא.

זה שבארץ היבואן רק מנסה להשחיל את הלקוחות שלו זה משהו אחר, בחו"ל וארה"ב מקרה כזה בחיים לא היה מגיע למצב הזה, יש לא מעט דוגמאות על כך שבעולם יצאו ריקולים וTSB ובארץ "לא שמעו על כך :evil:".

אני מציע ל

פורסם
לא צריכה להיות שום בעיה לשחזר חשבוניות בכל מוסך שעובד על פי חוק. יש מחשב, מקלידים מספר רכב והופ שולפים לך היסטוריה טיפולים וחשבוניות. זה לא שהרכב שלך בן 20 וטיפלת בו בעשרה מוסכים שונים שחלקם כבר לא קיים.

לא מזמן היה פה לפניך אחד שגרם לכל הפורום להאמין לו עד שהסתבר שהוא לא בדיוק "דייק" בכל הפרטים וככל שנברו יותר בסיפור שלו, התגלו עוד ועוד סתירות ואי דיוקים והיום כבר אף אחד לא מאמין לשום מילה שהוא כותב. אין ספק שיש אצלך תקלה ושאתה זכאי לשרות הטוב ביותר כלקוח אבל אנא ממך, ומכל אחד אחר שבוחר לשטוח טענות בפני חברי הפורום - אל תשמיטו פרטים מהותיים או תעגלו פינות כי ברגע שזה מתגלה זה מסית את הוויכוח מגופו של עניין לגופו של אדם. כידוע, לכל סיפור יש שלושה צדדים - א', ב' והאמת שהיא כנראה איפשהו באמצע. מקווה שהעניין יסתדר לך במהרה

+1

מסכים עם כל מילה.

פורסם

נראה לכם שבנאדם (שלא נדבר על זה שהוא שילם 150,000 ש"ח!) שקנה רכב חדש לא יטפל בו בזמן??

לא יודע מה איתך, אולם אני מאמין רק למה שאני רואה.

פורסם
לכל החכמים שאיכשהו אכלו את זה שהרכב לא טופל בזמן/כראוי ועוד מבקשים מפותח השרשור לעלות לפה הסטוריית טיפולים, אני מציע לכם לחשוב קצת לפני שאתם רושמים תגובות כאלה מטופשות, להזכירם הרכב עם 36,000 ק"מ!!!

נראה לכם שבנאדם (שלא נדבר על זה שהוא שילם 150,000 ש"ח!) שקנה רכב חדש לא יטפל בו בזמן?? אין בזה שום הגיון בריא.

זה שבארץ היבואן רק מנסה להשחיל את הלקוחות שלו זה משהו אחר, בחו"ל וארה"ב מקרה כזה בחיים לא היה מגיע למצב הזה, יש לא מעט דוגמאות על כך שבעולם יצאו ריקולים וTSB ובארץ "לא שמעו על כך :evil:".

אני מציע ל

התגובה שלך היא דוגמא מצויינת לאנשים שלא רוצים שיבלבלו אותם עם עובדות.

אנחנו לא יודעים את הסיפור לפרטיו ומה שהגיוני בדרך כלל אינו הוכחה מוחלטת לגבי כל המקרים בעולם.

הדבר היחיד שאני יכול להסכים הוא שהיבואן צריך להיות הגיוני ועד שלא הוכיח אחרת שלא יבוא בשום טענה.

פורסם

בעל רכב יקר

אתה עושה את כל הטעויות האפשריות,התנהל בחוכמה.

אין לך מה לנהל דיאלוג מול צמפיון,בטח לא עם נציגה זוטרה בשם הילה,נתק מגע.

התנהלות רק מול היצרן.

הוא יבדוק ויכתיב ליבואן המעולה שלנו מה לעשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...